Wokken bij Park Restaurant.

Wokken bij Park Restaurant.

Vandaag een review over een wok restaurant waar ik pas met mijn vriend heb gegeten, in dit review vind je foto’s, informatie, en mijn uiteindelijke conclusie wat ik van dit restaurant vond. Lees snel mee!
_____________________________________________________________

Bij binnenkomst begeleidt de gastvrouw of -heer je naar de tafel en geeft uitleg over het all inclusieve arrangement. Tijdens dit arrangement betaal je niet voor het eten, maar voor de tijdsduur van je verblijf. Je kunt 2,5 uur onbeperkt genieten van een uitgebreid buffet bestaande uit een mix van Oosterse gerechten:

 • Diverse warme en koude voorgerechten.
 • Bij de hoofdgerechten kan je een keus maken uit Wokken of Teppanyaki. De koks maken voor je neus de maaltijd klaar.
 • Voor het dessert is er keus uit diverse vruchten, allerlei soorten ijs en soorten gebak.

Tijdens het eten kan je zo veel drinken als je wilt. Je kunt kiezen uit diverse soorten frisdranken, koffie en thee.

2015-09-06 19.30

13

Bij binnenkomst loop je hier tegen aan, een mooie ruimte met veel lege tafels en stoelen. Eerst dacht ik nog dat het zo leeg was, dat wij de enigste waren. Maar dan word je om de hoek begeleid naar je tafel, en kom je langs het buffet en een hele grote eetzaal waar nog veel meer mensen zitten.

04

Het eerste wat me opvalt is dat hier heel veel verschillende soorten mensen zitten te eten. Je ziet gezinnen eten met kinderen die lopen te jengelen en rond te rennen. Stelletjes die zich uitgedost hebben, of juist in hun joggingsbroek gekomen zijn. Aan de ene tafel zit een groep meiden, ook allemaal met verschillende soorten kleding. Wat ik hier op uit maakt is dat park restaurant geen dress code heeft. Al ga je in je galajurk of in je joggingpak, iedereen is welkom.

11

2015-09-06 19.48

2015-09-06 19.49

Het menu:

Soepen
Dagverse soepen zoals tomatensoep/groentensoep
Teppanyaki
Deze traditionele bereidingswijze wordt door de koks voor je neus klaargemaakt. Je hebt keuze uit verschillende soorten vlees, vis, groente, gevolgte, schelp- en schaaldieren.

Wokken
De ruime keuze groente, vlees, vis en gevogelte combineer je met één van de sauzen. Hiermee bereidt één van de koks binnen enkele tellen een maaltijd voor je klaar. Net als voorgaande gangen kan je ook deze gang onbeperkt herhalen. Je hebt de keuze uit de volgende Woksauzen:

 • Zoetzuur
 • Oester
 • Kerry (*)
 • Ketjap
 • Chili (*)
 • Zwarte bonen (*)
 • Knofook
 • Gong Bao (**)

(*)   Pittig
(**) Extra Pittig

Lopend Buffet
Het lopend buffet bestaat uit Oosterse gerechten, maar ook heerlijke snacks.

Dessert
Er is keuze uit verse vruchten, verschillende soorten gebak, diverse soorten  ijs met slagroom en andere diverse zoete toppings.

02

05

06

07

08

09

10

De koks zien er onverzorgd uit en zijn ook niet al te vriendelijk. Ik heb ook het idee dat ze totaal geen Nederlands kunnen. Ze zijn heel de tijd bezig met het praten in hun eigen taaltje en doen eigenlijk lopende band werk, ik vind dit erg storend en onbeschoft. Tenslotte niest er eentje nog tegen zijn schouder en later in zijn hand en gaat gewoon lekker verder met koken. Als ik ergens niet tegen kan is het dat wel! “gadver”

2015-09-06 19.39

Mijn eerste bord van het lopend buffet. De stokbrood met kruidenboter en de mini loempia’s waren heerlijk! De rijst met vlees ging er ook met gemak in. Maar voor de echte sushi liefhebbers zou ik deze overslaan. Wat smerig! Te zout en te slap, alles viel al uit elkaar voordat in het in mijn mond had. En de california rol, eerlijk is eerlijk ik heb hem uitgespuugd. Ik kreeg hem niet doorgeslikt.

12

Mijn eerste bord van de wok. Ik ging voor garnalen, krab en champignons. Ik ben een visliefhebber en ik hou ook van pittig eten, dus koos ik voor de saus “gong bao” Het eten was heerlijk maar misschien net iets te pittig! Hou daarom wel je drinken bij de hand.

Mijn tweede bord is van de teppenjaki (geen foto van helaas, alles was al op voor dat ik het door had :P) Ook de teppanjaki was heerlijk nu een andere saus genomen de kerry saus. Als je eenmaal Gong bao genomen heb dan is alles smaakloos haha dus mijn tip begin rustig met de sauzen!

03

Park Restaurant Rotterdam
Vierhavensstraat 79
3029 BB Rotterdam
(Big Shops Parkboulevard)

Tel. 010 476 44 78

Open vanaf  16:30 tot 22:30

Parkeergelegenheid

Na 18.00 uur gratis parkeren langs de weg.
Parkeren in de parkeergarage bedraagt € 1,50 per uur.

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

10 Reacties

  • marshavw
   Auteur
   25 september 2015 / 20:20

   Ja ze hebben inderdaad wel heel veel keus 🙂 -x-

 1. 20 september 2015 / 11:04

  Sushi bij dit soort tenten is meestal niks. Het verdere eten meestal wel maar toch ga ik er niet graag heen. Te druk en te massaal.

  • Marushi
   Auteur
   25 september 2015 / 14:47

   Nee klopt, de sushi was inderdaad walgelijk 😛 Dan kan je beter naar shabushabu gaan 😉

 2. 20 september 2015 / 23:26

  Volgende keer maar wat anders, vind de MC toch lekkerder :p

  • Marushi
   Auteur
   25 september 2015 / 14:47

   Ja vergeleken met dit, is de mac ook veel lekkerder haha. En klantvriendelijker XD

 3. 20 september 2015 / 23:28

  De foto’s zien er erg leuk uit. Ik hou zelf niet zo van wokken maar wellicht een keer proberen daar 🙂

 4. 5 oktober 2015 / 07:36

  Leuk om een restaurant review te lezen. Wij hebben in de buurt ook een wokrestaurant, lang geleden dat ik er geweest ben maar vond altijd erg leuk.

 5. 28 oktober 2015 / 17:41

  Klinkt erg goed! Ik vind dit soort restaurants altijd erg leuk 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: