De laatste loodjes.

De laatste loodjes.

Zoals jullie weten zit ik nu midden in een verbouwing/verhuizing, daarom dat het nu even stil op de blog is. Zaterdag gaan we dan eindelijk over, en ik kan niet wachten! Maar op de meubels moeten we helaas nog twee weken wachten, dus we zitten nog wel even in de rommel. Het is zo snel gegaan, we gingen in dezelfde flat voor een kleinere woning kijken maar dat vonden we niks.

Toen toch maar bij de grotere wezen kijken, en we waren op slag verliefd! De grote woon en badkamer, veel ramen en zonlicht, en een mooi uitzicht. Wij moesten er toen even over na denken maar hadden toch besloten om het te nemen! Binnen vier weken moesten we over, en er moest nog veel gedaan worden in het huis. Gelukkig kregen we hulp van mijn geweldige familie en een lieve vriendin. En daarmee ging het allemaal een stuk sneller.

2015-08-28 20.16.12

2015-08-28 20.22.14

2015-08-29 11.23.59Jaja zelfs mijn kleine neefje hielp mee met behang trekken! 😉

2015-08-30 17.28.01

2015-08-30 17.25.54

Nu zat ik in mijn oude huis op een stoel en keek ik in het rond. Overal dozen, het meeste was al overgebracht naar het nieuwe huis. Ik ben blij dat ik ga verhuizen maar toch voelt het raar. Het nieuwe huis voelt nog niet echt als “ons huis”. En ik ben blij dat ik ga verhuizen, mijn oude buurt en buren waren drie keer niks. De muren waren zo gehorig als wat, als iemand kuchte dan hoorde je dat al.

Maar het was toch mijn eerste huisje. Heb er nu 2,5 jaar gewoont, ik moet hier weg omdat ze de flats gaan slopen en er eengezinswoningen gaan plaatsen. Ik heb aan dit huis verdrietige maar ook hele leuke herinneringen aan overgehouden. Maar het is nu tijd voor een nieuw hoofdstuk samen met mijn lieve vriend vice. Hopen dat dit huis voor veel positieve herinneringen gaat zorgen. <3

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

12 Reacties

 1. g.lamberts
  24 september 2015 / 20:48

  hier worden jullie heel gelukkeg samen wel heeeeeeeeel lang.

 2. 24 september 2015 / 21:48

  Nieuwe hoofdstukken zijn goed. Hoe moeilijk het ook is om je plekje achter te laten, kijk naar de toekomst. Veel geluk!

  • Marushi
   Auteur
   25 september 2015 / 12:03

   Dankjewel! ^^ Gaat zeker goed komen! -x-

  • marshavw
   Auteur
   30 september 2015 / 10:58

   Dankjewel! ^^ -x-

 3. 29 september 2015 / 15:41

  Spannend! Veel geluk samen en hopelijk voelt het straks als je thuis thuis!

  • marshavw
   Auteur
   30 september 2015 / 10:55

   Dankjewel! ^^ -x-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: