Winactie Dierendag (Gesloten)

Winactie Dierendag (Gesloten)

Het is zondag dierendag, en omdat ik ontzettend veel van dieren hou organiseer ik daarom een winactie! Of eigenlijk een Selfie-actie! Ik mag van Fokker Petfood vier mensen blij maken met een goodiebag! Twee katten en twee honden eigenaars. In de goodiebag zit een zak voer, een speeltje en een kortingsbon. Dus pak snel je camera en maak een leuke foto van jouw en je hond of kat!

22Wat is Fokker?

Fokker Petfood is een vooraanstaand leverancier van honden- en kattenvoeders, welke onder de merknaam Fokker worden verkocht in heel Europa. Het uitgangspunt van Fokker is: “Het aanbieden van betaalbare, hoogwaardige kwaliteitsproducten”.

Productvernieuwing

Fokker maakt altijd gebruik van de laatste nieuwe ontwikkelingen voor productvernieuwing.Via kennels en cattery`s vindt voortdurend onderzoek plaats naar de verteerbaarheid en acceptatie van de voeding, vachtontwikkeling en bijvoorbeeld de invloed van voeding op het gebit

Wat moet je doen?

Meedoen doe je in 3 simpele stappen.

[list][item icon=”fa-star” ]Maak een superleuke selfie met jouw hond of kat en stuur het naar marshavw@hotmail.com[/item][/list] [list][item icon=”fa-star” ]Ga naar de Fokker facebook pagina en like het.[/item][/list] [list][item icon=”fa-star” ]Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet.[/item][/list]

Je kan meedoen tot 5 oktober tot 20:00

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

10 Reacties

  • Marushi
   Auteur
   3 oktober 2015 / 12:43

   Helaas! Misschien volgend jaar wat voor knaagdieren! 🙂

 1. g.lamberts
  3 oktober 2015 / 18:34

  leuk idee Marsha.

 2. 4 oktober 2015 / 08:24

  Wat een geweldig leuk plaatje heb je er boven gezet! Die honden hebben vast een leuk feestje.

 3. 5 oktober 2015 / 10:47

  Haha leuk winactie! Ik skip hem even maar origineel bedacht 🙂

 4. 5 oktober 2015 / 20:37

  Yes ik doe mee met mijn super lieve poes daisy

 5. Marieke
  6 oktober 2015 / 09:13

  Ik doe ook mee! Mijn hondje Benji zal daar heel erg blij mee zijn!

 6. 11 oktober 2015 / 19:46

  Helaas ik ben te laat! Misschien de volgende keer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: