De thee tag! <3

De thee tag! <3

Ik zag deze tag al vaker op blogs voorbij komen, en ik vond hem wel grappig. Ik drink bijna elke dag wel vier of vijf bakken thee. Dus deze vragenlijst past heel goed bij mij. Kijken jullie mee naar de antwoorden?

♥ 1. Wanneer dronk jij je eerste kopje thee? En hoe smaakte dat?
Wow…ik vraag me af of er echt mensen zijn die zich dit moment herinneren. Ik denk dat ik het misschien ooit van mijn moeder of mijn oma heb gekregen. En ik neem aan dat het lekker was anders zou ik het nu niet meer drinken haha.

♥ 2. Met wie drink je graag thee?
Ik drink graag in het weekend thee met mijn vriend, dan maken we altijd een lekker ontbijtje. Want dan hebben we er eindelijk tijd voor. En hij is dan altijd diegene die vraagt. Schat..wil je ook thee?

♥ 3. Op welke momenten van de dag drink jij thee?
Pff…om de paar uur? Ik ben echt een thee-leut. En het wil zo zijn dat ik met collega’s werk die ook ontzettend veel thee drinken. Dus om de paar uur vraag  ik, of een van mijn collega’s wel of het weer tijd is voor een bakkie.

large

♥ 4. Wat is je favoriete thee-smaak/soort?
Ik hou van hele zoete thee! Hoe zoeter hoe beter. Vroeger gebruikte ik twee suikerklontjes, maar dat wilde ik af gaan bouwen. Ik ben toen terug gegaan naar een suikerklontje, en nu zit ik op een zoetje. Maar ik heb heel veel verschillende soorten lievelings thee maar in mijn top drie staan toch wel: chocolate mint, caramelised pear en meloen.

♥ 5. Hoe vaak gebruik je jouw theezakje?
Normaal gesproken deel ik altijd met een collega, of met mijn vriend een zakje. Ben ik in mijn eentje dan gebruik ik hem eigenlijk maar een keer.

♥ 6. Wat vindt je van high-tea?
Heerlijk!!! Ik heb het heel vaak gedaan met familie en vriendinnen op verschillende soorten locaties. En ik heb het ook een keer met vriendinnen zelf georganiseerd. Dat was echt super leuk, en creatief. Zeker voor herhaling vatbaar, hmm..misschien wel iets voor een blogpost?

vintage-high-tea-party.1371893694-van-yetski66

♥ 7. Waar koop jij jouw thee?
Overal en nergens, in de standaard supermarkt waar het in de aanbieding is. Of in winkels waar ik bijna nooit kom, en ik zie toevallig thee liggen met een leuke verpakking en een interessante inhoud.

♥ 8. Probeer je vaak nieuwe soorten/smaken uit of hou je het liever bij je vertrouwde smaak?
Zoals ik hier boven beschreven heb probeer ik echt van alles uit. Okeej…bijna alles dan, ik blijf liever weg van groene thee en dergelijke. Ik heb het nu een paar keer geprobeerd maar het is toch niet echt “My cup of tea” 😉

♥ 9. Hoe bewaar je jouw thee?
Ik heb een heel leuk theedoosje waar ik al mijn verschillende soorten thee in bewaar. Ik vind die doosjes echt super cute, je zou ze bijna gaan sparen. Maar zoveel thee heb ik dan ook weer niet nodig.

♥ 10. Heb je een aparte thee doos voor gasten?
Nee, vind ik eigenlijk een beetje overbodig. De thee die ik drink is goed genoeg voor mij, dus ook genoeg voor mijn gasten.

♥ 11. Als je zelf een smaak zou mogen samen stellen wat voor smaak zou dit dan zijn?
Een mierzoete thee waar je geen suiker of zoetjes in hoef te gebruiken!

tee

Ook zin gekregen in het beantwoorden van deze vragen? Laat jouw antwoord achter bij de reacties of plaats ze op je eigen blog! Laat dan wel een linkje achter zodat ik ze kan lezen.

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

15 Reacties

 1. 11 oktober 2015 / 10:19

  Ik ben dol op thee! Ik drink het al jaren. Kersenthee van Pickwick om precies te zijn. ‘s Ochtends een klein kopje bij het ontbijt, en ‘s avonds drie grote mokken.

 2. 11 oktober 2015 / 20:06

  Aaah ja ik vind ‘s avonds thee drinken altijd zo lekker gezellig. Vooral nu met de donkere koude dagen lekker tegen je man aan kroelen en opwarmen met een kopje thee! Heerlijk!!

 3. 11 oktober 2015 / 20:12

  Ik ben een echte diva en diva’s houden van thee, mijn favoriete smaak is toch echt well Vanille of Kaneel! 😀

 4. 12 oktober 2015 / 07:07

  Ik ben meer een koffie drinker en drink af en toe een kopje thee. Mijn favoriet zijn kruiden thee’s

 5. 12 oktober 2015 / 09:07

  Leuk om te lezen! Ik ben ook een echte theeleut, vooral groene thee met citroen en bosvruchten vind ik lekker. In de herfst/winter drink ik sneller de wat ‘warmere’ geuren zoals caramelised pear en kaneel. Hmm!

 6. 12 oktober 2015 / 20:42

  Wat een leuke tag! Ik ben zelf ook een enorme theeleut, dus ik ga hem zeker een keertje overnemen. 🙂 Ik vind sterrenmunt ontzettend lekker, maar chocolate mint, caramelised pear en meloen gaan er ook zeker in, haha.

 7. 15 oktober 2015 / 07:26

  Aah! Zo’n leuke tag dit!! Ik ga ‘m misschien ook wel doen <3
  Wat een gave blog heb je trouwens!

 8. Loene
  5 november 2015 / 12:21

  Mmm! Kersenthee! Kersenthee vind ik ook lekker. Ik drink bijna nooit meer thee, maar heb dit wel een tijdje gedaan. Het schijnt wel gezond te zijn in thee te drinken, dus dan ga ik dat denk ik toch maar weer doen 🙂
  Daarnaast vind ik de thee tag ook erg leuk bedacht! ☕??

 9. Sheila
  9 november 2015 / 12:31

  Ik ben ook een echte theeleut. Rooibos thee is mijn favoriet. Ik mis goede thee echt als ik ga reizen. Een theezakje mee nemen is niet voldoende. Het water is minder lekker, dus dat kopje zoals thuis/Nederland krijg ik nergens.

 10. Bibiane
  22 november 2015 / 09:11

  Wat een leuke tag! Rooibos en jasmijn zijn mijn favoriet. Mijn grootmoeder maakt altijd Earl grey en die geur doet me echt aan vroeger denken…. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: