5 feest jurkjes van Esprit

5 feest jurkjes van Esprit

Ik ben gek op jurkjes! Kort of lang, strak of wijd, ik vind ze allemaal leuk! Het liefst zou ik elke dag een jurk dragen. Helaas ben ik ook een ontzettende kou kleun, dus dat gaat hem niet worden. Ik heb deze maand super veel feestjes en verjaardagen, en ook in gedachten houdend dat de feestdagen er weer aan komen. Vandaar dat ik besloten heb om op zoek te gaan naar leuke feest jurkjes.

Als ik voor een outfit shop hou ik altijd het gehele plaatje in gedachten. Wat voor schoenen doe ik er onder aan? Wat voor ketting past er het best bij? Met of zonder panty, en ga zo maar door. In deze post heb ik vijf feest outfits samen gesteld van de site esprit. http://www.esprit.nl

Kijk snel mee voor de outfits die ik gekozen heb!

outfit 1

Dit leuke koker jurkje viel mij gelijk al op. Het is een heel simpel model, maar toch met een leuk detail. Het is ook nog eens een stretchjurk, wat voor mij eigenlijk alleen maar een pluspunt is! Ik heb brede schouders en een redelijk grote boezem, dus eigenlijk ga ik altijd wel voor de stretchjurkjes anders pas ik het gewoon niet! Wat je ook over mij moet weten, ik hou van statement kettingen en de kleur goud! Deze combinatie zal je vaak bij mij voorbij zien komen. Dit is een outfit die ik ook echt in mijn kast zou kunnen hebben. De schoenen zijn speels en met een klein hakje, wat prima is! Ik hoef niet altijd op van die palen te lopen.

outfit 2

Dit jurkje heb ik gekozen omdat het lekker zwierig is, en omdat het een van mijn lievelingskleuren is. Het maakt niet uit wat, heeft het de kleur aqua dan word ik er automatisch naartoe getrokken. Dit jurkje heeft ook een v hals, wat ik altijd heel erg mooi vind. En op de een of andere manier laat een geplooide jurk (rok) mij altijd als een prinsesje voelen. Ik combineer hier de kleuren aqua en zwart. Ik probeer altijd een beetje in dezelfde kleurgroepen te blijven. Eronder draag ik pumps met een klein hakje. En een simpele wat vierkantige tas.

outfit 3FFF

Qua model heb ik van dit jurkje heel veel verschillende soorten in mijn kast hangen. Het is gewoon super getailleerd, en je vormen komen er ook heel erg mooi in uit. Ik had hem eerst in het donkergroen gekozen, maar ben toch weer terug gegaan voor zwart. Ik voel me gewoon altijd veilig bij die kleur. Normaal gesproken ga ik altijd voor goud, maar soms wil ik nog wel eens switchen. Dit keer wat zilveren sieraden. Ik zie me al lopen in dit jurkje met opgestoken haar. Een wat elegantere uitstraling. Natuurlijk hoort daar nog een clutch bij van imitatieleer. Dit keer heb ik gekozen voor blokhakken, ik loop daar toch wat fijner op.

outfit 4

Bij dit jurkje ga ik een beetje uit mijn comfort zone, zoals hierboven vernoemd neem ik heel vaak de kleur zwart. Maar ik ben mezelf aan het leren dat er ook nog andere kleuren zijn die heel mooi staan. Ik vind dit echt een super leuk jurkje, weer dat zwierige effect waar ik van hou. Lekkere zachte stof en opgestroopte mouwen. Dit keer ben ik in de blauw tinten gebleven voor de sieraden, eveneens als de (superhoge) hakken en het polstasje. Natuurlijk is zwart ook gewoon een optie.

outfit 5

Tot slot komen we bij de laatste outfit aan. Dit jurkje heeft een watervalhals wat ik super mooi vind, en ook een prachtige kanten laag met een bloemenpatroon. Normaal koop ik geen jurkjes met kant omdat mijn huid daar niet echt tegen kan, maar ik vond deze de moeite waard om te vermelden. Omdat het jurkje een watervalhals heeft vond ik het wel leuk om er een wat langere ketting eraan toe te voegen. Die allemaal gematcht met een gouden armband, en een clutch van imitatieleer.

____________________________________________________

Ik heb hier zomaar vijf jurkjes gekozen die mij gelijk opvielen. Maar Esprit heeft echt super veel leuke jurkjes! Wil je ook zo’n leuk feestjurkje maar dan ook nog eens voor een leuk prijsje? Kijk dan een snel op hun SALE pagina. Zitten echt hele leuke dingen tussen!

Welk outfit vond jij het leukst?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. 12 oktober 2015 / 14:33

  Het eerste jurkje vind ik heel erg leuk!

 2. g.lamberts
  12 oktober 2015 / 18:31

  leuke setjes Marsha,

 3. 12 oktober 2015 / 20:00

  Hele leuke jurkjes. Even onthouden voor de komende feestdagen.

 4. 12 oktober 2015 / 20:45

  Wat heb je er een leuke outfits van gemaakt. Ik vind het eerste jurkje heel mooi! Qua accessoires kan ik stiekem niet kiezen hoor, haha. Ze zijn allemaal erg tof!

  • Marushi
   Auteur
   12 oktober 2015 / 21:27

   Dankjewel! Ik vind die eerste ook super mooi! Ja ik ben echt gek op accessoires! Hele dozen vol. Altijd een klus om iets leuks te vinden, want ik vind alles leuk haha

 5. 13 oktober 2015 / 06:53

  Outfit 1 kan ik zo dragen! Het jurkje is echt prachtig en de accessoires maken de look helemaal af! Heel mooi gedaan zo! Ik denk dat ik dit jurkje wil bestellen voor kerst, want wauw hij is echt heel mooi haha! <3 Liefs

  • Marushi
   Auteur
   13 oktober 2015 / 19:00

   Haha dat is leuk om te horen! Ja nummer 1 is ook echt helemaal mijn ding! <3

  • Marushi
   Auteur
   13 oktober 2015 / 18:59

   Ik vind nummer vijf ook heel mooi! Alleen jammer dat er zoveel kant op zit 🙁

  • Marushi
   Auteur
   13 oktober 2015 / 21:52

   Jaja, hij staat bijna om de hoek hoor! 😉

 6. 14 oktober 2015 / 18:17

  Het eerste jurkje en het derde jurkje is echt mijn ding! Erg leuk uitgezocht

 7. 29 oktober 2015 / 11:00

  Er zitten zeker hele leuke jurkjes tussen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: