Spam je blog! | Oktober 2015

Spam je blog! | Oktober 2015

Dit is voor het eerst dat ik een artikel als dit online zet. Ik ben nu ongeveer vier maandjes aan het bloggen, en ben al heel veel leuke en verschillende blogs tegen gekomen. Zelf maak ik ook vaak genoeg gebruik van “Spam je blog” artikelen dus dit keer zijn jullie aan de beurt!

Het is voor mij ook een leuke manier om feedback te krijgen, en jullie kunnen gewoon ongegeneerd reclame maken voor jezelf en voor je blog. Ik ga sowieso alle blogs bekijken van degenen die een reactie achterlaten.

Het is niet de bedoeling dat je klakkeloos je bloglink achterlaat, dat vind ik te onpersoonlijk, maar laat een berichtje achter waarbij je vertelt waarom je mijn blog bezoekt, en een verhaaltje over jezelf/jouw blog plus de link.

Spam je blog! | Oktober 2015

Dus hier even de regels: 

[list][item icon=”fa-star” ]Noem een paar pluspunten van mijn blog, of eventueel verbeterpunten.[/item][/list][list][item icon=”fa-star” ]Laat je bloglink achter, en vertel een leuk verhaaltje erbij wat voor soort blog het is.[/item][/list]

Dus, kom maar op met jullie reacties en blogs! Ik ben benieuwd wat voor blogs ik nog allemaal tegen ga komen!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

 1. 16 oktober 2015 / 07:09

  Wat leuk een pluspunt vind ik je persoonlijke manier van schrijven en dat heerlijke roze op je site, minpunt of verbeterpunt maar ja dat is mijn mening, is dat ik liever een blog lees die een bloglayout heeft ipv een magazine.

  Zelf blog ik met veel plezier op http://www.dehvanhappiness.nl en dat is mijn persoonlijke blog

  • Marushi
   Auteur
   16 oktober 2015 / 09:28

   Dankjewel voor je feedback, ik heb hier ook vaak over nagedacht. Ik ben ook nog niet helemaal 100% zeker van mijn lay-out. Maar ik vond dit wel leuk eruit zien, weer eens wat anders. En wie weet over een paar maanden doe ik het weer anders haha. Bedankt voor je reactie! 🙂 En ik ga zo je blog bekijken!

 2. 16 oktober 2015 / 08:11

  https://www.choosebeautiful.nl is mijn persoonlijk blog. De website gaat over beauty inside and beauty on the outside..beautiful mind until beautiful life. Alles wat met mooi en gelukkig leven te maken heeft dus. Ik werk hier graag, met liefde en heel veel plezier aan Choose beautiful.NL Bedankt!

  • Marushi
   Auteur
   16 oktober 2015 / 09:49

   Oh Oh…volgens mij heb je de regels niet gelezen! 😛 Ik mis nog een mis of plus punt over deze blog haha. Maar omdat het de eerste keer is ben ik niet zo streng 😉 Jouw blog kon ik al, ik kom regelmatig langs ^^

   • 20 oktober 2015 / 15:13

    Ik ben het weer. Het pluspunt van je blog vind ik dat je heel streng bent…dat je me hier op aangesproken hebt. 😉 Nee hoor…Dat je mooie lay-out en roze vind ik mooi hier. De foto’s ook.

    • Marushi
     Auteur
     20 oktober 2015 / 15:20

     Hahaha awww nee joh, zo streng ben ik ook weer niet! 😉 Veel mensen hebben klakkeloos hun blog neergezet zonder maar iets gelezen te hebben. Dus ik heb het opgegeven XD Spam maar een eind weg hihi.

 3. 16 oktober 2015 / 08:12

  https://www.choosebeautiful.nl is mijn persoonlijk blog. De website gaat over beauty inside and beauty on the outside..beautiful mind until beautiful life. Alles wat met mooi en gelukkig leven te maken heeft dus. Ik werk hier graag, met liefde en heel veel plezier aan Choose beautiful.NL Bedankt!!!

 4. 16 oktober 2015 / 08:19

  Wat een ontzettend leuke manier van spammen. 🙂 Ik volg jouw blog nog erg kort om echt nuttige feedback te geven, hihi. Wat ik tot nu toe lees en zie, bevalt mij goed! 🙂 Dus ik zou zeggen: ga zo door!

  Over mijn eigen blog… Mijn naam is Renske, 24 lentes jong en sinds maart 2015 de brunette achter Montévie. Ik had nooit gedacht dat ik het bloggen zó leuk zou vinden. Het is echt een grote hobby geworden! Wat je op mijn blog vindt? Tja, wat niet. ? Mijn blog is een mengelmoes van van alles. Van DIY’s tot aan lekkere recepten en van persoonlijke verhalen tot aan tips en tricks en shoplogs. Wees welkom en neem gezellig een kijkje! 🙂

  Ik ga vanavond gelijk even tussen alle andere blogs neuzen. Niets leuker dan nieuwe blogs ontdekken!

  • Marushi
   Auteur
   16 oktober 2015 / 09:51

   Dankjewel voor je reactie! Ik ken jouw blog nog niet zo lang, maar ik ben wel al een paar keer langs geweest! 🙂

 5. 16 oktober 2015 / 08:46

  Mijn blog is kussanne.nl en ik schrijf over van alles! Van reviews naar muziek en ook veel over de liefde en LGBT! Ik blog nu al een aantal jaartjes en ik vind het steeds leuker worden! Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje nam op mijn blog! 🙂

  • Marushi
   Auteur
   16 oktober 2015 / 10:23

   Oh Oh…volgens mij heb je de regels niet gelezen! 😛 Ik mis nog een mis of plus punt over deze blog haha. Maar omdat het de eerste keer is ben ik niet zo streng ? Jouw blog ken ik nog niet, ik zal dalijk even een kijkje nemen! Bedankt voor je reactie!

 6. 16 oktober 2015 / 11:51

  Wat lief dat we even mogen spammen. Ik vind je blog ontzettend leuk om te lezen en breng dan ook graag een bezoekje. Heb wel een klein kritiekpuntje en dat is je layout. Persoonlijk vind ik een bloglayout fijner lezen dan een magazinelayout, en je foto’s op je homepage zijn niet klikbaar.. Mijn naam is Lindsey Beljaars en ik blog op http://www.lindseybeljaars.nl voornamelijk over beauty. Zo nu en dan komen er ook fashion en lifestyleartikelen voorbij. Zou het leuk vinden als je een kijkje neemt x

 7. 17 oktober 2015 / 12:06

  Leuk zeg! Mijn blog heet Huisvlijt en gaat over huis, tuin en keuken dingen. Als moeder van vijf kinderen en een huishouden kom je van alles tegen. En daar schrijf ik dan weer over. Je vindt mijn blog op http://www.huisvlijt.com.

 8. 18 oktober 2015 / 12:50

  Je schrijfstijl is super en lekker persoonlijk! Zo leer je de persoon achter de blog beter kennen en dat vind ik altijd een heel groot pluspunt. Wat betreft verbeter punten: ik wilde zeggen dat ik geen fan ben van een magazine lay-out, maar ik zie dat je dat inmiddels hebt aangepast. Eigenlijk heb ik dus geen verbeterpunten voor je! Ja, meer schrijven….want je hebt leuke content!

  Zelf blog ik op Everythingnice.nl, een blog waar lezeressen dagelijks terecht kunnen voor hun dagelijkse dosis beauty. Met lekker veel reviews en geregeld een leuke winactie! Ook komt er af en toe een vleugje fashion voorbij. Je kunt mijn blog hier vinden: http://everythingnice.nl

  • Marushi
   Auteur
   18 oktober 2015 / 19:52

   Dankjewel voor je reactie! Ja klopt haha ik dacht als ik het in die originele lay-out doet, dan kijken of ze nog andere verbeter punten hebben 😛

 9. 18 oktober 2015 / 21:29

  Wat lief dat je ons laat spammen! Ik vind je blog fijn om te lezen door de rustige lay-out met de grote blokken die duidelijk laten zien wat waar staat, zonder dat het heel druk en overweldigend wordt. Ook vind ik het erg leuk dat je je blog een persoonlijk tintje geeft.

  Mijn blog http://withoutelephants.com/ is een blog waar ik dagelijks een inspirerend artikel plaats voor vrouwen die durven dromen en die die dromen ook durven na te leven. Op een persoonlijke manier neem ik jullie mee op mijn weg om mijn dromen waar te maken, maar geef ik ook tips om professioneler en succesvollger te bloggen en tips waarom ook jij al je dromen kunt laten uitkomen. Ik zou het super leuk vinden als jij en je lezeressen een keertje kwamen kijken. <3

 10. 19 oktober 2015 / 12:45

  ah wat een mooie site heb je en bedankt voor je reactie!
  ik zie dat jij ook nog niet zo lang aan het bloggen bent.
  heel veel succes

  xxx

 11. 19 oktober 2015 / 12:51

  O een min en plus punt nog haha!
  Plus: nou ik hou van roze zoals je op mijn site kunt zien en ik vind je foto’s en layout heel erg mooi.
  Min: nog niet gezien!

  Mijn blog is http://www.maysfairytale.nl
  hier vind je allerlei handige artikelen over beauty, fashion, sport, recepten en home inspiration.

  x

 12. 19 oktober 2015 / 15:59

  Wat gaaf dat je zo kort bezig bent en al zoveel interactie heb met je lezers, dat is zeker een pluspunt! Dit is eerlijk gezegd de eerste keer dat ik op je blog kom, maar je website ziet er mooi uit en ik ga zeker terugkomen!

  Ik blog zelf op Female Verdict, een persoonlijke blog voor sportfanaten en power vrouwen. Stiekem is dat een inkoppertje, want iedere vrouw is natuurlijk een power vrouw.

 13. 10 november 2015 / 13:59

  leromarin.wordpress.com
  Ik vind je blog qua kleuren enzo heel erg tof, alleen komt hij via mobiel niet zo mooi uit. De kleuren lopen een beetje door elkaar, net zoals de reacties. Dit zou wel fijn zijn als het opgelost geraakt natuurlijk !

  Ik blog eigenlijk over alles wat mij leuk lijkt en over alles wat in me opkomt. Ik blog zeker niet elke dag, want dit hou ik zelf, nu, nog niet vol, maar ik schrijf gewoon iets als het me uitkomt 🙂

 14. 11 november 2015 / 17:29

  Wat leuk zeg dit! Zelf blog ik ook nog niet zo lang en dit is de eerste keer dat ik binnen kom vallen. Op dit moment ben ik dus nog niet helemaal thuis in je blog om plus- en minpunten te geven, maar wat ik wel heel tof vind is je lay out! Mijn blog : joycerdt.wordpress.com. Ik blog over echt vanalles en nog wat, heb nog niet een duidelijk doel denk ik haha :p.

  Lfs.x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: