Brooklyn burgers & steaks

Brooklyn burgers & steaks

Afgelopen weekend was mijn vriend jarig, dus nam ik hem gezellig mee uit eten. Mijn vriend is een echte burger liefhebber, dus leek het mij leuk om bij brooklyn burgers & steaks te gaan eten. Ik had eerst op internet gekeken en die hadden over het algemeen goede recensies. Er stond ook dat het een gezellige sfeer had, en een jong en vriendelijk personeel. Ik had ook nog van te voren gebeld omdat mijn vriend jarig was en of ze daar nog iets voor deden? Ik had een vriendelijke vrouw aan de lijn die zei dat ze dan een gratis dessert kwamen brengen met sterretjes erin. (Hoe simpel, maar toch gewoon leuk voor een verjaardag!)

Brooklyn

Over Brooklyn

BROOKLYN Burgers & Steaks is gelegen aan de boulevard van Scheveningen. Op zoek naar de beste burgers en steaks in town? Plof neer in onze heerlijke chesterfieldbanken, op ons gezellige terras, en geniet van het uitzicht op de zee en de ondergaande zon. Naar BROOKLYN kom je voor First Class American Style Burgers, Steaks en Ribs, die worden geserveerd in een trendy omgeving. Onze chefkok bereidt alles ter plekke, met alleen de meest verse ingrediënten en het beste kwaliteit vlees, zonder de prijs-kwaliteitsverhouding uit het oog te verliezen. Niet een echte meatlover? Naast juicy steaks en torenhoge burgers, biedt de kaart ook vele vis en vegetarische gerechten. Onze vlotte bediening staat elke dag, de hele dag, voor je klaar. Of je nou hunkert naar een laat ontbijt, een lekkere lunch, een uitgebreid diner of een midnight snack, BROOKLYN is your place to be!

DSC_3579

Het restaurant is gevestigd in scheveningen vlak aan de boulevard. Je hebt buiten een overdekt terras en binnen twee zalen. De terras zat wel redelijk vol, maar ook binnen zaten toch wel wat mensen. Bij binnenkomst zei ik dat ik gereserveerd had, en de ober feliciteerde mijn vriend. Wat ik wel erg leuk vond dat ze daar rekening mee hadden gehouden. Ik vroeg mijn vriend waar hij wou zitten en hij liep eigenlijk al gelijk helemaal naar achter. Lekker knus haha. Zoals je ziet was het hier in de achterste zaal niet echt bepaald druk. We zaten vlak bij de keuken, dus liepen er heel de tijd serveersters langs. Het duurde toch best wel lang voordat er eindelijk iemand naar ons toe kwam om te vragen of we wat wouden drinken. DSC_3588 DSC_3596
De prijzen zijn hier zeker niet goedkoop! De goedkoopste hamburger begint bij € 13,50 en word alleen maar duurder.  Ik hoop alleen maar dat de burgers goed smaken aangezien ze niet echt goedkoop zijn. Ik ging voor de Argentinian burger en mijn vriend ging voor de Spicy chicken burger.

DSC_3601DSC_3599

Ik was zeker verrast toen de burgers aan onze tafel werden gebracht. Wat een groot ding! Hoe ga ik dit (netjes) opeten was mijn eerste gedachte. De patat vond ik zeer smakelijk, zacht maar ook weer niet slap. Ik hou niet echt van die dunne knapperige patat. En de hamburger smaakte echt heerlijk! Zeker wel een van de beste hamburgers die ik in mijn leven heb gegeten! Ik gaf deze burger ook een 8. Ik heb ook een stukje van de spicy chicken geproefd. Ook lekker maar ik vond de Argentinian burger toch beter. Mijn vriend gaf deze burger een 7.

10944822_1632800796947832_569952297612521329_o

BROOKLYN Nightclub

Op zaterdagavond vanaf 21:00 worden de tafels en stoelen aan de kant gezet en wordt BROOKLYN omgebouwd tot de gezelligste club van Scheveningen. De beste dj’s en de gezellige barkeepers zorgen voor jouw top avondje stappen!

___________________________________________________________

Conclusie:

Ik vond Brooklyn burgers & steaks een zeer leuke sfeer uitstralen. En het eten was echt heerlijk! De prijzen zijn wel iets duurder dan dat ik normaal uitgeef voor een burger, maar deze keer vond ik het geld wel waard voor wat ik ervoor terug kreeg. Het personeel is vriendelijk, maar het duurt ontzettend lang voordat ze bij je komen. Na het eten hadden wij meer dan tien minuten gewacht maar niemand kwam met een dessert kaart. Of met het dessert met sterretjes die ze zouden brengen voor mijn vriend.

Toen we gingen afrekenen zei ik dat ik dit toch wel jammer vond. De serveerster keek ons met grote ogen aan en verontschuldigen zichzelf. Ik had haar aan de lijn maar ze wist niet dat wij het waren waarvoor ik had gebeld. Ze bood ons een gratis drankje aan maar wij hadden al andere verplichtingen waar wij heen moesten. Toen bood ze aan om onze drie drankjes die wij genuttigd hadden te betalen. Dat vond ik toch wel heel aardig. Al met al was het een geslaagde avond.

Pluspunten:
+ Zeer vriendelijk personeel
+ Heerlijke burgers
+ Gezellige sfeer
+ Goede muziek

Minpunten:
– Best dure prijzen
– Bediening is traag

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

10 Reacties

 1. 27 oktober 2015 / 07:23

  In zwolle hebben wij ook een burger restaurant. Niet zo groot als waar jullie aten, maar zeker een leuk restaurantI(je)

 2. 27 oktober 2015 / 10:47

  Ahw, wat ziet dat er gezellig uit! Wat tof dat je daar zo lekker hebt gegeten.

 3. 27 oktober 2015 / 14:54

  Wat ziet het er daar gezellig uit! Ik houd erg van hamburgers dus ik zou daar best eens heen willen.

 4. 28 oktober 2015 / 09:26

  Het ziet er gezellig uit! Dat je het lekker vindt en dat ze je goed behandelen daarna is wel netjes. Dat het eten het geld wel waard is ook fijn. Ik word zelf chagrijnig van als ik moet wachten van bediening. Als ik nog niet besteld en heel lang moet wachten en zie dat de personeel niets doen, wel kletsen of staan te chillen dan ga ik naar een andere zaak. Hihi

 5. 28 oktober 2015 / 21:30

  Beetje jammer van de bediening en de prijzen, maar het lijkt me wel leuk om keertje naartoe te gaan 😀 x

 6. Vice
  28 oktober 2015 / 22:17

  Helaas van de bediening maar ondanks dat was het super babe!

 7. 29 oktober 2015 / 09:33

  Bedankt voor uw raden, ik hou van eten en ik zal een poging te hebben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: