Unboxing swap met Everything Nice.

Unboxing swap met Everything Nice.

Voor dat ik ging verhuizen heb ik een ontzettende leuke swap gedaan met Romy van everythingnice.nl. Ik had er al meerdere keren over op internet gelezen wat een swap nou precies is. Het betekend letterlijk “ruilen”. Dus in plaats van elke keer nieuwe producten te kopen, ruil je jouw producten met die van iemand anders. En zo kom je nog eens aan dingen waarvan je het bestaan niet af wist! Via Facebook kwam ik bij Romy terecht die mensen zocht om mee te swappen. Dat leek mij hartstikke leuk, dus had ik haar gelijk een bericht gestuurd. We spraken af om tien verschillende producten naar elkaar toe te sturen. Dus ik laat jullie vandaag de 10 producten zien die ik van Romy had gekregen.

DSC_3116
DSC_3115

DSC_0939
Het eerste product wat ik uit de doos haalde was deze creme om littekens te verminderen. Ik was gelijk geïnteresseerd in dit product. Ik heb niet echt veel littekens in mijn gezicht, maar er staat ook op dat het zorgt voor een gezonde gave huid. Ben benieuwd of dit echt werkt.

DSC_0937
Het tweede product was dit halve roze ei. Mijn eerste gedachte was echt “Wat is dit?? En wat doe ik ermee?”. Maar na even gegoogeld te hebben was ik eruit. Het is een tool om je make up kwasten snel en grondig schoon te maken. Super handig!

DSC_0941
Het derde product was deze berry tea shower gel. Dit product kan ik altijd wel gebruiken en hij ruikt echt super lekker!

DSC_0943
Het vierde product was deze lipgloss van “be a bombshell” Ik heb nog nooit van dit merk gehoord. Maar altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Ik vind het een mooi kleurtje, en het is niet al te plakkerig.

DSC_0951
Het vijfde product was een mascara van So Susan. Dit merk heb ik wel meer van gehoord maar nog nooit iets van gekocht. Dit product kwam echt goed van pas want mijn mascara begon net op te raken!

DSC_0954
Lemon Berry lippenbalsem is het zesde product. Ik hou normaal echt niet van citroenen maar deze balsem ruikt heel verfrissend. Altijd handig!

DSC_0961
Het zevende product is een super kleurrijke oogschaduwset van BE. Ik zelf vind deze kleurtjes net iets te fels voor mij, maar je weet maar nooit wanneer het van pas komt.

DSC_0957 DSC_0959
Het achtste product is een oogschaduw set van catrice. Ik vind het een super mooi doosje, met hele lichte fijne kleurtjes. Ik zelf gebruik eigenlijk heel weinig oogschaduw en als ik het gebruik zijn het wat donkere bruine kleuren. Die zitten hier ook gelukkig in!

DSC_0964

Het negende product is een bronzing shimmer poeder. Ik ben heel erg benieuwd hoe dit bij mij gaat staan. Ik heb wel vaker bronzers gebruikt en dat is eigenlijk altijd goed bevallen.

DSC_0980

Dan komen wij bij de tiende en gelijk het laatste product. Ik was hier echt super blij mee! Dit luchtje van Puma droeg ik vroeger vaak op de middelbare school, toen ik het opspoot kreeg ik gelijk een flashback naar vroeger.

____________________________________________

Ik vond dit een zeer geslaagde (1e) swap! Er zaten zeker leuke spulletjes bij, ook dingen die ik nog niet kon. Ik ga zeker wat producten hiervan reviewen! Wil je zien wat Romy van mij heeft ontvangen? Klik dan hier en ga snel naar haar blog. Lijkt het jouw nou ook zo leuk om een keer te swappen dan mag je mij zeker een berichtje sturen! Ik vond het super leuk om een pakketje met cadeautjes te ontvangen en weg te geven!

Heb jij weleens een swap gedaan?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

14 Reacties

  • Marushi
   Auteur
   1 november 2015 / 23:46

   Ja is echt super handig! Ook leer je producten kennen waarvan je het bestaan niet af wist! 😛

  • Marushi
   Auteur
   1 november 2015 / 23:45

   Gelukkig maar, daar ben ik blij om! -x- 🙂

 1. 1 november 2015 / 22:24

  Wat een leuke swat. Ik heb nog nooit een swap gedaan. Wel doe ik mee met de kersttwit, cadeautjes kopen en versturen :-).

  • Marushi
   Auteur
   1 november 2015 / 22:49

   Een kersttwit? Nog nooit van gehoord, maar klinkt wel leuk! 😀

 2. 2 november 2015 / 09:55

  Oh wat leuk zeg! Ik wil binnenkort ook eens een swap gaan doen hihi 🙂 Liefs

  • Marushi
   Auteur
   2 november 2015 / 12:35

   Nou ik hou me altijd aanbevolen als je interesse heb hoor! 😉 hihi -x-

 3. 5 november 2015 / 22:08

  Wat een mooi palette van Catrice! en ik ben heel benieuwd of de kwastenreinigingstool goed werkt.

 4. 6 november 2015 / 16:52

  Ontzettend leuke dingen heb je gekregen! Zelf heb ik nog nooit zoiets gedaan. Wist eigelijk ook niet wat het inhouden. Wel spannend hoor wat gaat krijgen van een ander.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: