Ons Paleisje <3

Ons Paleisje <3

We zijn nu ongeveer al twee maanden verhuist, en dit weekend hadden wij onze House Warming. Het huis is nu eindelijk klaar, op twee meubels na! We hebben er heel veel tijd en energie in gestopt. In deze blog laat ik je ons paleisje zien! Hierbij wil ik ook onze familie bedanken die dag en nacht klaar stond om te schuren, verven en noem maar op! En natuurlijk al onze vrienden (de spierbundels) die al onze meubelen van het ene naar het ander huis hebben verhuisd. Dank jullie wel zonder jullie hadden wij dit nooit waar gemaakt! We zijn jullie eeuwig dankbaar! ♥

De keuken

Onze keuken is niet super groot, maar groot genoeg voor ons tweeën. Mijn eerste gedachten was om witte deurtjes erin te zetten, maar mijn vader wees mij er toen op dat de muren ook wit waren, en bruin zou dus mooier uitkomen. Aan de muren hebben wij wat planken bevestigd om toch wat meer opbergruimte te creëren.keukenDSC_1025 DSC_1027

De badkamer

Onze badkamer is best groot, momenteel hebben we nu een douche maar in de toekomst willen we toch graag een bad/douche meubel gaan plaatsen. Als je binnenkomt staan rechts in een hoekje de wasmachine en de droger. Ik wou eigenlijk nieuwe meubels gaan kopen voor de badkamer maar deze had ik nog over van mijn oude huis. Dus waarom niet hergebruiken? Enige wat ik jammer vind dat het allemaal open is. In het echt stoor ik me er niet aan maar als ik naar de foto’s kijk vind ik het heel rommelig eruit zien. Vooral met die verschillende kleurtjes.badkamer03 badkamer

De computerkamer

We hebben ook een computer kamer! Jawel wij zijn namelijk allebei verslaafd aan onze computers haha. De linker computer is van mij. Daar ben ik altijd bezig met gamen of bloggen. Achter onze computers staan nog een paar kasten met boeken, ja we houden ook erg van lezen (hoe bedoel je nerds) haha. En natuurlijk mijn stripboeken/manga collectie <3 Deze kamer is wel wat donkerder dan de rest van het huis. Ja je moet toch compenseren he! 😉DSC_1022 DSC_1023 DSC_1024

De slaapkamer

Deze kamer was nog een heel project. We hebben er heel lang over nagedacht over de indeling van het bed en de kasten. Vice en ik hebben allebei een grote garderobe en we wouden ook niet akkoord gaan met een kleinere kast. Uiteindelijk hebben wij de oplossing gevonden en nu hebben wij allebei een super grote Pax kast, waar we heel blij mee zijn! Eerst dacht ik dat ik mijn makeup tafel niet mee kon nemen door ruimtegebrek. Maar no way dat ik die zou gaan verkopen!!! Gelukkig was er net genoeg ruimte! Achter de tv hebben wij nog een kleine ruimte die wij de “lounge” noemen in de kast zit de boiler en nog opbergruimte. Het was de bedoeling dat we daar een relax ruimte zouden gaan maken. In de zomer staat daar de zon en de ramen kunnen helemaal open. Dus een soort van binnen balkon haha. Maar op dit moment is het nog een rommelhok. Het word toch winter dus veel zon zullen we nu nog niet hebben.
bed bed4DSC_1028 DSC_1030

De huiskamer

Op deze kamer ben ik wel heel erg trots! De huiskamer is precies hoe ik wou qua stijl en kleuren. We hebben ook heel veel complimentjes mogen ontvangen.
De twee witte stoelen zouden eigen in de “lounge” gaan maar voor nu vind ik het wel mooi staan. We hebben een grote beige hoekbank waar je lekker relax op kan gaan zitten/liggen. Normaal gesproken leggen wij er wel een grand foulard (*supergroot laken) overheen, want de katten vinden de bank wel heel interessant! Het enige wat wij nog moeten kopen is een langwerpige spiegel voor boven de dressoir. En een kast voor naast de tv moet nog eind van de maand binnenkomen. Het is eigenlijk dezelfde kast die er nu staat maar dan met glas.huiskamer04 huiskamer02 huiskamer ffDSC_1031

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

33 Reacties

 1. 17 november 2015 / 07:52

  Oh ik snap heel goed dat je trots bent op jullie huisje. Wat hebben jullie prachtige vloer zeg

 2. 17 november 2015 / 10:18

  Leuk om eens even binnen te kijken bij jullie. Kan me voorstellen dat je erg blij en trots bent op dit huisje. Dat zijn we ook op de onze, nu nog een koper vinden die er ook blij van wordt 😉 (we willen groter gaan wonen)

  • Marushi
   Auteur
   18 november 2015 / 00:30

   Okeej hoop dat je snel een koper vind! En dat het huis/omgeving een beetje leuk is. Vrienden van ons zijn al twee jaar bezig om hun huis te proberen te verkopen. 🙁

 3. 17 november 2015 / 13:44

  Gluur, gluur! Ik vind het leuk om bij anderen ‘naar binnen’ te kijken! Ik heb te lang kinderen in huis, want ik vond je meubels prachtig maar dacht: ‘Hoe houdt ze die schoon?!’

  • Marushi
   Auteur
   18 november 2015 / 00:27

   Dankjewel hihi. Ja plus ik heb twee katten. Om de dag moet ik heel het huis stofzuigen. De rest van de meubels laten ze gelukkig wel met rust. Alleen de bank moet ik beschermen 😛 -x-

 4. 17 november 2015 / 16:36

  Ziet er gezellig uit hoor! Altijd lastig om snel te settelen na een verhuizing! x

  • Marushi
   Auteur
   18 november 2015 / 00:25

   Dankje! Ja we moesten er ook binnen een maand in, dus echt gehaast voor leven haha. Maar gelukkig voelt het nu wel als ons huisje ^^ -x-

 5. 17 november 2015 / 22:18

  Wat ziet het er mooi uit! Vooral de woonkamer is echt prachtig

  • Marushi
   Auteur
   19 november 2015 / 19:48

   Ja hij ligt/zit echt heerlijk! Ja het kan ook niet anders, wij zijn allebei verslaafd haha. -x-

 6. 18 november 2015 / 16:24

  Hi Marushi, Wat is jullie huis mooi geworden! Vooral de woonkamer snap ik dat je daar je trots in zit. Ook al stoort je op dat moment de badkamer omdat het rommelig oogt, maar dat gaat zeker vast nog wel goed komen. Loop van de week of weken kom je misschien wel op een idee om het anders in te richten bijvoorbeeld. Alvast heel veel plezier met jullie house warming!

 7. 19 november 2015 / 12:27

  Leuk huis heb je zeg! Ik vind vooral de badkamer zo gezellig. Die van ons is eigenlijk echt afschuwelijk. Zeker als ik die van jou zo bekijk.

  • Marushi
   Auteur
   19 november 2015 / 19:46

   Haha achh…dat zal wel meevallen toch! But thnx! -x-

 8. 19 november 2015 / 19:19

  Leuke meubels! 😛 Wij hebben ook meubels uit die serie! Plus de bank alleen dan twee ‘normale’ in het grijs. Geniet lekker van jullie huisje en mooie inrichting!

  • Marushi
   Auteur
   19 november 2015 / 19:46

   Dankjewel! Ja deze meubels waren echt populair, ik zit nu nog steeds te wachten op een kast. -x-

 9. 20 november 2015 / 12:28

  Wat een mooie plekjes allemaal, heel tof om te zien 😀

 10. 21 november 2015 / 09:38

  Heel erg mooi ingericht! Geniet ervan 🙂

 11. 21 november 2015 / 09:54

  Ah geweldig! Jullie hebben hard gewerkt! Heel mooi, mag je best trots op zijn. Ik snap helemaal dat je de bank normaal bedekt met een grand foulard, want als katten er eenmaal nageltjes in willen zetten… ouch. Wij hebben een lekkere dikke zachte blanket, en het mooie is dat de katten dat fijner vinden om op te liggen dan de stof van de bank. Dus heel makkelijk schoonmaken.
  (Over makkelijk schoonmaken: een douche is makkelijker in onderhoud dan een bad/douche. En je moet dn ook wel elke week echt gebruik maken van het bad, anders is het zonde en een sta-in-de-weg. Wij hebben juist het bad de badkamer uitgegooid!)

  • Marushi
   Auteur
   21 november 2015 / 13:53

   Dankjewel! Ja ik wou eerst ook gewoon een soort deken maar mijn vriend zei dat dit beter was. Ja douche is makkelijker maar een bad ligt zo lekker joh! 😉 Ik kan gewoon niet wennen aan alleen een douche. -x-

 12. 30 november 2015 / 20:56

  Je woonkamer vind ik het mooiste van je huis! De salon tafel, eettafel en tv kast hebben wij ook in de zelfde soort maar dan in een donker grijze versie. Klein min puntje. De muren die bruin zijn vind ik een beetje vloeken vergeleken met de meubels en de vloer. de vloer vind ik prachtig en past bij de meubels. De muren niet zo. De witte muren weer wel.

 13. 26 december 2015 / 23:35

  Het ziet er gezellig uit hoor! Wat heb je veel stripboeken/ manga, en leuk dat jullie een heel kamertje voor de computers hebben, bij ons staan gewoon random 2 laptops in de woonkamer xD

 14. 30 december 2015 / 15:04

  De huiskamer is echt mooi ingericht! Wel grappig dat jullie een gamekamer hebben haha!

  • Marushi
   Auteur
   30 december 2015 / 15:06

   Dankjewel! ^^ Ja wij zijn echt verslaafd aan onze computers haha -x-

 15. Anouk
  10 december 2016 / 14:27

  wouw wat een mooie inrichting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: