Kantonees restaurant Wing Wah

Kantonees restaurant Wing Wah

Afgelopen week ging ik met mijn collegaatje pandora uit eten. Wij besloten om naar een Kantonees restaurant te gaan. Het was voor ons allebei een verassing want wij waren hier nog nooit eerder geweest.

Dit is wat er op de site van Wing Wah stond:

[blockquote style=”1″]Het schiereiland Katendrecht is van oudsher de plek waar de Chinezen in Rotterdam zich huisvestten. En dat er van alle Chinese restaurants in Katendrecht nog één over is zegt genoeg over het unieke karakter van Wing Wah. Hier beleef je de authentieke Kantonese sfeer, voortgebracht door de smakelijk gerechten, vriendelijke bediening en het klassiek rode interieur. En na 60 jaar ervaring zijn de klassiekers van Wing Wah waar men keer op keer voor terug komt het uitgebreide aanbod aan traditioneel bereide Dim-Sum gerechten.[/blockquote]

Alle dim sum en sushi worden op de traditionele manier met de hand bereid. Er zijn nogal wat sushi-, teppanyaki- en dim sum-variaties om uit te kiezen, in totaal 132 verschillende gerechten. Maar geen nood, je mag drie uur lang bestellen wat je wilt, dus tijd zat om je keuze te maken.

Website Wing Wah

2015-11gg16 22Het eerste wat ons opviel toen we langs het restaurant liepen was dat er niemand zat! Het was helemaal uitgestorven! Ik voelde me eigenlijk een beetje opgelaten om naar binnen te gaan. We moesten even betalen voor de auto toen we weer terug bij het restaurant liepen sprong Pandora in de lucht en zei “kijk er zitten mensen! We zijn niet de enigste!” Goddank..
Kantonees restaurant Wing WahHet restaurant zit ook echt midden in een woonwijk. Niet de beste plek voor een restaurant zou je zeggen. Het interieur is niet echt indrukwekkend. Je hebt drie verschillende ruimtes. Het ziet er echt uit als een typische chinees restaurant wat wel eens een update kan gebruiken.  2015-11-16 20.45Kantonees restaurant Wing WahZoals je ziet was er niemand! Eind van de avond zaten er maar liefst drie tafeltjes met mensen (waaronder wij). Of zou dit nou komen omdat wij om een maandag avond zijn gegaan?2015-11-16 22Deze boeddha beeld heeft wel een hele enge lach op zijn gezicht!Kantonees restaurant Wing WahKom maar op met dat eten! Wij zijn er klaarvoor!

Een paar voorbeelden van wat wij besteld hadden.1
2
3

We hadden ook toetjes besteld (linksonder is daar een van) In eentje zat durian, een of ander soort fruit. Ik nam een flinke hap, en had gelijk spijt! Man, man, man wat was dat smerig! Ik ging bijna over mijn nek! Na even gegoogeld te hebben bleek het een vrucht uit Thailand te zijn die ze ook wel stinkvrucht noemen. En dat het bij sommige hotels verboden is om mee te nemen omdat de vrucht zo erg stinkt! haha

Conclusie:

Het interieur is net als het personeel niet zo bijzonder. Ze proberen vriendelijk te zijn maar het voelt gemaakt. Maar we komen voor het eten en dat is heerlijk! De sushi is iets minder dan dat ik gewend ben, maar het is ook geen sushi restaurant. De overige hapjes en dimsum’s zijn echt verrukkelijk! We hebben ook onze buikjes vol gegeten. Dit bezoekje was zeker voor herhaling vatbaar!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

7 Reacties

 1. 26 november 2015 / 07:42

  Het eten ziet er heerlijk uit. Het heeft soms wel wat die foute interieur 🙂

 2. 27 november 2015 / 08:01

  Ik ben dol op dim sum, maar er zijn niet veel Chinese restaurants hier die dat verkopen. Ik vind sushi ook alleen maar lekker bij een echt sushi-restaurant, maar volgens mij zijn we gewoon verwend, haha.

 3. writingmonique
  28 november 2015 / 09:43

  Het eten ziet er lekker uit! Dat Boedhha beeld heeft inderdaad een hele enge lach, haha!

 4. 29 november 2015 / 20:35

  Ziet er lekker uit! De sfeer is inderdaad een beetje saai

 5. Jennifer
  30 november 2015 / 16:48

  Wat jammer dat het toetje tegen viel. De rest van het eten ziet er zeker lekker uit. De meeste chinese restaurant zien qua interieur meestal hetzelfde uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: