My Happy Thoughts #1

My Happy Thoughts #1

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van word. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle blije dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster dat als ik een beetje sad ben, dat ik dan gewoon een happy thought’s open en daar dan weer blij van word. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van November. Lees je mee?


 [button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Housewarming[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Stedentrip naar Berlijn[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Verjaardag Vice[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Dunkin Donut’s[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Berlijnse Zoo[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Warme chocomelk bij Starbucks[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Ons mooie huis[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Eindelijk nieuwe steunzolen[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Mijn lieve familie[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Uit eten geweest bij WingWah[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Een weekje vakantie[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Dat mijn kleine neefje nu eindelijk mijn naam goed kan uitspreken[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]De verjaardag van mijn oma[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Een fotoshoot gehad[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Een derde samenwerking op mijn blog[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]800+ unieke bezoekers op mijn blog![/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Meer dan 2000+ views![/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Een chocolade letter in mijn schoen van vice! <3[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Opdraging van Jeriah[/button]


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. 30 november 2015 / 08:22

  700 unieke bezoekers op je blog, Wat leuk is dat. Niet dat andere dingen niet leuk is. De samenwerking en dan ook nog familiegebeurtenis en veel leuke dingen meemaken. Zeker om gelukkig te voelen.

  • Marushi
   Auteur
   30 november 2015 / 11:28

   Het zijn er nu 800! Ja stiekem ben ik wel een beetje trots 😛 Vergeleken met andere sites is het niet veel maar voor mij wel! 😀

 2. 30 november 2015 / 11:00

  wat een leuke happy thoughts! Voor mij was het een opgestuurd custom product dat ik zelf heb ontworpen.

 3. 30 november 2015 / 12:52

  Wat een leuke lijst om te bekijken. Je hebt veel om blij mee te zijn zo te zien : )

 4. 30 november 2015 / 14:25

  Wat een fijne gedachtes! Mijn leukste momentje deze maand was toch echt het concert van Kensington 🙂 x

  • Marushi
   Auteur
   30 november 2015 / 20:54

   Cool dat je daar geweest bent! Lijkt mij ook leuk een concert! -x-

 5. writingmonique
  30 november 2015 / 14:34

  Wat een ontzettend leuke momentjes! Ik ben wel nieuwsgierig naar hoe je neefje je naam eerder uitsprak 🙂 Vind ik altijd zo schattig 🙂

  • Marushi
   Auteur
   30 november 2015 / 14:42

   Haha ik heet marsha en hij noemde me altijd sacha! 😛

 6. 30 november 2015 / 20:02

  Wat een fijne dingen allemaal, ik word altijd blij van happy lijstjes 😀 Mijn fijnste moment deze maand was denk ik dat ik besefte dat het super goed gaat tussen mij en mijn vriend. Zo fijn!

  • Marushi
   Auteur
   30 november 2015 / 20:55

   Leuk om te horen dat het zo goed gaat tussen jouw en je vriend! -x-

 7. 1 december 2015 / 00:46

  Super leuk! En hoé gaaf van die 800+ bezoekers op je blog..! Maar dik verdiend hoor, ik vind je blog heel leuk 🙂

 8. 2 december 2015 / 21:49

  Wat een fijne dingen, erg leuk om te lezen. Pff, mijn leukste moment deze maand? Voor mijn gevoel heb ik tot nu toe alleen maar pech gehad. xx

  • Marushi
   Auteur
   2 december 2015 / 23:04

   Awww dat is minder. Hopelijk gebeuren er in December veel leuke dingen voor je! -x-

 9. 4 december 2015 / 20:50

  Wat een leuke momenten en wat een hoop unieke bezoekers. Top! Gefeliciteerd daarmee. Mijn leukste moment is dat ik mijn passie voor mijn blog weer terug heb gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: