Shoplog | Een middagje Primark

Shoplog | Een middagje Primark

Als ik de Primark binnen ga, dan ga ik zeker niet met lege handen naar huis! Wat mij de laatste tijd wel opvalt is dat ik echt met een stuk of 30 kledingstukken de paskamer inga. Maar dan maar een stuk of 5 bij de kassa afreken. Ik heb een maat m maar ik heb ook brede schouders/heupen en een grote boezem. Voor sommige kledingstukken moet ik echt een L of soms zelfs een xxl pakken. Echt heel vervelend, want heel de vorm is er dan uit.

Ik had ook een prachtig glitterjurkje gevonden! Eenmaal in aangetrokken in de paskamer vond ik hem een stuk minder leuk. Ja hij zat me goed, mijn vormen kwamen er prima in uit. Maar bij elke adem teug vielen de glitters van het jurkje. Ik keek naar de grond en het was alsof er een eenhoorn had overgegeven. Nee dit wil ik niet thuis in mijn kledingkast of over de vloer. Ik zou helemaal gek worden van de glitters!

1 Maar niet getreurd ik ging toch nog met een paar leuke kledingstukken naar huis! Deze twee truitjes bijvoorbeeld. Leuke kleurtjes en ze zijn super zacht! Dat vind ik echt belangrijk in kleding. Al ziet iets er nog zo mooi uit, als ik het aanraak en ik krijg kippenvel is het een no go. 2 Ik wou ook wat meer rokjes aan mijn garderobe toevoegen dus deze twee pareltjes gingen ook mee naar huis. Een (namaak) leren rokje en eentje van stof met een gouden rits aan de voorkant. (ik heb een foto van de achterkant gemaakt dommm*)3Dit leuke witte vestje past overal wel bij. Plus, hij was in de uitverkoop dus yeahh!! 

4Okeej ik heb ook een aankoop bij Van Haren gedaan, maar die wou ik er toch even bijdoen. Goud met zwart is zowiezo een van mijn favoriete kleurencombinaties dus deze kon ik niet laten liggen. Bij de Primark had ik ook nog een legging, oorbellen en een heerlijk zoet luchtje gekocht!5

Wat kopen jullie het meest bij de Primark?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. 3 december 2015 / 09:22

  Leuke dingen heb je gekocht! Vooral het witte vest/gilet vind ik erg mooi! Ik sla zowieso de broeken over bij de Primark want de kans dat die passen is echt 1 op 1000 haha.

  • Marushi
   Auteur
   3 december 2015 / 20:19

   Dankje! JA die broeken zijn goedkoop, maar ze zitten voor geen meter haha. Te lang, te breed het is nooit goed 😛 -x-

 2. 3 december 2015 / 09:42

  Ik word ook gek van de glitters, ze zijn echt overal. Ik had een keer die fout gemaakt, dus glitters komen bij mij de deur niet meer in. Ik koop meestal cosmetica bij Primark en sjaals.

 3. 3 december 2015 / 10:13

  lekker geshopt zo te zien.Veel plezier met je nieuwe
  items!

 4. 3 december 2015 / 11:25

  Leuke dingen heb je gekocht! Ik ben ook echt een primark-fan!

 5. 3 december 2015 / 12:49

  Je bent goed geslaagd zo te zien 🙂 Ik koop bij Primark werkelijk van alles. Schoenen, pyjama’s, kleding..

 6. Lot
  3 december 2015 / 16:24

  Ik ben er nog nooit geweest!

 7. 3 december 2015 / 18:30

  Leuke shoplog, ik ben ook gek op de Primark. Al ben ik er de laatste tijd niet meer geweest, ik moet dat snel weer eens doen! Ik moet dan wel altijd opletten dat ik niets meeneem wat ik niet nodig heb haha

  • Marushi
   Auteur
   3 december 2015 / 20:20

   Haha ja dat heb ik ook soms wel eens, dan kom je thuis en denk je “waarom had ik dit ook alweer nodig?” haha -x-

 8. 3 december 2015 / 20:15

  Ik vind echt zelden iets bij Primark, weet niet hoe andere dat doen haha. Ik vind je rokjes heel tof!

  • Marushi
   Auteur
   3 december 2015 / 20:23

   Dankjewel…ja het moet je gewoon meezitten, soms ga ik naar huis met tien tassen, soms met niks! -x-

 9. 3 december 2015 / 22:19

  Leuke aankoopjes! Vooral de rokjes vind ik erg leuk 🙂 Ik koop eigenlijk vooral geurkaarsen of bh’s, dan ga ik met 3 verschillende maten het pashok in omdat alles daar zo verschillend uitvalt haha. Kleding en schoenen koop ik er soms, maar daar moet je net geluk mee hebben dat ze je maat hebben liggen denk ik.

 10. Jennifer
  6 december 2015 / 11:21

  Primark vind ik ook erg verslavend. Ik koop er altijd een tas vol en meestal ga ik voor de kettingen en truien/ tops en vesten. Ze hebben voor iedereen wat wils vind ik. Zelf heb ik ook maat M maar sommige dingen vallen bij mij ook klein uit, dus meestal neem ik een maat groter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: