Mini Shoplog – Action

Mini Shoplog – Action

Ik kom nu ongeveer wel drie keer per week in de Action zowat. Inkopen doen voor verjaardagen, sinterklaas en kerstmis. Terwijl ik ondertussen lekker aan het shoppen ben kijk ik natuurlijk mijn ogen uit. En ik kan ook echt niet de winkel verlaten zonder een paar aankopen voor mezelf te doen! Ik vind de Action echt een fijne winkel. Je ziet er altijd wel wat leuks wat je kan gebruiken.

1Deze drinkbekers vond ik super schattig! Ik weet dat de “Mason Jar” helemaal hip is, maar ik vond ze gewoon leuk! En ze zijn ook super handig voor als mijn neefje van 2 jaar op bezoek komt! Natuurlijk moest ik ze wel gelijk in alle kleuren hebben!

3Chocola!! Natuurlijk neem ik dit mee, ze zijn maar een euro! Een voor thuis en een voor het werk. Hoppa! Mijn mandje in.

7Deze sterren verlichting leek mij leuk voor in huis tijdens de kerst. Maar misschien kan ik hem ook wel voor mijn blog gebruiken als achtergrond. Weer eens wat anders.

4Omdat ik de aankomende tijd wat meer met makeup/shoots wil gaan doen, leek het me leuk om wat te experimenteren met nepwimpers. Ik kon niet kiezen dus heb ik ze allemaal maar genomen. Een van mijn zwakke punten, tijdens het shoppen kan ik nooit keuzes maken! Achja…zo duur zijn ze ook weer niet.

5Max & More – Deze heb ik al vaker gebruikt en ben er wel tevreden over. Alleen de eerste is wat heftiger die zal ik dan ook minder gaan gebruiken.

6Faux & Fabulous Smokey Eyes – Ik ben heel erg benieuwd naar deze, volgens mij valt hij wel natuurlijk.

8Faux & Fabulous Rock chic – Deze lijkt mij ook erg gaaf, heeft toch weer een heel ander effect!

9Dit was mijn mini shoplog, maar niet getreurd! Ik kom nu zo vaak bij de Action dat er vast wel weer binnenkort een nieuwe shoplog verschijnt haha.

Gebruiken jullie weleens nepwimper?

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

12 Reacties

 1. aroundsan
  5 december 2015 / 13:39

  Ik heb nog nooit nep wimpers gebruikt. Op een of andere manier durf ik het niet omdat ik bang ben dat dan mijn eigen wimpers er uit trek als ik ze er af haal, haha. Die mason jars en de lichtjes vind ik erg leuk! 🙂

  • 6 december 2015 / 19:39

   Ik kom even storen – dat hoeft helemaal niet zo te zijn hoor! Je hebt verschillende soorten nepwimpers die bij verschillende ooggroottes en vormen passen!

  • 8 december 2015 / 12:11

   Leuk! Wanneer ik in de action ben kan ik ook nooit zonder iets de winkel uitlopen haha, er gaat altijd wel iets van een kaars mee (of 2,3,4?..) Gelukkig kost het meestal niet veel, dat gebruik ik als excuus. 🙂
   Ik gebruik zelf nooit nepwimpers, maar als ze daar goede verkopen heb je NOG een reden naar de action te gaan!

 2. 5 december 2015 / 21:10

  ik gebruik niet zo vaak nepwimpers. Meestal blijven die niet zo goed zitten bij mij haha. Vind die drinkbekers heel leuk 🙂 Perfect voor smoothies en sapjes.

 3. Jennifer
  6 december 2015 / 11:17

  De mason jar super leuk! Nepwimpers gebruik ik nooit, ook omdat ik daar geen geduld voor heb. En inderdaad bij de Action blijf je dingen maar kopen 😀 of je nou wel of niet nodig heb haha.

 4. 6 december 2015 / 16:53

  Wat zijn die jars leuk! En ben benieuwd naar de nepwimpers

 5. 6 december 2015 / 19:38

  Ode aan de action! Geweldige dingen die ontzettend goedkoop zijn. Nepwimpers heb ik toevallig laatst eens uitgeprobeerd, en wil dat ook vaker gaan doen! Die drinkbekers zijn ook heel leuk, ik heb er zelf ook een paar in die styl. Nouja, een stuk of 12 :’)

 6. 6 december 2015 / 21:51

  wat leuk aankopen! Die chocolade ben ik gek op!

 7. 12 december 2015 / 09:52

  Leuke shoplog! Ik ben gek op de Action, maar de laatste tijd koop ik er niet veel meer eigenlijk. De nepwimpers zijn wel erg handig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: