Creatief voor kerst met potten

Creatief voor kerst met potten

Kerst is officieel onderweg! Iedereen is bezig zijn kerstboom op te tuigen, boodschappen in te slaan, en het huis gezellig te versieren. Ik hou echt van deze tijd van het jaar! Ik vind alles gewoon veel gezelliger! In deze blog bespreek ik een paar leuke DIY met jullie. Hoe maak je met potten een gezellig kerstsfeertje? Het antwoord kan je hieronder zien!

10-jar-lightsVoor deze DIY heb je meerder potten nodig, en lampjes. Je kan ook verschillende soorten potten gebruiken, kleine en grote. Deze zullen echt prachtig buiten hangen. (of binnen)
DIY Instructies – AllThingsHeart&Home

54ebb31c7b6b1_-_mason-jars12-xlnDeze DIY vind ik echt prachtig en zou ik zo in mijn eigen huiskamer neer kunnen zetten. Het enige wat je nodig heb is een schaal met wat kerst ornamentjes, potten en lichtjes.
Carrie Higgins

diy-tutorial-making-christmas-lanterns-with-mason-jars-finished-3Ik kan helemaal wegdromen bij het aanzien van deze potten. Ik zou ze door het hele huiskamer neer zetten. Dan een leuke film op, warme chocolademelk met slagroom erbij en relaxen maar.
DIY instructions – Adventure in a box

kerst pottenEen super traditionele kerst pot! Sneeuw met een misle toe, gemaakt van zout. “Kerstiger” dat dit word het niet!
DIY instructions – DecoArt

kerst pottenVoor iets heel eenvoudigs, simpels en elegants, maak je van deze potten een prachtige kaarsenhouder. (nep)Sneeuw, kaarsen en dennenappels zijn een klassieke match voor de Kerst. Ik denk dat dit in elk huis interieur wel mooi staat.
DIY Instructies – CraftsByAmanda

kerst pottenIk vind deze sneeuwpoppen super schattig en vrolijk, ook echt leuk voor kinderen! Je hoeft ook niet een ongelooflijke kunstenaar te zijn om dit te kunnen maken. Maar je kan met deze DIY wel lekker je creativiteit kwijt.
DIY Instructies – CraftsbyAmanda kerst pottenAls je nog een leuke versiering zoekt voor op je eettafel tijdens kerst dan is dit het perfecte idee! Deze DIY is snel en eenvoudig in elkaar te zetten, maar ziet er nog steeds goed netjes en doordacht uit.
DIY Instructies – APrettyLife

kerst pottenDeze schattige DIY is heel makkelijk te maken. Je kunt er ook meerdere maken met verschillende kerst ornamentjes.
DIY Instructies – Bitz&Giggles

Zou jij zoiets in je huis neerzetten?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. 7 december 2015 / 09:40

  Leuke ideeën, ik zou ze zelf in iets andere stijl wel in huis zetten. Meestal doe ik iets met kertballen in grote potten/vazen.

 2. 7 december 2015 / 09:48

  Wat een leuke decoratie! Ik zou het wel in mijn huis willen hebben.

 3. 7 december 2015 / 10:37

  echt zoo leuk! Echt een makkelijke manier om wat sfeer te brengen in je huis

 4. 7 december 2015 / 12:37

  Ik ben al potjes aan het verzamelen, want ik heb er allemaal ideeën mee. Alleen gaat dat niet zo hard dus ik ga maar meer pindakaas eten hahaha.

  • Marushi
   Auteur
   7 december 2015 / 13:51

   Haha elke dag 6 boterhammen met pindakaas! 😉 -x-

 5. 7 december 2015 / 12:40

  Zo’n leuke pot met lichtjes in ziet er echt supergezellig uit =D x

 6. 7 december 2015 / 14:11

  Er zitten echt prachtige potten bij zeg! En het leuke is dat je op die manier glazen potten een tweede leven kunt geven.

 7. 7 december 2015 / 16:28

  Vooral de potten met de lichtjes erin, de eerste 2, zijn echt prachtig! En het pinguinnetje is zo schattig 🙂 Als je snel lege potten wilt: koop Nutella 😛

 8. 7 december 2015 / 17:58

  Het ziet er echt prachtig uit! Ik denk dat ik dit weekend misschien wel even zelf aan de slag ga!

 9. 7 december 2015 / 18:01

  Super leuk allemaal!! Echt iets om inspiratie uit te halen 😀

 10. 8 december 2015 / 08:28

  De titel doet zich eer aan! 🙂 Ik vind vooral de creatie van Carrie Higgins supertof. Ook zeker iets dat in mijn kamer zal kunnen shinen!

 11. 8 december 2015 / 09:57

  Ziet er super leuk en gezellig uit! Tof om al deze verschillende DIY te zien. Fijne inspiratie voor op mijn werk!

 12. 8 december 2015 / 11:06

  Je kan er zo veel mee! Sowieso maken lichtjes en kaarsjes altijd alles gezellig 🙂 Leuke ideetjes in ieder geval!

 13. 8 december 2015 / 14:02

  Ik heb wel nagedacht over tableaux met nep-sneeuw, maar met twee katten en een puppy in huis is dat geen goed idee. Potjes heb ik wel vaker beschilderd en als kaarsenhoudertje gebruikt, dus echt nieuw vind ik deze ideetjes niet. Het is wel leuk om te doen, overigens. Maar ik heb al zoveel kaarsenhouders en dingen staan, ik zou er geen plek meer voor hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: