De top vijf best bekeken artikelen van 2015!

De top vijf best bekeken artikelen van 2015!

Ik ben nu een half jaartje aan het bloggen, en ik vind het echt superleuk! Bloggen is voor mij meer een hobby dan dat ik er fulltime mee bezig ben. Vergis je niet als ik het fulltime kon doen had ik dat echt gedaan maar ik heb al een fulltime baan die ik echt super leuk vind. Dus voor nu is het bloggen maar parttime.

In het half jaar dat ik ben wezen bloggen heb ik heel veel mee gemaakt en geleerd. Ik merk ook dat ik van een lifestyle blog toch ook af en toe steeds meer neig naar een beauty/fashion blog. Maar vandaar dat ik toen voor een lifestyle blog heb gekozen. Ik kan over alles schrijven wat ik wil want lifestyle is een heel breed begrip. Vandaag een post over de leukste berichten van 2015. Ik heb zelf mijn eigen favorieten maar de cijfers liegen niet! Deze berichten hadden de meeste comments en de meeste viewers. Benieuwd wat er uit kwam? Kijk dan snel mee!

5.De top vijf best bekeken artikelen van 2015!Op nummer vijf staat een shoplog genaamd: Michael Kors Tassen. Ik had deze “knock offs” in Beverwijk gekocht en wilde het met jullie delen. Dit was mijn eerste shoplog, dus ik vind het best knap dat hij in de top vijf staat! Het is toch een bericht van bijna een half jaar geleden. Om dit bericht nog eens te lezen klik je hier.

4.De top vijf best bekeken artikelen van 2015!Op nummer vier staat ook weer een shoplog genaamd: “Een middagje Primark. Shoplogs doen het over het algemeen altijd wel goed. Iedereen wilt toch zien waar jij je leuke spulletjes koopt, of wat ze voor nieuwe producten hebben. Om het bericht nog eens te lezen klik hier.

3.De top vijf best bekeken artikelen van 2015!Op nummer drie staat een outfit post genaamd: “Mijn stijl 02”. Ik vond dit zelf een super leuke outfit, en jullie blijkbaar ook als hij op nummer drie staat. Ik merk wel dat ik echt super weinig outfit posts heb geplaatst dus hopelijk worden er dat in 2016 meer! Om deze post nog te lezen klik je hier.

2.DSC_1f735Op nummer 2 staat de post van “Ons Paleisje” Hier vertel ik over ons nieuwe huis, hoe het allemaal gegaan is. En laat ik natuurlijk de foto’s zien van ons paleisje! Ik ben zelf nog steeds heel erg blij met onze nieuwe woning. Wil je dit bericht nog even lezen klik dan hier.

1.DSC_1735 2015En op nummer 1 staat de Boyfriend tag! Niet verwacht dat dit het bericht zou zijn wat op nummer een zou staan. Met 28 comments is dit zeker wel een van populairste post die ik ooit gepost heb! Ik ben benieuwd wat er in 2016 allemaal komen gaat. Op de Boyfriend tag nog eens te kunnen lezen klik je hier.

Wat vond jij het leukste bericht van 2015?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

11 Reacties

 1. 23 december 2015 / 15:02

  Ik was benieuwd welke er op nummer 1 stond bij je. Wat leuk dat het die over je vriend is!

 2. 23 december 2015 / 15:55

  Super leuk om te zien wat jou meest gelezen top 5 is. Zelf vond ik ”middagje Primark” en ”Ons Paleisje” het leukst om te lezen.

 3. 23 december 2015 / 15:55

  Leuke posts! Ik volg je nog niet heel lang, maar dat zal ik in 2016 zeker blijven doen!! X

 4. 23 december 2015 / 17:13

  Wat leuk zo’n overzichtje! Ik vond de boyfriend tag ook een leuk artikel op je blog!

 5. 23 december 2015 / 19:18

  Wat leuk!!! De onderwerpen zijn dan ook wel artikels die men graag wilt lezen.

 6. 25 december 2015 / 01:21

  Zo leuk! Ik ga snel even teruglezen, want ik heb volgens mij lang niet alle posts gezien. Wat een gaaf idee om dit zo op een rijtje te zetten. Fijne kerstdagen! X

 7. desireewanders
  27 december 2015 / 11:32

  Wat leuk zeg dat je er zoveel plezier aan beleeft en dat het goed gaat! Op nog vele mooie jaren! 🙂

 8. 29 december 2015 / 16:43

  Grappig om te zien dat juist de meer persoonlijke posts het meest populair zijn! Ik vind je woning post het leukste! Maar ik ben ook gewoon dol op interieur!

 9. 30 december 2015 / 15:02

  Zien er allemaal leuk uit! Ik ga snel een kijkje nemen naar die van je huis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: