Unboxing swap met DinjaDonut.

Unboxing swap met DinjaDonut.

Eind oktober had ik samen met Dinja van DinjaDonut afgesproken dat we een swap gingen doen voor sinterklaas. Super leuk! We hadden een bepaald bedrag afgesproken en onze voorkeuren doorgegeven via e-mailtjes. Dit zou een kawaii/beauty swap worden.

Voor pakjesavond hadden we allebei onze pakketjes al binnen! Ik doe al jaren niet meer aan sinterklaas, dus het was wel weer eens leuk om op pakjesavond cadeautjes uit te pakken. Het is nu inmiddels al kerst geweest, maar ik heb het zo ontzettend druk gehad dat ik het nog niet eerder heb kunnen posten. Maar nu dan eindelijk mijn swap met dinja!

DSC_1626 Deze doos kreeg ik binnen met een super schattig inpakpapier eromheen.DSC_1627 Binnen in de doos zat een briefje van Dinja, met een uitleg/omschrijving van de cadeautjes. Ik kon niet wachtten om ze uit te pakken!DSC_1631 Ze zagen er allemaal zo schattig uit! En ik had nog helemaal niks uitgepakt! Dinja had op elk cadeautje een beschrijving geplakt met wat het nou precies was. Super handig! Uitpakken!!DSC_1671 Als eerste pakte ik dit roze doosje uit in de vorm van een hart. Er zit een washandje in en een stukje zeep.DSC_1672 Het tweede cadeautje was een hand cream van de etos. Handig! Want op mijn werk gebruik ik veel handcream.DSC_1676 Het derde cadeautje was een douche gel van Yves Rocher. Hij ruikt in ieder geval heel erg fris!DSC_1678 Het vierde cadeautje was dit schattige knuffeltje van een melkpak! Kawaii!DSC_1681 Yumm! Het vijfde cadeautje waren snoepjes/koekjes van Hello Kitty. Deze heb ik wel eens vaker gegeten maar dan van een ander merk. Ben benieuwd of deze ook net zo lekker smaken.  DSC_1683 Het zesde cadeautje is ook snoep! Dit lijkt mij heel interessant om een keer te gaan maken. Ben benieuwd of het me lukt, het ziet er wel een beetje ingewikkeld uit, maar dat komt vast wel goed!DSC_1685 Deze schattige konijnen pen was het zevende cadeautje. Echt heel schattig die oortjes er boven op!DSC_1687 Het achtste cadeautje waren deze zalmkleurige pompoms die je in huis kan ophangen. Heel leuk en apart cadeau!DSC_1690 Weer een super schattig cadeautje! Het negende cadeau was een kladblokje.DSC_1695Het tiende cadeau was een nagellak van Yves Rocher. Normaal gesproken zou ik deze kleur nooit kopen. Maar wie weet staat hij wel hartstikke mooi!DSC_1692 En als cherry op de top kreeg ik ook nog eens een paar samples en een schattige kaart en sticker!DSC_1697

Dit zijn alle cadeautjes uitgepakt! Ik ben zeker heel erg verwend. Dinja, ontzettend bedankt voor je leuke cadeautjes!

____________________________________________

Ik vond dit een zeer geslaagde (2e) swap! Er zaten zeker leuke spulletjes bij, ook dingen die ik nog niet kon. Wil je zien wat Dinja van mij heeft ontvangen? Klik dan hier en ga snel naar haar blog. Lijkt het jouw nou ook zo leuk om een keer te swappen dan mag je mij zeker een berichtje sturen! Ik vind het super leuk om een pakketje met cadeautjes te ontvangen en weg te geven!

Heb jij weleens een swap gedaan?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

15 Reacties

 1. 29 december 2015 / 18:24

  Ik heb nog nooit een swap gedaan, maar dit is echt een super leuk pakket! Dat melkpakje is zo schattig! 😀

  • Marushi
   Auteur
   29 december 2015 / 19:12

   Ja leuk he! Zaten echt super schattige dingen er tussen! -x-

 2. 29 december 2015 / 18:38

  Wat leuk zo’n swap! Ik heb het nu een paar keer voorbij zien komen, maar heb het zelf nog nooit gedaan! Wat een leuke cadeautjes heb je ontvangen en ze waren ook erg leuk ingepakt! Liefs Ilona

  • Marushi
   Auteur
   29 december 2015 / 19:12

   Ik ben ook zeker heel erg blij met de cadeautjes die ik heb gekregen! ^^ -x-

 3. 29 december 2015 / 19:50

  Ik ben blij dat je het pakket met inhoud leuk vond/ vind! Ik wilde er graag nagellak bij doen maar wist niet goed welke kleuren je allemaal had (en niet had), zilver vind ik persoonlijk leuk staan bij de feestdagen ^_^

  • Marushi
   Auteur
   30 december 2015 / 01:16

   Ik ben er helemaal blij mee! Super geslaagde swap! ^^ -x-

 4. biancaronday
  29 december 2015 / 21:05

  Wat een super geslaagde swap. Het lijkt me reuze spannend om aan een swap mee te doen, nooit gedaan. Vaak ben jezelf trots op je pakketje of cadeau. Daarna kan je niet meer dan afwachten wat je terugkrijgt. Deze bestempel ik als geslaagd.

  • Marushi
   Auteur
   30 december 2015 / 01:17

   Ik heb nu twee keer een swap gedaan en ik vind het altijd erg leuk maar ook spannend! Heb ik wel de juiste producten erin gedaan, vind ze het wel leuk? Krijg ik wel leuke producten? Maar tot nu toe is het alleen maar meegevallen! -x-

  • Marushi
   Auteur
   30 december 2015 / 01:17

   Ja ik ben zeker verwend! ^^ Dus jij gaat ook binnenkort swappen nu? hihi -x-

  • Marushi
   Auteur
   30 december 2015 / 13:28

   Zeker! Je weet maar nooit wat je voor cadeautjes krijgt van de ander! ^^ -x-

 5. 30 december 2015 / 10:48

  Wat zijn ze allemaal lief en schattig, die cadeaus die je hebt uitgepakt. En laten wij eerlijk zijn wie houd er niet van om leuke cadeaus uit te pakken en weg te geven? Ik dus ook. 😉

  • Marushi
   Auteur
   30 december 2015 / 13:28

   Ik denk dat iedereen dat wel leuk vind toch! 😀 -x-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: