Terugblik op mijn Kerstdagen

Terugblik op mijn Kerstdagen

Kerst is inmiddels alweer voorbij. Maar ik heb nog geen eens de kans gehad om mijn leuke kerstfoto’s met jullie te delen! De eerste twee kerstdagen waren echt super druk. De eerste kerstdag vierden we bij ons thuis, de tweede bij schoonfamilie. En de “derde” kerstdag was mijn neefje jarig! Het was dus echt een super drukke tijd voor ons.

Ik ben nu wel weer blij dat het was rustiger is geworden. Je bent toch altijd echt heel veel bezig met kerst en ook ontzettend moe als het allemaal is afgelopen. Nu hebben we alleen nog nieuwjaar om te vieren en dan val je allemaal weer in je oude ritme. Aan de ene kant ben ik echt blij dat kerst afgelopen is maar aan de andere kant vind ik het ook jammer. De kerstversiering blijft in ieder geval nog tot 1 januari staan en daarna gaat de kerstboom de deur uit!

DSC_1846In de ochtend begonnen we met cadeautjes uitpakken die we voor elkaar gekocht hadden.
DSC_1810DSC_1835 Mijn eerste lippenstift van MAC van mijn vriend gehad! Echt super blij!DSC_1868 Yumyum! Heel veel lekkere dingen eet je met kerst.DSC_1881 Heel de tafel vol met cadeautjes!DSC_1889DSC_1918 DSC_1914 In de avond deden wij het dobbelspel. Elke keer als je op 6 gooide mocht je een cadeautje uitpakken totdat je er drie had. Dan werd er een timer gezet en als je dan 6 gooide moest je een cadeautje ruilen.DSC_1958 In de avond gingen we lekker gourmetten. Ook al zat ik best vol, want je bent toch eigenlijk heel de dag aan het snoepen/snacken.DSC_1970 Mijn moeder (rechts) en mijn tante hadden heel toevallig shirtjes aan die heel erg op elkaar leken! Het waren haast tweelingen met hun outfit haha. Tsja…het blijven toch zussen he.DSC_1971 Mijn neefje was in de middag niet zo lekker en lag eigenlijk alleen maar te slapen. Toen die wat medicijnen had gekregen knapte hij gelukkig al weer wat op.DSC_19842e kerstdagDSC06493 De tweede kerstdag vierden we bij mijn schoonzus samen met de rest van mijn schoonfamilie. We hebben lekker chinees gegeten en heel de avond lopen ligretto’en. (kaartspel)

DSC06516 DSC06519

Dit is onze super schattige neefje Jeriah. Wat een cutie he! Dit was een kleine terugblik op onze kerst van 2015. Het waren zeer gezellige en geslaagde dagen. Op naar 2016!

Wat hebben jullie met kerst gedaan?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

15 Reacties

 1. 30 december 2015 / 10:46

  wat super leuk meid! hele leuke foto’s heb je ook gemaakt! alvast een fijne jaarwisseling!

  • Marushi
   Auteur
   30 december 2015 / 13:30

   Dankjewel! Jij ook alvast een fijne jaarwisseling! -x-

 2. 30 december 2015 / 12:27

  Wat een leuke foto’s. Zo te zien heb je fijne dagen gehad!

 3. biancaronday
  30 december 2015 / 13:03

  Je hebt een geslaagde kerst gehad, als ik het zo zie. Kerstavond bracht wij lang uit op de bank door, 1ste kerstdag bij mijn familie met vleesfondue en 2de kerstdag bij mijn schoonzus met gourmet en party & co. 3de kerstdag was uitbuiken.

  • Marushi
   Auteur
   30 december 2015 / 13:30

   Wow ook al zo drukke dagen gehad dus. Maar het klinkt wel heel erg gezellig! 🙂

 4. Stacy
  30 december 2015 / 13:12

  Aaahw wat schattig die kleine! Super leuke foto’s en het zag er allemaal erg leuk uit!

 5. Lana
  30 december 2015 / 13:13

  Super gezellig ziet dat eruit! Wel erg vermoeiend al die dagen haha!

 6. Mariska
  30 december 2015 / 13:35

  Wat ziet dat er allemaal lief en gezellig uit! Super lief die lippenstift, en gaaf om te hebben 😀

 7. 30 december 2015 / 13:55

  wat een leuke,vrolijke en vooral gezellige foto’s!
  ik ging met mijn familie naar een huisje in landal, ik heb daar ook een erg leuke tijd gehad

 8. desireewanders
  30 december 2015 / 14:08

  Ah dat ziet eruit als een fijne kerst! Ennuh, wat een leuk rood jurkje heb je aan, haha! Stiekem wilde ik die ook alleen was die al uitverkocht….dan maar zwart! 😉 Je hebt wel schattige kleine neefjes!

  • Marushi
   Auteur
   30 december 2015 / 14:09

   Hahaha ja we hebben een goede smaak qua jurkjes! 😉 hihi. Ja lief zijn ze he! cutiepies! -x-

 9. 31 december 2015 / 17:17

  Wat een leuke foto’s zeg 🙂 Hier was het ook druk en gezellig 🙂 het is gek hoe snel de kerst voorbij vliegt hé?? Fijne jaarwisseling alvast!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: