NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain.

NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain.

Afgelopen week liep ik samen met mijn vriend de kruidvat binnen. En zoals altijd loop ik ook gelijk even langs de makeup afdeling. Daar eenmaal aangekomen zag ik gelijk een product dat mij opviel. Namelijk de NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain. Er zijn in totaal zes kleuren verkrijgbaar, van nude tot knalrood en donkerbruin. Ik vond het best moeilijk om te kiezen maar uiteindelijk ben ik voor de Perpetually Mauve kleur gegaan.

De lipstains komen in een lipglossachtige verpakking en hebben ook zo’n zelfde applicator. Vind ik prettig, doordat het erg nauwkeurig werkt. Ook vind ik het fijn dat je aan de buitenkant van het product kunt zien welke kleur er in binnenin zit. De Smooch Proof Liquid Lip Stain belooft een op te bouwen kleur, en een matte finish. Ik ben benieuwd!

DSC_1702Volgens NYC blijven deze stains ongeveer 4 uur op de lippen zitten. En ze houden zich aan hun woord! Na een tijdje verdwijnt de pigmentatie dan wel een beetje, maar zoals de naam het al zegt, blijf je wel met een stain zitten.

DSC_1705Ik vind deze NYC lipstain behoorlijk intens van kleur! Het is een prachtige magenta lipstain met warme, bessenachtige ondertoon. Zo net aangebracht lijkt het product heel glanzend, maar als het droogt wordt het wat matter.
DSC_1708 Ik vind het zelf echt een super mooie kleur omdat ik altijd meer neig naar “roze” tinten.DSC_1743Dit is de lipstain aangebracht op mijn huid.DSC_1745En dit is de lipstain die ik met een doekje heb afgeveegd. Misschien iets van 15 seconden later. Met dit product moet je toch echt voorzichtig zijn. Als je misschien een beetje uitschiet moet je heel hard boenen om het van je gezicht af te krijgen!DSC_1731
Conclusie:

Het aanbrengen van de NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain kan lastig zijn, want het product is nogal vloeibaar. Voor een egale kleur moet je wel twee of drie laagjes van de lipstain aanbrengen. Het voelt in het begin een beetje nattig, maar de lipstain droogt al snel en voel je dan bijna niet meer zitten. Ik ben heel erg tevreden over dit product. Het geeft een felle kleur waar ik echt van hou, en blijft ook heel lang op je lippen zitten. Ik zou zeker ook nog eens voor de andere kleuren gaan.

Deze lipstain’s zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor een prijs van €3,99. 

Wat vind jij van deze lipstain?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

21 Reacties

 1. Mylou
  2 januari 2016 / 12:40

  Jammer dat het aanbrengen wat lastig kan zijn, maar dan heb je ook wel wat! Wat een ontzettend gave kleur.

 2. 2 januari 2016 / 13:55

  Ik kan nogal onhandig zijn dus ik ben bang dat ik dan uitschiet. Is het plakkerig? Ik vind haar in m’n lipgloss zo irritant 😛 je hebt wel een kleur uitgekozen die je super goed staat!

  • Marushi
   Auteur
   2 januari 2016 / 14:14

   Dankjewel! ^^ In het begin is het dik en plakkerig maar het droogt ook echt supersnel op! -x-

 3. 2 januari 2016 / 14:08

  Jammer dat het aanbrengen lastig gaat, maar ik vind hem wel heel erg tof!

 4. 2 januari 2016 / 14:48

  Mooie kleur! Wel fijn dat hij snel opdroogt!

 5. 2 januari 2016 / 16:22

  Hij staat je heel erg goed meid deze kleur is ook bij maybeline te koop de kleur 902 flash fuchsia geloof ik!

  • Marushi
   Auteur
   2 januari 2016 / 20:44

   Dankjewel! ^^ Okeej even kijken of die ook net zo goed werkt. -x-

 6. 2 januari 2016 / 19:20

  Mooie kleur zeg! NYC sla ik eigenlijk altijd over, omdat ik het niet heel een heel bijzonder merk vind, maar dit kleurtje ziet er wel erg goed uit. Staat je ook mooi!

  • Marushi
   Auteur
   2 januari 2016 / 20:45

   Dankjewel! Normaal gesproken koop ik dit merk niet echt vaak maar mijn oog viel er nu op. -x-

 7. 2 januari 2016 / 21:48

  wat een goede review, ben wel erg benieuwd naar dit product nu!

 8. 2 januari 2016 / 22:37

  De kleur staat je goed, ik ga toch maar eens kijken bij de NYC schap . Wat zit je haar mooi trouwens!

 9. 2 januari 2016 / 23:19

  Dat is altijd zo’n nadeel aan als je uitschiet inderdaad. Ik krijg daar altijd een beetje een naar onderbuikgevoel van :’) maar, NYC heeft best fijne producten!

 10. 3 januari 2016 / 17:30

  Een kleurtje out of my comfort zone, maar staat je heel erg goed!

 11. 17 januari 2016 / 09:43

  Deze had ik nog niet eerder gezien, maar ziet er goed uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: