Kostuumontwerper maakt prachtige jurken.

Kostuumontwerper maakt prachtige jurken.

Ik ben zelf een heel creatief persoon, en heb een hele grote liefde voor kleding en vooral voor jurken. Ik heb een paar jaar geleden een opleiding gedaan voor kleding ontwerper. Dat was een lastige maar zeker een hele toffe ervaring. Nu kwam ik deze foto’s online tegen en ik moest hier echt even een artikel over schrijven. Ik vind het zo super knap wat dit meisje allemaal kan ontwerpen.

Angela Clayton is een achttien -jarige kostuumontwerper uit Long Island, New York. Ze is voor het eerst begonnen met ontwerpen toen ze 14 jaar was, toen ze geïnteresseerd werd in cosplay. Clayton woont deze gebeurtenissen nu iets minder vaak bij, ze heeft zich ontwikkeld tot het richten op historische en originele ontwerpen. Haar projecten kunnen zo lang als 250 uur in beslag nemen, en Clayton gebruikte ooit 11 meter stof voor het maken van een kostuum! “Ik hoop dat er een toekomstige carrière uit zal komen” vertelde Clayton Cosmo. “Ik hou van het maken van kostuums en ik hou er van om ideeën tot leven te brengen. Als ik dat kon doen voor mode, vooral voor het theater of de film, dat zou dat echt geweldig zijn. Ik ga liever rechtstreeks werken dan dat ik nog vier jaar op school moet doorbrengen. “

costumes-incredible-dresses-young-designer-angela-clayton-5 costumes-incredible-dresses-young-designer-angela-clayton-6

“Ik hou van cosplay, het maken van kostuums of het dragen van kostuums op conventies. En ik kon de kostuums die online beschikbaar waren niet veroorloven “

costumes-incredible-dresses-young-designer-angela-clayton-8 costumes-incredible-dresses-young-designer-angela-clayton-12

“Ik heb besloten om mezelf gewoon meer vrijheid te geven door het focussen op historische projecten en origineel ontwerpen”

costumes-incredible-dresses-young-designer-angela-clayton-14 costumes-incredible-dresses-young-designer-angela-clayton-22

” Het eerste wat ik ooit echt af maakte was een schooluniform van een anime -show toen ik 14 was. Het kostte me ongeveer twee maanden “

costumes-incredible-dresses-young-designer-angela-clayton-29costumes-incredible-dresses-young-designer-angela-clayton-27 costumes-incredible-dresses-young-designer-angela-clayton-28

” Ik geniet er echt van om dit te doen. Ik hou van het maken van kostuums en ik hou er van om mijn ideeën tot leven te brengen”

costumes-incredible-dresses-young-designer-angela-clayton-31

Wat vind jij van deze jurken?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

10 Reacties

 1. 5 januari 2016 / 11:46

  Wat ontzettend knap en wat prachtig zijn die jurken! Die laatste ook, wauw wat gaaf!

 2. 5 januari 2016 / 16:42

  Ik vind de jurken heel mooi! Wauw, het zijn gewoon echte sprookjesjurken joh! Suupermooi, ik snap je liefde ervoor 😉

 3. 5 januari 2016 / 21:59

  Vooral de laatste jurk, prachtig! Hoewel ik zelf meer fan ben van futuristische looks, op een niet cliché manier. De fashion van The Capitol in the Hunger games films ben ik groot liefhebber van. Gaaf!

 4. 6 januari 2016 / 08:17

  Oh ik hou er wel van, en stiekem zou ik wel een keer naar zo’n fantasy event willen.

 5. Allena
  6 januari 2016 / 16:28

  Prachtig erg leuk!

 6. Desire
  6 januari 2016 / 16:30

  Mooie jurken al zou ik ze zelf niet zo snel aandoen! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: