Fotoshoot Jaap van Buuren

Fotoshoot Jaap van Buuren

Een paar weken geleden had ik een shoot met Jaap van Buuren. Ik vond het best spannend want het was voor mij al echt een tijdje geleden sinds mijn laatste shoot. Gelukkig had ik ooit al eens eerder een shoot met Jaap gedaan dus ik wist wel wat ik kon verwachten. Toen ik wat jonger was deed ik dit als een hobby. Ik denk dat bijna wel elk meisje het leuk vind om opgemaakt te worden mooie kleding te dragen, en dan op de foto gezet te worden. 

Met de jaren heb ik het toch wat drukker gekregen, ik heb nu een fulltime baan, een eigen huis (dat ook nog eens schoongemaakt moet worden), en een lieve vriend die aandacht wilt. Dus mijn hobby vervaagde een beetje en maakte plaats voor andere dingen. Toen Jaap mij een berichtje stuurde met de vraag of ik nog eens een shoot wou doen kon ik natuurlijk niet weigeren. Model staan heb ik altijd leuk gevonden en stiekem miste ik het ook wel een beetje. Dus maakte we een afspraak en bespraken we wat het thema van de shoot zou worden. Het zou een bloemen shoot worden met name gefocust op portretten. De visagie zou gedaan worden door Suzanne Mardjan. We verzamelde wat voorbeeld foto’s en ik zocht gelijk wat verschillende soorten kleding uit.

De dag van de fotoshoot was aangebroken, met mijn trolley liep ik naar de studio van Jaap. Ik was toch nog wel een beetje zenuwachtig, zou ik het nog wel kunnen? Zouden de foto’s wel mooi worden? Maar ik maakte me druk om niks! Het was een super gezellige dag geworden met heel veel mooie foto’s! Jaap moest nog lachen omdat ik tussendoor zoveel selfies aan het maken was. Dus ik legde hem uit dat ik een Blog had en dat ik wel “van alles” een foto moest maken haha.

Achter de schermen

Ik wil Jaap en Suzanne bedanken voor deze super leuke dag en de ontzettende mooie foto’s. Het was weer een leuke ervaring en misschien dat ik in de toekomst toch nog wel eens af en toe een shoot wil gaan doen. We hadden heel veel foto’s gemaakt maar ik kan ze natuurlijk niet allemaal hieronder zetten! Dus hierbij een kleien selectie. Kijk snel hieronder voor de foto’s!


 

_DSC4755 _DSC4784fdfg _DSC4853 _DSC4910 _DSC4941 Op het einde waren we eigenlijk een beetje klaar met de bloemen en hadden we nog een outfit over. We besloten om gewoon lekker ouderwets een paar foto’s te schieten in verschillende poses. Drie luik

Heb jij weleens een shoot gedaan? Of zou je het willen doen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

39 Reacties

 1. 6 januari 2016 / 10:52

  Wat gaaf! Ik heb ooit een fotoshoot gedaan en werd toen helemaal omgetoverd tot Marilyn Monroe, maar vond dat echt niks. Ik herkende mezelf geen eens terug in de foto’s. Sowieso houd ik er niet van om voor de camera te staan, ik sta er liever achter :’)

 2. 6 januari 2016 / 11:07

  Wauw, prachtige foto’s, maar wat ben je toch ook een mooierd! x

 3. 6 januari 2016 / 11:51

  Heel leuk gedaan met die orchideeën. Ik heb zelf (half tegen mijn zin) een paar fotoshoots gedaan, ja. Ik heb als mua gewerkt, maar de fotograaf heeft mij toen ook een paar keer voor de camera gesleurd 😉

 4. biancaronday
  6 januari 2016 / 12:37

  Wat een mooie foto’s, je komt er echt heel mooi in uit!! Zelf heb ik, lekker cliché, 2x een shoot gedaan in Turkije en 1x met de familie voor mijn opa en 2x met het gezin voor mijn moeder. Een uitgebreide shoot voor mezelf heb ik nog nooit gedaan in NL.

  • Marushi
   Auteur
   6 januari 2016 / 20:46

   Dit heb ik dat weer nog nooit gedaan dat lijkt mij ook echt zo gaaf! Shooten in het buitenland! 😀 -x-

 5. 6 januari 2016 / 13:29

  Mooie foto’s, en wat is je make up prachtig gedaan! Ik heb nog nooit een fotoshoot gedaan, maar zou het wel een keer willen proberen!

  • Marushi
   Auteur
   6 januari 2016 / 20:46

   Dankjewel! ^^ Ja de MUA heeft flink haar best gedaan haha

 6. 6 januari 2016 / 14:36

  Wauw, wat een prachtige foto’s zeg. Ik ben voor de eerste keer op jouw blog, maar wat ben jij een mooie dame zeg <3 En die foto's zijn echt heel tof geworden, daar mag je echt supertrots op zijn.

  • Marushi
   Auteur
   6 januari 2016 / 20:47

   Aw…dankjewel vind ik echt heel lief van je! :$ ^^ -x-

 7. 6 januari 2016 / 15:02

  Wat een prachtige foto’s! De laatste zijn mijn favoriet.
  Ik heb nog nooit een fotoshoot gedaan maar wie weet ooit..

  • Marushi
   Auteur
   6 januari 2016 / 20:48

   Dankje! 🙂 Ja wie weet als je het leuk zou vinden waarom niet ^^ -x-

 8. 6 januari 2016 / 15:48

  Wat een mooie foto’s, helemaal met visagie erbij is zoiets leuk. Ik heb in het verleden heel vaak shoots gehad. Vond het altijd heel tof om te doen en de resultaten terug te zien.

  • Marushi
   Auteur
   6 januari 2016 / 20:49

   Dankjewel! Ja met visagie vind ik toch altijd wel een toevoeging op je foto’s 😛 Maar ik heb ook shoots meegemaakt dat dat helaas niet het geval was haha. Dus deze keer was het zeker geslaagd! 😉 -x-

 9. desireewanders
  6 januari 2016 / 16:08

  Ah wat gaaf dat je dit vroeger heel vaak gedaan hebt en nu voor een keertje weer voor de camera stond. Ik vind de foto’s echt heel mooi geworden! Mag je trots op zijn! De afgelopen paar jaar heb ik ook een aantal keer een shoot gedaan. Een gewoon voor de leuk en eentje voor mij als muzikant. Alhoewel ik het ongemakkelijk vond zijn de foto’s erg mooi geworden! Ik zou het zo nog een keer weer doen! 🙂

  • Marushi
   Auteur
   6 januari 2016 / 20:50

   Dankjewel! Lief van je! Ja de eerste paar minuten moet ik ook altijd even inkomen hoor, het is wel een beetje awkward. Soms moet je je gewoon helemaal overgeven en dan komen er de mooiste foto’s uit 🙂 -x-

 10. 6 januari 2016 / 17:38

  Ik heb jaren terug wel eens een shoot gedaan, zou het nog wel een keertje willen! De foto’s zijn écht heel mooi geworden, je bent een knappe dame! (even een zeikdetail: in je titel zou ‘Buren’ met een hoofdletter netter staan)

  • Marushi
   Auteur
   6 januari 2016 / 20:50

   Dankjewel! Voor je compliment en je tip! 😉 Had hem denk ik over het hoofd gezien hihi -x-

 11. 6 januari 2016 / 18:44

  Super leuk! Ik had de titel nog niet gelezen en dacht, direct in de reactie niet vergeten te zeggen dat de introfoto zo mooi is :-).

  • Marushi
   Auteur
   6 januari 2016 / 20:51

   Haha dankjewel! Ik heb mijn best gedaan haha -x-

 12. 6 januari 2016 / 19:52

  wat gaaf!! de closeup foto’s vind ik erg mooi! Ik had vorig jaar een fotoshoot voor een jurk en ik vond het zo leuk!

 13. 6 januari 2016 / 22:53

  Wat een super mooie foto’s! Heel leuk met die bloemen en die bijhorende make-up. De eerste twee foto’s zijn mijn favorieten. x

  • Marushi
   Auteur
   7 januari 2016 / 18:52

   Dankjewel! De eerste twee vind ik ook het mooist! ^^ -x-

 14. 7 januari 2016 / 08:36

  Wat zie je er prachtig uit. Mooi gedaan. De foto is echt geslaagd. Af en toe een fotoshoot tussendoor doet een vrouw goed en zou iedere vrouw dat ook moeten doen. Ik heb zelf vaker fotoshoot gehad.

  • Marushi
   Auteur
   7 januari 2016 / 18:52

   Echt leuk om te lezen dat meerdere vrouwen fotoshoots hebben gedaan! 😀 Het is ook hartstikke leuk! -x-

 15. 7 januari 2016 / 08:55

  Ik heb 1x een shoot gedaan en het is niets voor mij eigenlijk. Het liefste maak ik mijn eigenfoto’s omdat ik vind dat ik het het beste kan 🙂 Je foto’s zijn echt prachtig geworden

  • Marushi
   Auteur
   7 januari 2016 / 18:53

   Dankjewel! ^^ -x-

 16. 7 januari 2016 / 15:27

  Leuke foto’s hoor. Heb ooit een covershoot gedaan en vond het vreselijk.

 17. 7 januari 2016 / 15:53

  Wat een prachtige foto’s zeg! Ik vind het zelf ook wel leuk om fotoshoots te doen, alleen heb ik er al een tijdje geen meer gedaan.

 18. 7 januari 2016 / 20:58

  Ik heb ooit eens voor de lol met een stel vrienden een shoot gedaan. Ik weet nog dat ik een afzichtelijke paarse jurk had aangedaan whaha. De foto’s waren om te gillen. Maar echt een geweldige avond gehad. Jouw foto’s zijn echt prachtig geworden. Je bent een mooie vrouw!

 19. 7 januari 2016 / 22:29

  Wow wat een mooie foto’s allemaal 🙂

 20. 12 januari 2016 / 14:05

  Ik heb vroeger wel vaker geposeerd (maar ook als hobby) maar die dagen zijn echt wel over! Nu werk ik achter de schermen als make-up artist en dat is ook super leuk!

 21. 21 januari 2016 / 21:34

  Wauw mooie foto’s! Ik heb nog nooit een fotoshoot gedaan, maar zou het wel heel tof vinden om bijvoorbeeld de styling van een shoot te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: