Tag |15 Dingen die niemand vraagt.

Tag |15 Dingen die niemand vraagt.

Ik zat lekker op bloglovin blogs te bekijken toen ik op de site van saspiration uit kwam. En daar vond ik de “15 dingen die niemand vraagt’ tag. En het is weer Januari dus ik mag weer een nieuwe tag van mezelf erop zetten. Dus ben ik vandaag voor deze gegaan! Enjoy!

1.Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
De deuren van mijn kast zijn altijd dicht als ik slaap. Ik weet niet waarom maar ik vind het super irritant als die open staat. Dan zie ik al die kleding en schoenen en het oogt dan zo rommelig dus hij moet echt dicht!

2.Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Alleen als ik ze niet gebruikt heb…is dat slecht? Ik vind het altijd leuk om een souvenirtje mee naar huis te nemen. Of ik het nou daar gebruik of mee naar huis neem en daar gebruik.

3.Heb je ooit een straatnaambord gepikt?
Haha nee ik vind dit zo’n raar ding. Mijn neefje deed dat vroeger wel. Ik dacht alleen maar: “Wat moet je er in godsnaams mee?”

4.Gebruik je to-do lijstjes?
Altijd! Ik ben wel een beetje een freak op dat gebied. Het relaxt me enorm als ik zo’n lang lijstje voor me heb en dan langzamerhand steeds dingen door kans strepen. Het geeft me een gevoel dat er echt dingen gedaan worden en dat ik lekker druk bezig ben. Ook op werk gebruik ik heel vaak lijstjes.

f

5.Heb je sproeten?
Kort maar krachtig…nee.

6.Heb je ooit in de bosjes geplast?
Ja toen ik klein was. Ik kan me nog herinneren dat mama me dan optilde en dat ik eigenlijk niet wou maar ik moest zo nodig haha.

7.Ben je lui?
Ja soms wel. Maar niet altijd hoor het ligt aan het moment.

8.Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Ja aan mijn kat die aan de lamellen loopt te knagen en steeds stiekem dichterbij komt omdat hij de laatste restjes spaghetti wil oppeuzelen.

9.Hoe groot is je bed?
Een normaal twee persoons bed. Maar ik vind dat eigenlijk nog steeds te klein! Ik wil een kingsize bed! Waarom? Omdat ik altijd als een zeester wil liggen. En niks of niemand wil voelen. dan kan ik lekker rollen en woelen in mijn mega bed haha.n

10.Kauw je op pennen en potloden?
Nee normaal gesproken niet echt. Ik heb me weleens vroeger betrapt dat als ik druk aan het nadenken ben dat ik op de achterkant “kauw”. Maar dat gebeurt eigenlijk nooit meer. Niet dat ik nu nooit meer nadenkt ofzo! haha maar ik vind het gewoon niet echt hygiënisch.

11.Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee nooit bij gezeten. Ik denk dat als die optie er was dat ik het misschien wel had gedaan. Lijkt me wel leuk kamperen met vrienden veel verschillende soorten dingen leren.

12.Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Alleen maar! Ik ben gek op tekenfilms/animaties/anime’s. Hoe oud ik ook ben ik zal nooit stoppen met tekenfilms kijken! Ik denk dat ik mijn kinderen daar later ook een plezier mee doet haha.

fg

13.Tel je de treden als je de trap op loopt?
Nee ik heb verschillende rare trekjes maar dit doe ik niet.

14.Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Ja, soms wel maar dans natuurlijk liever als er wel muziek op is.

15.Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Ehm, ongeveer…Meestal kijk ik mijn vader of mijn vriend aan.

 

Heb jij ooit in de bosjes geplast? 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. stylebygina
  12 januari 2016 / 11:06

  Leuk om te lezen! Ik heb zelf wel eens in de bosjes geplast, iets van 3 jaar geleden nog toen ik zo nodig moest.. ik liep de bosjes in en ging een plekje uitzoeken. Toen ik later achterom keek, bleek er achter mij haast geen bosjes meer te zijn maar zag ik allemaal woningen…zover was ik het bos in gelopen.. (schaamte momentje :P)

  • Marushi
   Auteur
   12 januari 2016 / 13:19

   Haha ow ow…kan gebeuren 😛 De mijne was echt lang geleden toen ik voor het eerst uit ging. Veel gedronken en we stonden buiten moest nodig naar de wc maar alles was al dicht, ja dan weet je eht wel haha -x-.

 2. 12 januari 2016 / 11:09

  Haha, die eerste vraag! Ik dacht dat ik me als enige irriteerde aan openstaande kastdeuren als ik ga slapen. Niet dus.

  Ik kan me trouwens niet herinneren dat ik ooit in de bosjes heb geplast. Toch weet ik zeker van wel 😀 Leuke tag!
  x

  • Marushi
   Auteur
   12 januari 2016 / 13:20

   Haha ja ik vind het echt vreselijk, het moet gewoon dicht! XD -x-

 3. 12 januari 2016 / 12:37

  Oh open kastdeuren.. Dan kan ik echt niet slapen. Net als teveel licht, of geluid en alles moet rechtstaan. Ben echt een beetje neurotisch.

  • Marushi
   Auteur
   12 januari 2016 / 13:21

   Haha dat ben ik ook hoor! Als ik al een klein beetje licht zie stuur ik mijn vriend op pad om het “te doden” XD -x-

 4. 12 januari 2016 / 13:06

  In de bosjes plassen is wel heel erg lang geleden, maar ja, ik ben guilty. Wat een leuke tag is dit 😀 Ik wil ook als een zeester in bed liggen. Heerlijk!

  • Marushi
   Auteur
   12 januari 2016 / 13:21

   Ja dat is echt de beste slaappositie haha -x-

 5. 12 januari 2016 / 14:22

  hihi wat een onwijs leuke tag haha bosjes plassen och ik weet er alles van !

 6. 12 januari 2016 / 18:07

  Haha grappige vragen! En waaah kimi ni todoke <3

 7. 12 januari 2016 / 18:55

  Heel leuk om te lezen! En ik lig ook het liefst als een zeester in bed haha, geef mij ook maar een kingsize bed!

 8. 12 januari 2016 / 19:51

  In de bosjes plassen is heel lang geleden, waarschijnlijk als kind. En fijn dat ik niet de enige ben met de tik dat de kastdeuren dicht moeten.
  En ik besef me na het lezen van de vraag over de traptreden dat ik dat niet meer doen. Geen idee wanneer ik daar mee op ben gehouden,maar heb dat dus heel lang wel gedaan. 🙂

 9. My Little Happiness
  12 januari 2016 / 20:41

  Hahah leuke tag! In de bosjes plassen heb ik ook regelmatig gedaan hoor haha. Laatst nog gingen we met de familiedag een bootdag doen maar nergens wc’s onderweg dus moest wel. Tja ik had licht grijze gympen aan en ik kan niet goed mikken, je snapt hem al haha

 10. They Call Me Maggie
  14 januari 2016 / 10:14

  Tuurlijk heb ik in de bosjes geplast!! Haha!! Ik denk dat we dat allemaal ooit wel hebben gedaan.
  Mijn bed is 140 maar ja ik lig alleen dus dan maakt het niet uit. Ik kruip het liefst helemaal weg onder de dekens. Mijn organizer staat vol met to do lijstjes. Zo fijn om ze af te strepen!!

 11. 18 januari 2016 / 06:23

  Leuk lijstje zeg. En ik kijk ook altijd naar tekenfilms. Ik heb een tijd lang gehad dat ik ze helemaal niet meer keek omdat ik ze vrij kinderachtig begon te vinden. Later begon ik al dat grappige tekenwerk weer meer te waarderen.

 12. 21 januari 2016 / 18:52

  Hier ook liefhebber van puntje 12 :-)))
  Wel leuk dat ze nu véél van die series op dvd seizoenen uitbrengen.

 13. 16 mei 2016 / 11:23

  Het liggen als een zeester, kan soms zoooo heerlijk zijn !! Hihi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: