OOTD: Fluffy bodywarmer

OOTD: Fluffy bodywarmer

Eindelijk had ik weer een dagje vrij! Het was redelijk mooi weer dus weer tijd voor een outfit post! Ik wou de foto’s dit keer buiten houden en dan in de buurt van een park of iets dergelijks Maar ik deed de voordeur open en dacht dat het misschien wel hartstikke leuk zou zijn om het precies voor de deur te doen. Dan krijg je een beetje een industrieel effect!

Dus ik drukte de camera in vriendlief zijn handen en gaan met die banaan! Ik moest hem nog wel een paar instructies geven maar hij begint steeds beter en beter te fotograferen. Alleen lukt het scherpstellen soms nog niet haha. Soms was het wel een beetje awkward als ik ergens een deur open hoorden gaan, of de lift op onze verdieping stopte. Probeer dan maar eens nonchalant te gaan poseren als je buren langslopen. Wat zullen die wel niet denken dan..awkward. Maar ja gewoon lekker overheen zetten!

DSC_0986Deze dichte hakken is echt een van mijn favoriete paar. Ik heb ze al heel lang dus aan de onderkant en zijkant van de schoen begin je nu wel echt “gebruikerssporen” te zien. Maar ze lopen zo heerlijk. Voor mijn doen zijn ze eigenlijk net iets te hoor. Maar omdat ze dicht zijn heb ik gewoon veel houvast. Fluffy BodywarmerDeze bodywarmer heb ik misschien 2 of 3 jaar. En dit is volgens mij de tweede keer dat ik hem aan heb haha. Hij is van (nep) leer met een (nep) bontje erboven op. Ik heb het wel snel erg warm met deze bodywarmer.

Fluffy Bodywarmer De broek/legging heb ik al jaren. Ergens in een ver verleden ooit nog eens bij CoolCat gekocht. Maar dit zal waarschijnlijk de laatste keer zijn dat je hem ooit op een foto voorbij ziet komen. Sommige draadjes beginnen los te laten en ik zie kleine gaatjes verschijnen. Deze broek krijgt (helaas) een ticket richting de vuilnisbak. Jammer want ik heb hem altijd met plezier gedragen. Vooral het leren gedeelte en de gouden ritsen vond ik zo gaaf aan deze broek.Fluffy Bodywarmer Fluffy BodywarmerFluffy Bodywarmer

Longsleeve: Primark
Broek: CoolCat
Bodywarmer: Mes Fashion
Schoenen: Van Haren
Ketting: Primark

Wat vind jij van deze outfit?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

25 Reacties

 1. 13 januari 2016 / 11:07

  Ziet er sexy uit met die broek. De ketting en schoenen vind ik ook top. Voor de deur met een beetje industrieel effect is ook eens leuk.

 2. 13 januari 2016 / 11:23

  Haha, ik snap je gevoel, wanneer er een deur open gaat of iemand langs loopt. Maar de foto’s zijn het waard, de outfit staat je super goed! Ik vind dat bontje erbij ook zo leuk 😀

 3. 13 januari 2016 / 11:49

  Super leuke outfit! Zelf zou ik het niet zo snel dragen, maar vind het bij jou wel echt super staan. x

 4. desireewanders
  13 januari 2016 / 16:54

  Staat je erg goed!!!

 5. infolanita
  13 januari 2016 / 19:40

  mooie broek/legging! De schoenen zijn ook erg gaaf

 6. Manuela
  13 januari 2016 / 20:06

  Super! Wat zie je er weer prachtig uit!

 7. Irene
  13 januari 2016 / 20:06

  Echt een hele leuke combinatie, stoer en sexy!

 8. 13 januari 2016 / 21:31

  De bodywarmer vind ik leuk. Ik hou van zulke kragen. Pittige look :-).

 9. 13 januari 2016 / 22:25

  Wat een gave outfit, hier hou ik echt van!
  Wel jammer dat die legging de prullenbak in moet want ik vind hem erg leuk!

 10. 14 januari 2016 / 09:41

  Jammer dat je broek vergaan is, ik vind hem supertof! Mooie foto’s 🙂

 11. They Call Me Maggie
  14 januari 2016 / 10:10

  Stoer!! Staat je goed!! Ik ben meer iemand van de comfortabele wijde truien haha 😉

 12. 14 januari 2016 / 14:22

  Wat staat je dat goed! Ik maakte laatst ook foto’s in de flat (bij de lift)… als ik wat hoorde, ging ik snel weer ‘normaal’ staan, hahaha. Herkenbaar!

 13. 14 januari 2016 / 18:18

  Wauw! Dat staat je hartstikke goed! Haha, ik vind het ook awkward om in het openbaar te poseren. Er komen daarom nooit oufitfoto’s online…

 14. 14 januari 2016 / 20:21

  Mooie outfit! Vooral je schoenen vind ik erg mooi! En tja, ik herken het wel dat het een beetje awkward is om te poseren terwijl je buren langs komen haha!

 15. 14 januari 2016 / 23:24

  Die schoenen vind ik zo cool!! Ik zou het nooit van mijn leven dragen, want dan breek ik mijn nek, maar vind het altijd zo leuk bij andere mensen.

 16. 18 januari 2016 / 06:27

  Het ziet er bij jou echt supergaaf uit, en het effect is inderdaad wel echt industrieel. De bodywarmer lijkt me echt zacht en warm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: