Een jaar met mijn geliefde <3 Ons verhaal

Een jaar met mijn geliefde <3 Ons verhaal

Vandaag ben ik precies een jaar samen met mijn lieve vriend! Wat gaat de tijd toch snel zeg. We kennen elkaar al ongeveer al tien jaar, hebben nu een jaar een relatie, en wonen al vijf maandjes samen. Ik kan me niet meer voorstellen hoe het was om single te zijn, om een leven te hebben waar hij niet op nummer een staat. We hebben elkaar leren kennen toen ik een jaar of 18/19 was via gemeenschappelijke vrienden, en vanuit daar zijn wij van vrienden naar beste vrienden naar vriendje en vriendinnetje gegaan. Het hele proces naar de laatste stap heeft jaren geduurd.

Toen ik vice leerde kennen had ik al een vriend en zag hem altijd eigenlijk als beste vriend/broertje. En stiekem was hij al altijd verliefd op mij. Toen die relatie uitging en ik al een hele tijd single was biechtte vice op dat hij me leuk vond. Maar op dat moment was ik al verliefd op iemand anders. Het was een grote teleurstelling voor vice maar we besloten vrienden te blijven, hij bleef tenslotte mijn beste vriend en ik wou hem niet kwijt. Een aantal jaren verder waren er veel dingen veranderd, we waren allebei single en gingen weer heel vaak met elkaar om. In die tijd mailde we elkaar heel vaak, en op een avond kreeg ik weer een mailtje van vice binnen met een hele lange en mooie brief dat hij mij nog steeds leuk vond. Met pijn in mijn hart heb ik hem weer moeten afwijzen, eerlijk gezegd was hij niet echt mijn type, hij was jonger dan mij en ik zag hem gewoon als een broertje. (We schelen 3 jaar)

DSC_0029Mijn twee beste vrienden Jonathan en Vice. Hun waren al beste vrienden voordat ik ze kon. Daarna kwam ik erbij.

Maar nu komt het…Weer een paar later waren we weer/nog steeds single haha. Maar dit keer was er wat anders aan de hand in vice zijn leven. Een meisje uit zijn klas vond hem leuk en liet dat ook erg goed aan hem merken. En ja hoor ik was jaloers! Maar dat kon toch helemaal niet? Ik had hem al twee keer afgewezen. Ik was waarschijnlijk alleen maar jaloers omdat ik nu minder tijd zou doorbrengen met mijn beste vriend. Maar stiekem werd ik verliefd op hem, en ik kon het maar niet begrijpen. Hij was toch niet mijn type? Nu opeens vond ik hem leuk omdat een ander meisje hem aandacht geeft? Nee ik zal wel verkeerd denken. Dus ik moedigde hem aan om met het meisje te gaan daten. Op een dag vroeg hij aan mij wat hij moest doen…of hij een relatie met haar aan moest gaan. Ik twijfelde even maar besloot om ja te zeggen! Hij moest verder met zijn leven en genieten van een relatie. Dat was de domste fout die ik ooit heb gemaakt.

CIMG2099Ik was mevrouwtje fotograaf, ik liep echt overal met mijn camera. En moest dan ook van iedereen een foto of samen op de foto. Vice was daar niet echt een fan van. Hij was niet echt fotogeniek en volgens mij vond hij het niet echt leuk om op de foto gaan. Daarom gingen we maar altijd gekke foto’s maken zo stonden we er samen raar op haha.

Vice en ik hebben gemeenschappelijke vrienden dus we zagen elkaar heel vaak. Maar het was nu anders hij was niet meer alleen, hij was nu een koppel. En ik ergerde me er kapot aan. De kusjes, de knuffels, de liefkozingen. Toen besefte ik het pas…ik was echt verliefd op hem! Dom, dom, dom wat had ik gedaan? Waarom had ik hem aangemoedigd? Ik probeerde het gevoel weg te stoppen maar het lukte me niet van binnen ging ik kapot. Ik besloot om er voor uit te komen. Ik was bij hem thuis en we hadden net een film gekeken, het duurde een lange tijd maar uiteindelijk biechtte ik op dat ik verliefd op hem was. Het was stil…Hoe denk je over mij? Zijn antwoord was dat hij nog steeds het zelfde voor mij voelde dan wat hij al die jaren had gedaan. Maar hij had nu een vriendin dus hij wou het niet zomaar uitmaken omdat ik nu opeens verliefd op hem was. Wat een goede jongen is het toch. Ik gaf hem nog een uitgebreide brief en ging ervandoor. Huilend in de auto wist ik dat onze vriendschap nooit meer hetzelfde zou zijn.

CIMG2128

Onze vriendschap was niet meer hetzelfde en uiteindelijk kon ik er niet meer tegen en nam afstand van hem. De afstand werd steeds groter en groter en op een gegeven moment spraken we elkaar niet meer. Behalve op de feestjes van onze gemeenschappelijke vrienden en dat was dan alleen een “hoi” of een “doei”.  Er is veel in die tijd gebeurd ik kreeg weer een vriend en ik wou me verzoenen met vice. Ik vond het gewoon niet leuk hoe de situatie nu was. Achteraf hoorde ik dat het uit was gegaan met zijn relatie. We begonnen weer een beetje contact met elkaar te zoeken en uiteindelijk werden we weer vrienden. Mijn relatie was gedoemd om te mislukken dus naar een paar maanden was ik ook weer single. Het duurde nog een tijdje maar uiteindelijk werd onze vriendschap weer hechter en hechter. Eerst was het puur vriendschappelijk maar later werd ik weer verliefd op hem.

CIMG2073

Ik vroeg me af of hij me nog leuk zou vinden. Stiekem dacht ik het wel een beetje, er was altijd wel een flirterige sfeer rondom ons maar we kwamen niet echt verder. Achteraf hoorde ik dat hij vaak plannen had gemaakt om het mij te vertellen dat hij mij weer leuk vond. Maar hij was bang om voor de derde keer afgewezen te worden. Wat ik mij heel goed kon voorstellen haha. En mijn ego was ook gekrenkt omdat hij mij de laatste keer had afgewezen. Toen op een avond vroeg hij me mee uit eten, wat we eigenlijk nooit deden. Het was een super avond maar ik voelde wel dat de sfeer anders om ons was. Eenmaal bij mij thuis besloten we om nog een film te kijken. Na een tijdje stilte zei hij “Je weet waarom ik je vanavond mee uit eten heb genomen toch?” ik: “Nee waarom dan?” vice: “Omdat ik je leuk vind” ik: “Oh…ik vind jouw ook leuk…”

DSC_0255

En dat was het begin van onze relatie hahaha. Het is een heel lang stukje geworden maar eerlijk dit is nog het verhaal in een hele beknopte versie. Mijn leven lijkt haast wel een soapserie en wij hebben samen heel veel meegemaakt om nu eindelijk op dit punt te komen! Van vrienden naar een koppel. <3 Ik hou van je vice. 

1 jaar samen

 

Hou van jouw babe!  16/01/2015

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

31 Reacties

 1. 16 januari 2016 / 10:52

  Grappig, ik ben vandaag ook 5 jaar samen met mijn lief sinds 2011, haha! Proficiat en nog heel veel goede jaren tegemoet!

  • Marushi
   Auteur
   16 januari 2016 / 20:48

   Wow! Dat is lang vijf jaar! Jij ook nog gefeliciteerd en nog vele jaren natuurlijk! 😉 -x-

 2. They Call Me Maggie
  16 januari 2016 / 11:02

  Geweldig verhaal!! Wat een toestanden 😉
  Super dat jullie nu een gelukkig stel zijn!!

 3. 16 januari 2016 / 12:27

  Het lijkt wel een soap inderdaad haha, wat leuk om te lezen! En gefeliciteerd natuurlijk 🙂 X

  • Marushi
   Auteur
   16 januari 2016 / 20:50

   Dankjewel! Het is ook net echt een soap, maar alle juicy dingen heb ik er nog uitgelaten anders werd het wel echt een heel lang verhaal hihi -x-

 4. 16 januari 2016 / 13:10

  Wat een verhaal! Ik vind het prachtig wanneer er zo een lang verhaal achter zit en dat alles dan uiteindelijk geleid heeft tot jullie samen zijn. Geweldig verhaal en jullie zien er zo leuk en lief uit samen op foto’s 😀 gefeliciteerd!

 5. 16 januari 2016 / 13:49

  Leuk om te lezen! Gefeliciteerd met jullie jaar 🙂

 6. biancaronday
  16 januari 2016 / 14:04

  Mooi verhaal en gefeliciteerd. Nog vele mooie jaren samen toegewenst vanaf hier.

 7. desireewanders
  16 januari 2016 / 16:49

  Jeetje! Wat een verhaal! Je kunt het verhaal zo gaan verfilmen, haha! Je kunt in ieder geval zeggen dat je vriend niet zomaar opgeeft én blijkbaar zijn jullie echt voor elkaar gemaakt! 😉 Gefeliciteerd!

  • Marushi
   Auteur
   16 januari 2016 / 20:55

   Dankjewel! Ja dat is zeker een van zijn goede eigenschappen! En je kan er inderdaad echt een film van maken verveelt nooit haha. -x-

 8. 16 januari 2016 / 18:24

  Wat heerlijk om te lezen! Het is inderdaad net een soapserie hihi. Maar wat leuk dat jullie na alles toch alweer een jaartje samen zijn. Gefeliciteerd en veel geluk samen! x

  • Marushi
   Auteur
   16 januari 2016 / 20:53

   Dankjewel! ^^ Ja tijd is voor ons echt snel voorbij gegaan! -x-

 9. Vice
  16 januari 2016 / 20:35

  I love you babe! <3

 10. 17 januari 2016 / 09:40

  Hele leuke persoonlijke artikel, vooral omdat ik bepaalde dingen herken. Het duurde bij mij ook een paar jaar voor we samen waren door soortgelijke omstandigheden, maar inmiddels zijn we bijna 5 jaar samen en hebben we een zoontje! Ik kan me mijn leven niet meer voorstellen zonder mijn gezin..

  Leuke blog heb je, ik zal je artikels voortaan in de gaten houden.

  Xx Sabrina

 11. 17 januari 2016 / 19:43

  Wat een leuk verhaal van jullie en ik vind dat hij is toch best fotogeniek. Veel mooi en leuke foto’s van jullie samen. En wat was hij correct hoe hij met jullie situatie omgaat toen je zegt wat je voor hem voelt en hij nog een vriendin hebt.

  • Marushi
   Auteur
   17 januari 2016 / 21:52

   Wat leuk!! Nooit verwacht dat ik daarvoor genomineerd zou worden! Dankjewel 😀 -x-

 12. 19 januari 2016 / 16:15

  Aaaah wat leuk om dit te lezen en ook nog van harte gefeliciteerd met jullie jaar samen zijn en dat het ook velen jaren mogen komen!

 13. 21 januari 2016 / 18:10

  Wat leuk om te lezen, het lijkt idd net een soap haha!
  Ik hoop dat er nog vele jaren bij komen voor jullie!

 14. 22 januari 2016 / 12:16

  Haha wat een leuk verhaal zeg! Heel lang om elkaar heendraaien maar nu dan eindelijk samen, lief!! (:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: