De Liebster Award!

De Liebster Award!

Hier is hij dan de welbekende Liebster award! Ik ben namelijk door Clivi genomineerd. Ik heb het al eens vaker voorbij zien komen bij andere bloggers, maar nooit gedacht dat ik zelf genomineerd zou worden. Hartstikke bedankt Clivi! ^^

Voor sommigen is het misschien al bekend, (voor mij was het echt super nieuw) maar het is dus de bedoeling dat je de vragen beantwoord van diegene waardoor je genomineerd bent. Hierna mag je zelf 11 vragen opstellen en dan mag ik weer andere bloggers nomineren. Hier komen dus eerst mijn antwoorden op de vragen van Clivi:

Liebster

 

1 – Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik werkte fulltime en zocht eigenlijk iets leuks om naast mijn werk te doen. Normaal gesproken zou ik op een sport gaan maar daar had ik gewoon echt geen tijd of energie voor. Ik heb altijd al blogs bezocht en vond het hartstikke leuk wat die meiden deden. En het leek mij ook altijd leuk om te doen maar was er gewoon nooit aan toe gekomen. Dus nu was het de perfecte timing!

2 – Welke tip(s) heb je voor andere bloggers?
Verwacht niet gelijk honderden bezoekers en comments, die dingen moeten groeien. Toon interesse in andere blogs en laat weten dat je nieuw bent in dit wereldje. Tenslotte, ga jezelf nooit vergelijken met andere bloggers. Er zijn er altijd die langer en beter bezig zijn dan jouw. Maar iedereen heeft zijn eigen stijl en daarmee maak je jezelf weer uniek mee.

3 – Wie is jouw favoriete blogger? Als je die hebt natuurlijk.
Ik heb geen favoriete blogger. Ik volg er nu best veel en bijna iedereen heeft wel eens een artikel waarvan ik denk “ja tof! Dit was heel leuk/interessant/inspirerend om te lezen.”

4 – Studeer of werk je? Zo ja, hoe combineer je dit met je eigen site?
Ik werk fulltime dus het is soms best lastig om dit te combineren met mijn blog. Meestal op een vrije dag begin ik aan meerdere artikelen en savonds als ik uit mijn werk kom maak ik deze weer af voor de volgende dag.

5 – Hoeveel uur per week besteed je gemiddeld aan je blog?
Dat zou ik eigenlijk niet echt precies weten haha. Ik denk ruim geschat 12 uur per week ofzo iets dergelijks?

6 – Hoop je iets te bereiken met je blog? Zo ja, wat?
Ik heb niet echt een speciaal doel voor ogen, het lijkt mij leuk om meer mensen te kunnen bereiken en eventueel een pr bureau. Maar mocht dat niet gebeuren heb ik er ook vrede mee. Ik wil gewoon “mijn ding” kunnen doen. Bloggen is voor mij een hobby, een uitlaatklep.

7 – Wat zou een ander over jou vertellen?
Oef…dit vind ik een hele moeilijke. Ik hoop dat ze zouden vertellen dat ik iemand ben waar je mee kan lachen, waar je je verhaal bij kwijt kan. Iemand die eerlijk is en altijd voor zijn eigen mening uit komt.

8 – Wat is jouw favoriete beauty product?
Ik heb niet echt een favoriete product, ik ben eigenlijk wel van alle markten thuis. 🙂

9 – Kids en/of huisdieren?
Nog geen kids, misschien wel in de nabije toekomst! Ik heb twee katten, binkie en dash, en dat zijn voorlopig mijn babys! hihi

10 – Ben je sportief of het tegenovergestelde hiervan? Hoe je het wil noemen laat ik aan jou over.
Ik ben best sportief, ik heb op verschillende soorten sporten gezeten waaronder: Paardrijden, aikido, turnen, ballet, kyokushin karate en nog veel meer. Maar heb je het bijvoorbeeld over een stukje hardlopen dan ben ik echt niet sportief haha. Heb daar echt een hekel aan.

11 – Wat wil je dit jaar zeker bereiken?
Ik wil groeien met mijn blog, in bezoekersnummers en in kwaliteit van mijn artikelen.

 


 

Bij deze nomineer ik: Mariska, Jeapiebel, & Desiree Mijn vragen voor jullie zijn:
* 1 Heb je een niche? En waarom heb je voor deze gekozen?
* 2 Welke tip(s) heb je voor andere bloggers?
* 3 Zit je bij een PR bureau?
* 4 Word je vaak benaderd voor een samenwerking? Wat is je leukste tot nu toe?
* 5 Zou je fulltime willen/kunnen bloggen?
* 6 Wat is jouw top drie van doelen die je nog in het leven wilt halen?
* 7 Als je terug zou komen als een dier, welke zou dat dan zijn en waarom?
* 8 Je wint de lotto! Wat ga je er allemaal mee doen?
* 9 Je krijgt een betaalde vakantie cadeau waar ga je heen en waarom?
* 10 Wat is het gekste wat je ooit in je leven heb gedaan?
* 11 Wat is je favoriete quote? En waarom?

 

Bedankt voor het nomineren!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

38 Reacties

 1. biancaronday
  21 januari 2016 / 10:18

  Gefeliciteerd met je Liebster award. Leuke antwoorden en ook leuke nieuwe vragen.

 2. 21 januari 2016 / 10:46

  Jemig, bloggen en full-time werken.. dat is best een uitdaging! Ik weet niet of ik dat zou kunnen haha! Leuk dat je genomineerd bent voor de liebster award; je hebt het verdiend! Liefs

  • Marushi
   Auteur
   21 januari 2016 / 13:16

   Aww…dankjewel! Lief van je! Ja soms is het ook echt een uitdaging hoor! -x-

 3. 21 januari 2016 / 11:49

  Leuk dat je bent genomineerd 🙂 Ik ook eens in het verleden, blijft leuk! Bloggen is een leuke hobby naast je werk. Ik ben zo blij dat ik er destijds mee begonnen ben.

  • Marushi
   Auteur
   21 januari 2016 / 13:17

   JA ik vind het echt leuk en ontspannend om te doen! 🙂 -x-

 4. 21 januari 2016 / 12:46

  Ik weet niet of ik de nominatie twee keer mag aannemen of niet? Wat zijn de regels, Ik ga er van uit dat het goed is. Ik vind je vraag ook heel interessant om over na te denken. Bedankt voor de nominatie en ik vind je laatste antwoord goed. 🙂

  • Marushi
   Auteur
   21 januari 2016 / 13:18

   Denk het wel bij sommige zag ik dat ze 4/5 keer genomineerd waren haha. -x-

 5. 21 januari 2016 / 13:05

  Gefeliciteerd bij je prijs. Wat leuk dat je bent gaan bloggen als iets voor jezelf!

 6. 21 januari 2016 / 13:58

  Heee leuk dat je me getagd hebt! Daar ga ik werk van maken 🙂 je hebt echt een superleuke blog en ik lees ‘m graag, ga zo door!

  • Marushi
   Auteur
   21 januari 2016 / 18:47

   Dankjewel! ^^ Ben benieuwd naar je antwoorden! -x-

 7. 21 januari 2016 / 15:11

  Leuk dat je bent genomineerd! <3 vragen ook leuk beantwoord:)

 8. 21 januari 2016 / 17:34

  Wat een leuke sporten heb je gedaan zeg! Ik heb op héél veel sporten gezeten, maar kwam tot de conclusie dat ik gewoon niet sportief ben, haha.

 9. 21 januari 2016 / 18:22

  Super leuk dat je bent genomineerd, en terecht natuurlijk 🙂 Leuke vragen heb je ook bedacht! X

 10. 21 januari 2016 / 21:06

  Gefeliciteerd met je nominatie! Knap dat je naast je blog fulltime werkt!

 11. 22 januari 2016 / 08:07

  Leuke vragen (en antwoorden). Ik vind Dash echt een superschattige naam voor een huisdier, nog nooit eerder gehoord. 😀

 12. 22 januari 2016 / 11:10

  Leuk om te lezen!! Heel goed dat je noemt dat je jezelf niet moet gaan vergelijken. Dat leidt alleen maar af en werkt frustrerend, denk ik.

 13. 22 januari 2016 / 14:39

  Wat leuke antwoorden en vragen heb je hier gezet.
  Super leuk om te lezen, zo leren we u dan ook wat beter kennen.

 14. marja
  22 januari 2016 / 16:41

  gefeliciteerd met je nominatie goed werk

 15. 22 januari 2016 / 17:36

  Leuk om te lezen en gefeliciteerd met de nominatie. leuke vragen heb je ook gekregen (en verzonnen) 🙂

 16. 22 januari 2016 / 17:54

  Super leuk zo’n nominatie, ik volg je nog niet zo lang maar toch leuk om je zo beter te leren kennen!

 17. 22 januari 2016 / 17:56

  Super leuk zo’n award! Ik volg je niet zo lang maar toch leuk om je beter te leren kennen zo

 18. 22 januari 2016 / 18:43

  Wat leuk! Gefeliciteerd met de nominatie. Liefs!

 19. Ilona
  22 januari 2016 / 19:48

  Wat leuk zo’n nominatie! En gefeliciteerd dat je genomineerd bent! Je hebt de vragen leuk beantwoord en ook leuke vragen bedacht! Liefs ilona

 20. 22 januari 2016 / 21:12

  Leuk om jouw antwoorden te lezen en je zo beter te leren kennen!

 21. 22 januari 2016 / 21:24

  Leuk gedaan 🙂 Leuk om te lezen hoe jij over bepaalde blog dingen denkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: