Een nieuwe Layout!

Een nieuwe Layout!

Ik ben nu ongeveer zes maandjes bezig met bloggen, toen ik begon had ik soort van een opvlieging. Ik wil bloggen en dat ga ik nu doen! Toen heb ik een vriend van mij gebeld met vragen over welke platforms ik het best kon gebruiken. Al snel was hij bij mij thuis en bespraken we alle opties. Ik was eerst van plan om zelf een website te gaan ontwerpen, maar mij kennende zou dat zeker nog maanden duren voordat het af was. Want ik ben een ongelooflijke perfectionist dus eigenlijk zijn dingen nooit voldoende voor mij. (Echt een goede/slechte eigenschap.)

Dus nadat ik dat idee in de prullenbak had gegooid ben ik als een bezetene op zoek gegaan naar templates voor mijn blog. Ik ben verschillende sites afgestruind opzoek naar een template die ik wel geschikt vond. Ik eindige eigenlijk op een “magazine” template. Toen wist ik niet dat een magazine template eigenlijk niet zo geschikt was voor wat ik nou precies wou. Na veel bloed zweet en tranen (en hulp van mijn goede vriend ^^) lukte het me eindelijk om een goed werkende blog te creëren. Maar na 4 maanden was ik deze lay out eigenlijk al weer zat. Ik kwam steeds dieper en dieper in het bloggers wereldje en leerde andere sites ook beter kennen. Elke keer als ik terug keerde op mijn blog irriteerde ik me eraan. Die andere blogs zagen er veel beter uit! Nu weet ik dat je ejzelf niet moet vergelijken met andere bloggers, maar mijn site vond ik gewoon niet geschikt meer. En uiterlijk in dit wereldje is “best belangrijk” als je een blogger ben. Dus ging ik al weer op zoek naar een andere layout.

bisforbonnie-office-feature-1“Nog een voorbeeld van mijn oude blog”

Ik heb toen besloten dat als ik een jaar zou bestaan ik van mezelf best weer een nieuwe layout mocht kopen. Marushi Lifestyle bestaat nu 6 maanden maar ik bleef ondertussen gewoon doorzoeken naar een geschikte layout. En gisteren had ik een leuke gevonden! Ik zat eigenlijk heel de avond in dubio want ik moest nog zes maanden wachtten voordat ik hem eindelijk mocht kopen.  Maar ik zat me zo te irriteren aan mijn huidige layout dat ik hem eigenlijk gelijk wou kopen! Ik kwam er niet uit toen vroeg ik maar mijn vriend om advies. Hij vroeg me hoeveel ik in totaal kwijt was aan mijn huidige blog. Dat was eigenlijk niet zo heel veel, ik heb er zelfs een beetje op verdiend. Toen zei hij dit: Uitgerekend over zes maanden ben je echt heel weinig kwijt. En je ziet dit als een hobby en bij de meeste hobby’s/sporten moet je toch echt veel meer per maand betalen. Dus ik vind dat je nu wel een nieuwe layout mag kopen. Met dit antwoord was ik super blij en daarmee was voor mij ook de beslissing gemaakt! Ik sliep er nog een nachtje over maar de volgende ochtend kon ik mezelf niet bedwingen en heb ik hem gekocht. Een uurtje lopen ploeteren (met al bijna spijt dat ik hem gekocht had) maar uiteindelijk heb ik hem zo ver gekregen hoe ik hem wil. Ik ben nog niet 100% tevreden over mijn logo maar dat gaat zeker goed komen. Nou ben ik wel benieuwd…

Wat vinden jullie van mijn nieuwe layout?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

47 Reacties

 1. 24 januari 2016 / 16:50

  haha, ik heb echt net hetzelfde; ben super ongeduldig en impulsief en alles moet NU gebeuren en NU af zijn! Ik wil ook wat aanpassingen doen aan mijn layout, net omdat het snel moest gaan in het begin! 🙂 Het is mooi geworden bij jou!

  • Marushi
   Auteur
   24 januari 2016 / 22:01

   Dankjewel! ^^ Ja als ik iets in mijn hoofd heb moet het ook echt gebeuren haha -x-

 2. 24 januari 2016 / 17:12

  Hij is leuk geworden!!! Ik ben ook al een tijdje aan het broeden op een nieuwe lay-out hahah, maar net als jij heb ik ook een beetje last van perfectionisme! Ach, als je iets doet dan moet je ‘t goed doen toch. 🙂

 3. 24 januari 2016 / 17:22

  Hij is wel anders maar niet té anders! Mooi strak design! Ik kan nog wel wat advies gebruiken, ben ook niet zo super blij met m’n eigen thema op m’n blog…

 4. 24 januari 2016 / 18:14

  Waaaauw ziet er super mooi uit!! Ik word als ik bovenaan gescrolld sta wel gehypnotiseerd door die leuke bewegende lipjes haha, dat is wennen zeg. En die foto van je bureau met je comp waarop je je oude blog layout ziet is echt suuuuper mooi o_o Echt awesome!

 5. 24 januari 2016 / 18:31

  Het is pas de eerste keer dat ik je blog zie, maar wat een super mooie blog heb je. En erg leuke artikelen, ik blijf je zeker volgen 🙂 X

 6. 24 januari 2016 / 19:25

  Ik vind hem hartstikke leuk. Ik zou niet eens opgemerkt dat je niet tevreden over je logo bent. Ik vind hel prima. Maar dat je tevreden bent over je blog is belangrijk. Op je oude blog is veel roze. Dat weet ik nog. Deze is zeker mooier. En met de layout en logo’s blijven wij toch altijd veranderen. Gelukkig ben ik super blij met mijn layout die kan ik veel aanpassen anders zal ik ook een nieuwe kopen

  • Marushi
   Auteur
   24 januari 2016 / 22:00

   Dankjewel! ^^ Dat is inderdaad wel fijn ja als je veel aan je site kan veranderen. -x-

 7. 24 januari 2016 / 19:32

  ik zie je blog vandaag voor het eerst. ik kan het dus niet vergelijken met je vorige lay-out, maar ik vind deze heel mooi!

 8. infolanita
  24 januari 2016 / 20:03

  Even wennen maar zeker erg mooi geworden. Ik hou van wit en strakke thema’s!

  • Marushi
   Auteur
   24 januari 2016 / 21:58

   Dankjewel! Ja ik vond dit zeker een stuk strakker. -x-

 9. Evelien - http://www.ohfashion.nl
  24 januari 2016 / 21:30

  Ik vind je layout heel mooi! Lekker girly maar toch overzichtelijk. Is dat jouw kamer op die foto?? <33

  • Marushi
   Auteur
   24 januari 2016 / 21:58

   Haha nee jammer genoeg niet, dat is een voorbeeld foto 🙂 -x-

 10. Vice
  25 januari 2016 / 00:07

  Erg mooi geworden babe!

 11. 25 januari 2016 / 06:26

  Ja dat perfectionisme, daar heb ik hier ook last van 😉 Ik snap je dus héél goed 🙂
  Ziet er goed uit je lay-out 🙂 houden zo zou ik zeggen 😉

 12. 25 januari 2016 / 08:32

  ^ Dat ging over de Liebster award, zat in het verkeerde artikel. Oeps

 13. 25 januari 2016 / 13:02

  Ik vind het heel gaaf! Ik ga over een tijdje over op een betaalde versie van wordpress en nieuwe layout dus ben ook al druk aan het rondkijken!

 14. 25 januari 2016 / 16:30

  Wat leuk dat je nu wel blij bent over je layout, dat is toch echt heel belangrijk. Dat je er vooral zelf gelukkig mee bent en het bij je past. Ik vind hem trouwens erg mooi!

 15. 28 januari 2016 / 09:35

  Ik vind hem heel erg mooi! Het past perfect bij je blog vind ik, goed gedaan girl! Hopelijk krijg je hem nog precies zoals je wilt 🙂

 16. 30 januari 2016 / 22:16

  Het is een mooie layout en pas ook goed bij je blog!
  Zelf moet ik ook mijn blog eens hoognodig gaan onderhouden maar steeds komt het er maar niet van 🙁

 17. 5 februari 2016 / 23:46

  Mooie layout en past perfect bij je naam. Het straalt klasse uit en dat heeft een blog toch nodig. Waar heb je deze gekocht als ik mag vragen?

 18. 11 februari 2016 / 13:02

  Ik vind dat je een mooie lay-out hebt! Mijn lay-out steekt me ook wat tegen, maar toch ga ik nog wat wachten om een nieuwe te kopen 🙂

 19. HosteSarah
  17 februari 2016 / 13:22

  Proficiat met je nieuwe lay-out. Ik vind hem heel mooi en duidelijk!!! x.

 20. 31 maart 2016 / 15:47

  Je lay-out is echt prachtig. Lekker minimalistisch, maar ook weer heel vrolijk en kleurrijk. Je home office is ook heel gaaf trouwens <3

 21. 31 mei 2016 / 08:08

  Ziet er echt super mooi uit! Krijg bijna een hekel aan mijn eigen lay-out 😉 Maar daar ben ik stiekem ook erg blij mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: