Fotoshoot | Starfactor

Fotoshoot | Starfactor

Een tijdje geleden had ik een post geplaatst over mijn fotoshoot met Jaap van buren. Dit artikel kan je hier nog eens doorlezen. Blijkbaar was dit artikel heel goed in de smaak gevallen, want ik heb echt heel veel leuke/lieve berichtjes van jullie mogen ontvangen! Het was voor mij alweer een hele tijd geleden maar ik merkte dat ik het toch wel echt leuk vond om te doen. Dus in 2016 zou ik nog vaker fotoshoots gaan doen (lekker voor de lol). Alleen heb ik op dit moment nog even andere dingen aan mijn hoofd.

Daarom leek het me leuk om totdat ik weer nieuwe shoots ga doen wat oudere shoots te laten zien van de laatste jaren. Deze shoot heb ik samen gedaan met Starfactor. Ik heb gekozen om deze shoot te laten zien omdat het nu buiten zo koud is, en deze shoot had in in de zomer gemaakt. Al is er nu dan geen zon als ik naar deze foto’s kijk krijg ik het weer warm hihi. We hadden gekozen voor een buiten locatie omdat het echt prachtig weer was! De kleding en makeup was verzorgd door de MUA (Makeup Artist) van Starfactor. De foto’s waren lekker dichtbij mijn huis gemaakt. Voor ons huis hebben we een schie en aan de overkant heb je een lang stuk natuur. Het leek ons heel mooi om daar tussen het groen foto’s te gaan maken. We waren vroeg begonnen zodat het niet al te warm zou zijn om te shooten, en in de middag had ik ook nog een werkfeestje.

IMG_44030 IMG_44042 IMG_44044 starfactor starfactor starfactor starfactor starfactor
Het was echt een super shoot en de foto’s vond ik ook heel erg gelukt. Alleen een dingetje was ik even vergeten. Ik ben allergisch (hooikoorts) voor alles wat bloeit en groeit in de natuur. Ik had dan wel mijn neusspray gebruikt, en ook mijn ogen gedruppeld. Maar toen ik thuis was om me om te kleden merkte ik dat ik allemaal rode bultjes op mijn benen en armen had. Ai! En ik was ook van plan om een kort zomerjurkje aan te doen. Volgende keer maar even onthouden voordat ik weer in het gras ga rollen.

starfactor

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

37 Reacties

 1. 25 januari 2016 / 10:11

  Wauw! Het was zeker een super shoot en de foto’s zijn ook heel erg mooi geworden.

 2. biancaronday
  25 januari 2016 / 10:36

  Wauw, lekker ding. 😉 echt hele mooie foto’s! Super gave fotoshoot.

 3. 25 januari 2016 / 11:27

  Prachtige foto’s! Je makeup is ook weer super mooi gedaan 🙂

 4. 25 januari 2016 / 13:29

  Wederom ontzettend mooie foto’s! Vooral die eerste (en laatste hihi) vind ik gaaf!

 5. 25 januari 2016 / 14:21

  ah wat leuk! zo mooie foto’s! krijg ook zin in de zomer ervan 😀

 6. 25 januari 2016 / 15:13

  Van mij mag het ook zomer worden. Meis, wat ben jij beeldschoon! Mooie foto’s!

 7. 25 januari 2016 / 18:21

  Don’t eat me maar ik vind deze (oudere) shoot mooier. Je bent een natural beauty en dat komt hier veel beter naar voren.

  • Marushi
   Auteur
   25 januari 2016 / 20:16

   Aww…dankjewel! Ja deze shoot was ook heel weinig makeup in tegenstelling tot de laatste. Daar ging het echt een beetje om het extreme. -x-

 8. Galina
  25 januari 2016 / 21:56

  Wat een plaatjes! Mooi hoor! Wel balen van je hooikoorts :(, maar worth it 😉

 9. 25 januari 2016 / 23:38

  Als je weer een photo shoot wilt. Je kunt me een pm sturen op fb of mailen naar info(at)silvanabreur.nl

 10. 26 januari 2016 / 16:33

  Super leuk! Jammer van je vergeten hooikoorts, gelukkig zie je er niks van op de foto’s! X

 11. Betsy
  30 januari 2016 / 21:47

  Wat zie je er prachtig uit meid! om op te eten! Je vriend mag van geluk spreken! =)

 12. Elvira
  30 januari 2016 / 21:50

  Wat een mooie vrouw ben jij toch ook! Erg mooie foto’s zijn het geworden!

 13. Evelien - http://www.ohfashion.nl
  31 januari 2016 / 00:48

  Mooie foto’s! Oei, alleen balen van je hooikoorts. Gelukkig is dat niet terug te zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: