Ps…Love Rose

Ps…Love Rose

Dit luchtje had ik eigenlijk al voor de kerst gekocht voor een dobbelspel, maar het leek mij toch leuk om hem nog even te reviewen. We moesten vijf cadeautjes van vijf euro kopen. Eenmaal in de rij voor de kassa van primark keek ik nog eens om me heen. Bij de kassa hangt nog van alles om jouw te verleiden zodat je die kleine producten toch nog even in je tas stopt.

Als een hardcore shopper keek ik wel in de ronde maar niks trok mijn interesse en ik schoof gewoon lekker in de rij naar voren. Ik had nog een persoon voor me totdat ik aan de beurt was. En achter haar stond een rek met tasjes en nog een paar hebbe dingetjes. En helemaal onderop stonden een paar geurtjes. Als ik het me goed herinner waren ze nog geen vier euro.  “Ha!” dacht ik nog bij mij zelf. “Vier euro? Dat is geen geld, zal wel naar slootwater ruiken dan.” Maar toch was ik geïnteresseerd in deze roze verpakking. Zoals ik al in eerdere posts heb aangegeven, ik word aangetrokken door roze! Het is niet eens mijn lievelingskleur maar ergens in mijn hersens verbind het de kleur roze met zoet! En ik ben gek op zoet! Dus ik dacht “aww…laat me maar even ruiken en lachen om dit goedkope geurtje.” Dus ik spoot het op mijn pols en rook eraan. And guess what…hij was zoet!! Maar dan ook lekker zoet! De zoemer ging, ik was aan de beurt! De gedachte ging door mij heen, “een lekker luchtje voor 4 euro!? Mee nemen voor het kerst dobbel spel!” En ja hoor ik was verleid door de last minutes deals van primark. En gelukkig had ik hem ook nog met het spel gewonnen! 😉

DSC_1204DSC_1207 DSC_1215

Ik heb nog even op internet gekeken of ik wat meer informatie kon vinden over deze eau de toilette. Maar helaas, tot een paar foto’s en een nietszeggend artikel op de website van Primark ben ik niet verder gekomen. Ook al is het een blijkbaar onbekend geurtje ik ben er blij mee!

DSC_1211

Ben jij bekend met dit geurtje?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

21 Reacties

 1. 27 januari 2016 / 09:26

  Ga er morgen heen op Zuidplein. Als ik m zie ga ik even ruiken.

  • Marushi
   Auteur
   28 januari 2016 / 13:22

   Ben benieuwd of je hem tegengekomen bent! 😀 -x-

 2. 27 januari 2016 / 09:27

  Hele goede tip! Ik vind hem ook niet zo goedkoop eruit zien. En als hij dan ook nog eens lekker ruikt, helemaal top 😀

 3. biancaronday
  27 januari 2016 / 13:01

  Ik ben helemaal niet bekend met dit geurtje. Ik ben sowieso steeds verbaasd wat mensen weten te vinden bij winkels als de Primark. Blijkbaar doe ik toch iets helemaal fout.

 4. 27 januari 2016 / 13:51

  Dit lijkt me een heerlijke geur! Ik ben gek op zoete geuren. Als ik de volgende keer bij Primark ben ga ik zeker eens kijken, voor dat prijsje kun je hem niet laten liggen!

 5. 27 januari 2016 / 14:43

  Ik hou wel van zoete geurtjes, dus deze lijkt me ook lekker! En dat voor zo’n prijsje 🙂 Net als jij wil ik ook altijd alles hebben wat roze is haha.

 6. 27 januari 2016 / 15:58

  Bij de Primark sowieso bij de kassa is het altijd verleidelijk om iets mee te nemen. Vooral voor de prijs kun je het moeilijk laten staan 😉

  • Marushi
   Auteur
   28 januari 2016 / 13:23

   Heel primark is gewoon verleidelijk! XD -x-

  • Marushi
   Auteur
   28 januari 2016 / 13:19

   Heb hem even gegoogeld en het lijkt er inderdaad op hihi -x-

 7. 28 januari 2016 / 15:19

  Lijkt me heerlijk! Ik ben gek op zoete luchtjes. Ik heb wel een bodylotion van ps.. van de primark, maar dit geurtje ken ik niet, liefs!

 8. 28 januari 2016 / 20:10

  Huh, ik had echt niet verwacht dat het van de Primark was. Het flacon ziet er echt mooi uit namelijk!

 9. 28 januari 2016 / 21:49

  Ik ben helemaal niet bekend met het geurtje, maar als het niet naar rozen ruikt maar gewoon lekker zoet, lijkt het me een heerlijk luchtje! Wat grappig dat je je eigen cadeau gewonnen hebt

 10. Betsy
  30 januari 2016 / 21:47

  Binnenkort maar is een keer uitproberen! 😀

 11. Evelien - http://www.ohfashion.nl
  31 januari 2016 / 00:46

  Slootwater hahaha, nee hoor Primark kan je nog best verrassen! Leuk dat je hem toch meenam, ik ben er nu ook heel benieuwd naar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: