Nieuwste aankoop | Michael kors tassen

Nieuwste aankoop | Michael kors tassen

Yeah!! Ik heb weer twee leuke nieuwe tassen erbij! Ja er staat dan wel Michael Kors bij, maar laat mij je snel uit de droom helpen! Deze zijn niet echt! πŸ˜‰ Iedereen zijn eigen ding, maar ik zou noooooit zoveel geld uitgeven aan merk producten tenzij ik er echt mega verliefd op ben. Op dat gebied heb ik hele andere prioriteiten met geld. Maar anyhow, ik was dus op bezoek bij mijn opa en oma en mijn tante en oom waren ook aanwezig.Β 

Die waren net terug gekomen van vakantie uit Turkije en mijn oma liet haar souvenir aan ons zien die ze had gekregen. Een Michael Kors tas! En wat was hij mooi! Toen liet mijn tante die van haar zien en die was ook al prachtig! “Vind je ze leuk? Dat had ik moeten weten dan had ik er ook een voor jouw meegenomen. Ze waren maar een tientje”.Β Wat, wat, wat?! Ik heb hier in Nederland wel vaker (nep) Michael Kors tassen voorbij zien komen maar daar betaalde je toch al dertig euro voor. Dus ik zat daar met een donderwolkje met regen boven mijn hoofd te kniezen. Weet je wat zei mijn oom, vrienden van ons die zijn nog steeds daar. Ik kan ze wel even bellen of ze misschien een tas voor je mee kunnen brengen. Mijn donderwolkje maakte meteen plaats voor een zonnetje. Eenmaal mijn wensen doorgegeven stonden deze twee beauty’s twee weken later bij mij voor de deur. β™₯

DSC_1094Ik heb een hele grote tassen collectie. Ik vind het gewoon leuk om af en toe eens te veranderen van tas. En ook al is die tas vijf of vijftig euro zolang ik hem mooi vind is het prima!
DSC_1096 Deze tas met schubben vind ik ook echt prachtig! Ik kan dit eigenlijk wel overal mee combineren.DSC_1097Op deze foto lijkt het net alsof de tas een “bult” heeft maar dat heeft hij niet hoor haha. Ik had er even een handdoek ingedaan om hem wat op te vullen. Maar achteraf zag ik dat ik hem niet goed ermee opgevuld had.

DSC_1104Deze tas heeft ook een lang hengsel. Wat ik zelf heel handig vind, maar wel iets minder mooi. Dus ik denk dat ik dit wel eraf haal. Om mijn andere tassen van Michael Kors te zien kan je hier klikken.

Heb jij een Michael Kors tas? En is die echt of nep?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

36 Reacties

 1. 1 februari 2016 / 09:38

  Ik heb één neppe Michael Kors tas uit Lanzarote en ik vind hem prachtig! Nadeel is wel, dat hij echt enorm stinkt naar nepleer en dat zorgt ervoor dat ik hem bijna nooit meeneem; het stinkt ZO erg, en dat is zo jammer! Ik heb je trouwens getagd in de ‘zelfrespect tag’, die staat nu online op mijn blog! Liefs

  • Marushi
   Auteur
   1 februari 2016 / 11:00

   Oh echt! Dat is wel zonde zeg! Ik heb er nu twee uit Turkijke en Twee van ui Nederland + twee portomonees. Ik gebruik een tas/portomonnee nu 4/5 maandjes en hij is nog steeds goed. Ik vind de kwaliteit best goed ook al is het een “fake”:). Thanks! Ik ga gelijk even kijken! ^^ -x-

   • malu
    2 februari 2016 / 17:24

    Wow, ik vond ze nog best wel echt lijken, en ik heb zelf 3 echte MKs haha:P

 2. 1 februari 2016 / 11:18

  Ah leuke tassen girl! Ik zou zelf nooit voor nep gaan, maar ik snap dat je prioriteiten misschien ergens anders liggen. Voor mij is het meer dat ik weet hoe die tassen geproduceerd worden en ik wil niet bijdragen aan het in stand houden van zulke praktijken. Ik heb zelf ook een Michael Kors tas, een zwarte met zilveren details en wel een echte – ik hou ervan! Maar inderdaad, ieder zn ding! X

  • Marushi
   Auteur
   1 februari 2016 / 12:19

   Dankjewel! Ik heb geen idee eigenlijk hoe deze tassen geproduceerd worden en wat er achter zit. Misschien toch wel handig om dat een keer te gaan onderzoeken. -x-

 3. 1 februari 2016 / 11:19

  Nou ze zien er wel echt uit hoor, prachtige tassen! Ik heb toevallig een Γ©chte neppe Micheal Kors horloge haha, via Ebay gekocht! πŸ™‚

 4. Elvira
  1 februari 2016 / 11:45

  Nep of niet Ze zien er mooi uit! =)

 5. 1 februari 2016 / 12:24

  Ze zijn echt super mooi! En wat maakt het uit dat ie nep is πŸ˜‰ Je betaalt toch vaak alleen voor de naam

 6. 1 februari 2016 / 13:51

  Mooi hoor ! Ik heb zelf een matte zwarte maar die is ook nep. Wat maakt het uit als jij het model toch mooi vind wat maakt het dan uit dat hij nep is. Veel plezier ermee!

 7. 1 februari 2016 / 13:56

  Ik heb een neppe, maar heb die rechtse ook voor n vriendin meegenomen uit turkije! Super mooi gewoon hoor :)X

 8. 1 februari 2016 / 14:05

  Leuk! En extra leuk dat je gewoon eerlijk zegt dat e lekker nep zijn. Groot gelijk! Heb een neppe D&G ook voor een tientje!

  • Marushi
   Auteur
   2 februari 2016 / 18:51

   Ja toch! Het gaat mij alleen om het modelletje nog niet eens om het merk zelf. πŸ˜‰ -x-

 9. 1 februari 2016 / 16:04

  Mooie handtassen, ik heb geen fake en ook geen echte. Leuk dat je dit wel eerlijk vertelt. πŸ™‚

 10. 1 februari 2016 / 16:53

  Top dat je gewoon eerlijk zegt dat ze nep zijn, dat maakt ook helemaal niks uit! Ik zou ook geen echte kopen, vind ze ook veel te duur. Het zijn twee prachtige tassen!

 11. 1 februari 2016 / 17:00

  Heel mooi! Ik zou zelf ook nooit een echte kopen. Zonde van het geld. Als een tas maar mooi is toch? Het merk doet er dan niet toe.

 12. 1 februari 2016 / 17:20

  Super mooi! Ik twijfel eigenlijk al HEEL lang om een neppe Michael Kors tas te halen. Maar door een Paul’s Boutique tas te halen heb ik dat dilemma weer even vooruit geschoven πŸ˜› Vooral die schubbenprint is echt gaaf πŸ˜€

 13. 1 februari 2016 / 19:22

  De tas met schubben is erg mooi! Zelf heb ik 2 echte Michael Kors tassen, maar ik vind het echt een kwestie van ‘ieder zijn ding’. Kan me goed voorstellen dat jij van het geld van een echte liever 2 neppe koopt!

 14. 1 februari 2016 / 21:31

  Ik heb ook een neppe Michael Kors tas omdat het formaat ontzettend handig is. Maar ooit wil ik een echte in mijn bezit hebben!

 15. 2 februari 2016 / 08:07

  Het zijn wel twee prachtexemplaren zeg, die tassen! Ik kan me voorstellen dat je daar blij mee bent. Vooral die tas met dat soort van slangenleer vind ik heel mooi.
  Zelf heb ik niks van Michael Kors. Maar als ik ergens in een kringloop of zo zo’n tas zou vinden, dan denk ik dat de kans groot is dat ik die koop. Heel mooi!

 16. 2 februari 2016 / 09:24

  Ik vind ze beiden prachtig. Vooral de linker is mijn favoriet. Ik zou zelf ook nooit zoveel geld uitgeven aan deze tassen πŸ™‚ X

 17. 2 februari 2016 / 14:30

  Prachtige tassen! Ik vind Michael Kors tassen fantastisch; maar heb er nog geen :(. Zelfs geen namaak. :(.

 18. 2 februari 2016 / 15:31

  Ik heb mijn eerste MK tas tot op het bot versleten! Was een super mooie tas al zeg ik het zelf maar toch was ik niet zo overtuigd van de kwaliteit. Deze zijn mooi!

 19. 2 februari 2016 / 16:38

  Nee ik heb ze niet en zijn ook niet mijn ding eerlijk gezegd. Maar jou wens ik er natuurlijk veel plezier mee!

  • Marushi
   Auteur
   2 februari 2016 / 18:51

   Dankjewel hihi. Ja ieder zijn eigen smaak toch. -x-

 20. infolanita
  2 februari 2016 / 16:47

  Ik heb geen van beide… hahaha

 21. 2 februari 2016 / 23:13

  Oh zo mooi! Ik heb ook een neppe van Turkije, maar die is best snel kapot gegaan. Maar je ziet echt amper verschil!

 22. Joycerdt
  3 februari 2016 / 13:20

  I love MK. Zelf heb ik een tas van MK, en een aantal clutches en ja.. ze zijn echt en inderdaad eigenlijk veel te duur haha. Geniet van je tassen meid!

  Liefs.x

 23. 3 februari 2016 / 16:12

  Ik heb echt helemaal niks met tassen dus dan koop ik eerder een goedkope merkloze tas haha. Maar wel leuk dat je ze alsnog hebt kunnen bemachtigen!

 24. 3 februari 2016 / 22:15

  Tof dat je ze voor zo’n prijsje hebt kunnen scoren! Nepperds zijn soms gewoon okΓ©! Deze zien er goed uit!

 25. 3 februari 2016 / 23:39

  Wat zijn ze mooi zeg! Ik als leek kan nier eens zien of het niet echt is. Wat een mooie aanwinst zeg!

 26. Ietje
  21 augustus 2016 / 06:33

  Heb je ook een adres waar ik ze kan bestellen?

  • Marushi
   Auteur
   21 augustus 2016 / 11:48

   Nee helaas, ik heb ze niet online gekocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: