(GESLOTEN) Win €30,- shoptegoed bij Hoesjes-Outlet.nl!

(GESLOTEN) Win €30,- shoptegoed bij Hoesjes-Outlet.nl!

Het eerste wat ik doe nadat ik een nieuwe telefoon heb gekocht is een beschermend hoesje erbij kopen. Ik behandel een nieuw gekochte mobiel echt net als een baby. Heel voorzichtig en met beleid, daarom moeten we ze ook beschermen voor als hij een keer mocht vallen. Maar na verloop ga je aan je nieuwe mobiel wennen en merk je toch dat je wat ruwer er mee omgaat. En na de tienduizendste keer dat je telefoon gevallen is merk je toch wel dat je toe bent aan een nieuw hoesje. 

Dus voor iedereen die net als ik zijn telefoon in een nieuw jasje wilt steken heb ik een leuke winactie voor €30 shoptegoed bij Hoesjes-Outlet.nl. Hoe gaaf is dat!? Ze verkopen er heel veel telefoonhoesjes en accessoires voor een lage prijs. De hoesjes zijn voor verschillende iPhones en Samsung telefoons. Helaas heb ik een Sony dus kan ik er jammer genoeg niet slagen. Maar bij de Iphone 6 hoesjes heb ik er echt een paar leuke gezien! Je hebt ontzettend veel keus van hardcase tot flipcover, van sofcase tot bumpers. Naast hoesjes verkopen ze ook nog veel soorten accessoires. Denk dan aan oplaadkabels, audio splitters, powerbanks en nog veel meer!

hoesjes outlet

Pink and gold for me please! ♥

Mocht jij in het bezit zijn van zo’n telefoon of iemand graag willen verassen met een fijn hoesje, dan is deze winactie zeker geschikt voor jou.

Wat moet je doen:
– Volg mij op Facebook.
– Volg Hoesjes-Outlet.nl op Facebook.
– Laat een berichtje achter waarin je vermeld dat je meedoet. En welke stappen je heb gedaan.

Je kunt door middel van deze stappen ook nog extra kans maken:
– Volg mij op Instagram (+1)
– Volg mij op Bloglovin (+1)
– Save bericht op Bloglovin (+1)

Veel succes allemaal!

Deze winactie loopt tot en met maandag 22 maart. De winnaar(res) zal een mailtje van mij ontvangen.

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

26 Reacties

 1. 3 februari 2016 / 10:22

  Leuke winactie 🙂 Jammer dat ze geen hoesjes voor een HTC hebben! X

 2. 3 februari 2016 / 10:28

  Leuke actie, ik heb ook 2 Sony’s dus dat wordt dan ook niks voor mij. Succes voor de rest!

 3. 3 februari 2016 / 12:00

  Hoesjes voor iPhones zijn vaak zo veel leuker! Zelf vind ik zo’n toestel een beetje overpriced maar wel erg tof, als ik een hele goede aanbieding zou zien wellicht, lol. Dat kan zeker niet tippen aan mijn 11 euro p/m, haha! Leuke winactie 🙂 heb zelf een Samsung S4 ^_^

 4. 3 februari 2016 / 13:00

  Leuk! Sinds ik een iPhone heb vind ik het enorm leuk om hoesjes ervoor te shoppen, dus ik doe graag mee! Ik volg jou en hoesjes-outlet via Facebook en ik volgde je al via Instagram en Bloglovin. Ik zal daar zo ook nog even het bericht saven.

 5. Joycerdt
  3 februari 2016 / 13:17

  Wat een onwijs leuke hoesjes zeg!

  Liefs.x

 6. 3 februari 2016 / 16:30

  Leuke winactie! Helaas heb ik geen Iphone dus dit laat ik voorbij varen. Voor iedereen gun ik veel succes met het winnen van deze win actie.

 7. 3 februari 2016 / 17:35

  Super leuk! Ik heb zelf een iPhone 6, dus ik doe zeker mee. Ik heb alle stappen gedaan, de drie extra XO

 8. 3 februari 2016 / 17:38

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik ben dol op telefoonhoesjes, heb elke week een ander hoesje om mijn iPhone zitten. Ik heb alle stappen gedaan 🙂

 9. 3 februari 2016 / 17:42

  Mooie hoesjes en een prachtige actie. 🙂

 10. 3 februari 2016 / 19:55

  Leukleuk! Heb alleen even gekeken en ik zie alleen S4 en geen S4 mini dus voor de mijne zullen ze wel niks hebben, dus deze kans gun ik een ander!:) Succes iedereen!

 11. 3 februari 2016 / 20:32

  Alle stappen gedaan voor maximale kans op dit shoptegoed.

 12. Roos
  6 februari 2016 / 08:07

  Super leuke actie!! En mijn hoesje valt ook bijna uit elkaar dus is hard toe aan vervanging??
  Ik volg je al op insta en fb maar nu ook op bloglovin en natuurlijk volg ik hoesjes-outlet nu ook fb!
  En nu maar afwachten ??
  Fijne weekend!! Groetjes Roos

 13. Elvira
  6 februari 2016 / 10:09

  Heel leuk! ik kan wel een hoesje gebruiken haha! 😀

 14. 6 februari 2016 / 19:16

  Heb net een nieuwe mobiel gekocht dus ik heb ook een nieuw hoesje nodig ^_^

  Like beide fb pagina’s en volg je via bloglovin en heb het bericht gesaved 😀

 15. 7 februari 2016 / 21:40

  yesss doe zeker mee heb je ook gevlogd op instaa+bloglovin en beide pagina;s geliked! xoxo

 16. 8 februari 2016 / 19:37

  Ik doe graag mee! Ik vind beide Facebook-pagina’s leuk!

 17. Noa
  15 februari 2016 / 20:02

  Super leuk❤️ ik heb een iPhone en ben net opzoek naar een nieuw hoesje ?ik heb alleen nog geen Facebook en het lukt niet om een acount aan te maken, alle andere stappen heb ik wel gedaan en ik doe zeker mee???

  • Noa
   15 februari 2016 / 20:36

   Mijn hele familie wint altijd van alles, en nu ben ik wel eens aan de beurt??zeker met deze coole telefoonhoesjes?❤️

 18. Lizzzzzie
  16 februari 2016 / 07:42

  Ik ben helemaal fan van die hoesjes? en heb de extra stappen gedaan. Je site is echt super ???

 19. Eva Narcisz
  17 februari 2016 / 13:22

  Ik doe graag mee voor een lieve vriendin . Super leuke hoesjes <3 Ik volg Hoesjes-Outlet.nl op Facebook, ik volg je op bloglovin en op facebook . & Ik begin alvast met duimen . Bedankt voor de kans . Fijne dag, Liefs, Eva

 20. Ling Choi
  17 februari 2016 / 13:24

  Ik volg je op Facebook. Wat een leuke actie. Mijn hoesje is aan vervanging toe en nu zie ik op de website leuke hoesjes! Moeilijk om uit te kiezen. Deze shoptegoed is welkom! Ik hoop een beetje geluk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: