Mac Nagellak

Mac Nagellak

Als je de makeup kastjes af en toe nog eens opruimt kom je wel hele leuke dingen tegen! Waaronder deze twee nagel lakjes van MAC. Die had ik toen cadeau gekregen van  de broer van mijn vriend toen ze hier in Nederland waren. Zijn broer werkt in de Makeup branch in Canada. En hij kan voor heel goedkoop aan producten komen dus had hij o.a deze pareltjes meegenomen!

Toen die tijd was ik eigenlijk niet erg bezig met merk producten. Ik was al tevreden als ik een lippenstift van de kruidvat had. Eenmaal in het blogger wereldje ben ik steeds meer bezig met beauty en fashion en kreeg ik ook meer interesse in diverse producten waaronder MAC. Wat was ik ook blij toen ik met kerst mijn eerste MAC lippenstift kreeg van mijn vriend! Maar nu besef ik me dat het niet eens mijn eerste MAC product was. Het was een hele drukke en hectische tijd toen ik deze producten had gekregen dus ik heb er veel eigenlijk nog niet van kunnen gebruiken.

DSC_1110 DSC_1120 Deze kleuren heten “Screaming Bright” en “Steamy”. Nou klinkt goed toch?DSC_1124
Dit zegt MAC over de producten:

M·A·C Studio Nail Lacquer combineert weelderige kleuren met vier high-gloss finishes: cream, frost, pearl en glitter. Met een gloednieuwe formule zonder tolueen, formaldehyde of DBP, is Studio Nail Lacquer verrijkt met voedende vitaminen E, C en B5. Het opbrengen van de nagellak gaat soepel en moeiteloos met het nieuw ontworpen kwastje dat gestroomlijnde vezels bevat. Van trendy tot tijdloos en duister tot zoet, er is een kleur voor elke stemming.

DSC_1127 DSC_1130 Steamy, dit vind ik een hele mooie kleur voor in de zomer. Lekker opvallend!DSC_11361nagellakIk vind de kleur van deze nagellak echt super! Lekker fel. Enige nadeel is dat hij heel erg streept! En ik moest drie laagjes gebruiken om hem egaal te krijgen.DSC_1132Screaming Bright, een gouden lak met holografische glittertjes! Wat vind ik deze kleur mooi zeg!
DSC_1135DSC_1112Ik zeg eerlijk ik moest hier wel even aan wennen. Pas na een paar uur vond ik hem best mooi op mijn nagels. Ik heb drie laagjes gebruikt om hem egaal te krijgen.

De lakjes van MAC kosten €10,- per stuk

Gebruiken jullie wel eens nagellak van MAC?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. marja
  6 februari 2016 / 10:08

  zeker mooie kleuren idd gouden heel mooi

 2. Elvira
  6 februari 2016 / 10:12

  Wat een mooie kleuren!

 3. 6 februari 2016 / 11:41

  Wat een pareltjes alle 2. heb helemaal geen MAC nagellakjes.

 4. 6 februari 2016 / 13:06

  Vind het eigenlijk niet kunnen, dat een high end nagellak streept. Wel heel mooi! De gouden glitter kleur is zo mooi 😀

  • Marushi
   Auteur
   6 februari 2016 / 13:16

   Nee ik ook niet! En drie laagjes vond ik ook wel weer heel erg veel. -x-

 5. Joycerdt
  6 februari 2016 / 17:11

  Wauw, I loooove the Screaming Bright! Heel cool!
  Zelf ga ik altijd naar een nagelstyliste, dus experimenteer weinig met nagellak (alleen voor mijn tenen, maar dat is bijna altijd gelijk aan mijn handen (dat probeer ik iig haha)).

  Liefs.x

  • Marushi
   Auteur
   6 februari 2016 / 20:04

   Een nagelstyliste is ook heel erg fijn! 😀 -x-

 6. 6 februari 2016 / 17:25

  Leuke kleurtjes! Ik heb zelf nog nooit een nagellakje van MAC gebruikt

 7. 7 februari 2016 / 09:19

  Het gouden lakje is echt mooi zeg! Alleen jammer dat je nog 3 lagen moet gebruiken, en ook jammer dat de roze nagellak streept. Had ik eigenlijk niet verwacht van dure nagellak :’)

 8. 7 februari 2016 / 10:40

  Goud!!! Ik hou van goud! Ik ben fan :-). Al vind ik die roze ook wel mooi.

 9. 7 februari 2016 / 21:11

  Door het bloggen ben ik zelf ook wat meer met merk spullen in aanraking gekomen 🙂 Bijvoorbeeld Chanel nagellak. MAC nagellak heb ik zelf nooit gehad maar de screaming bright vind ik wel erg mooi ~

 10. 8 februari 2016 / 07:23

  Sinds mac weer op dieren test hier in Europa haal ik het niet meer. Ik heb zelf nog wel heel veel oude make up van mac. Ik vind die roze nagellak trouwens prachtig

 11. 26 februari 2016 / 14:57

  Mooie kleurtjes!
  Ik heb er eentje een nude kleur, maar eerlijk gezegd gebruik ik hem nooit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: