Unboxing swap met Gerance Leusink

Unboxing swap met Gerance Leusink

Zoals jullie weten ben ik gek op swappen. Dit keer heb ik een swap gedaan met Gerance Leusink. Ik had een oproepje gedaan bij een beauty groep in facebook gedaan en Gerance had daar op gereageerd. We besloten om producten te gebruiken die nieuw waren of een keer gebruikt voor een review.

Gerance had al snel tien producten maar ik had nog even de tijd nodig. Uiteindelijk had ik er meer dan tien haha. Heel veel extra kleine producten en samples had ik erbij gedaan. Toen kreeg ik een berichtje van Gerance met de vraag of ik misschien wou meeten in Rotterdam aangezien we daar allebei woonde en dat weer verzendkosten bespaarde.  Dat vond ik een goed idee ik was toch vrij dus besloten we te meeten bij Rotterdam Centraal om daar de pakketjes uit te wisselen. Hieronder zie je allemaal wat er in het pakketje zat.

swap met Gerance Leusink Alle producten zaten in dit schattige doosje! Echt leuk die ga ik zeker bewaren.swap met Gerance Leusink Alle cadeautjes waren leuk verpakt met dit sterretjespapier.swap met Gerance Leusink1. Een mooi oogschaduw palette van de Hema, helaas zijn het niet echt mijn kleuren. swap met Gerance Leusink2. Een hele mooie blush van Catrice.
swap met Gerance Leusink3. Met dit product was ik zeker blij! Nepwimpers! Ik heb er heel veel op voorraad alleen heb ik ze nog niet echt veel kunnen gebruiken maar dat gaat zeker goed komen.
swap met Gerance Leusink4. Deze Bunny Lipbalm vind ik echt super schattig!
swap met Gerance Leusink5. Ik had al een andere lip smacker in mijn collectie en deze vond ik ook erg geslaagd!swap met Gerance Leusink6. BB cream, kijk daar word ik blij van!swap met Gerance Leusink swap met Gerance Leusink7. Mijn eerste product van KIKO, hele mooie kleuren die komen zeker van pas. Alleen jammer dat het kwastje ontbrak.swap met Gerance Leusink8. Ik ben niet echt van de lipgloss maar ben wel heel erg benieuwd naar deze mooie rode kleur.
swap met Gerance Leusink9. Super Liner van Loreal Paris. Komt goed uit want mijn oog liner is pas overleden.swap met Gerance Leusink
10. High Definition Powder van e.l.f ik moet nog even uitzoeken wat ik precies met deze poeder kan. Het zag er een beetje gelig uit.swap met Gerance Leusink11. En deze mooie poederkwast was het laatste product wat ik heb gekregen.

Ik vond dit een zeer geslaagde (3e) swap! Er zaten zeker leuke spulletjes bij, ook dingen die ik nog niet kon.  Lijkt het jouw nou ook zo leuk om een keer te swappen dan mag je mij zeker een berichtje sturen! Ik vind het super leuk om een pakketje met cadeautjes te ontvangen en weg te geven!

Wat vond jij van deze swap?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

34 Reacties

 1. 9 februari 2016 / 09:25

  Wat een super leuk idee om te swappen, dit lijkt me wel wat! Die bunny lipbalm is echt zoooo schattig!

  • Marushi
   Auteur
   9 februari 2016 / 18:46

   Swappen is ook echt leuk hoor! Allemaal cadeautjes hihi. -x-

 2. 9 februari 2016 / 10:17

  Wat een heerlijke inhoud. Heb met Tatiana weleens een swap gedaan en doe nu mee aan echte post is cool waar we iets vergelijkbaars doen.

 3. 9 februari 2016 / 10:35

  Wat een mooie swap! Echt heel leuk gevuld. Die bunny balm is extreem schattig! En het kiko palleteje is ook mooi 😀 De poederkwast is ook echt heeeel mooi en de rest lijkt me ook mooi spul! Ben stiekem in progress met ‘n eerste swap 😀

 4. 9 februari 2016 / 11:27

  wow wat ben je verwend! super mooie producten <3

 5. 9 februari 2016 / 11:39

  Ik zie heel veel mooi producten dus deze swap is zeker geslaagd, de KIKO palette vind ik erg leuk en de make-up kwast, maar ook de lipsmacker vind ik helemaal leuk. Echt een succes 🙂 XOXO Misschien tot ziens op mijn blog.

 6. 3lles
  9 februari 2016 / 11:55

  Ik vind het altijd leuk als mensen een swap doen met elkaar. Ze heeft hele leuke dingetjes voor je uitgekozen. Dat is er ook zo leuk aan, je krijgt iets wat je normaal gesproken niet zou gaan kiezen.
  Liefs,
  Elles

  • Marushi
   Auteur
   9 februari 2016 / 18:47

   Precies! En daarom vind ik het zo leuk. Je komt allemaal nieuwe dingen tegen! -x-

 7. 9 februari 2016 / 13:37

  Wat een prachtige producten heb je gekregen, leuk zo’n swap! 🙂

 8. 9 februari 2016 / 20:03

  Wat leuke geschenkjes zat der in.
  En wat zijn het mooie producten. super mooi

 9. 9 februari 2016 / 20:39

  Die poeder van E.L.F. heb ik ook, erg fijn! Wat leuk zo’n swap, dat lijkt me ook weleens leuk om te doen 🙂

  • Marushi
   Auteur
   9 februari 2016 / 21:03

   Nou mocht je iemand in de toekomst zoeken! 😉 haha -x-

 10. 9 februari 2016 / 21:11

  Wow wat leuk zo’n swap! Zo kom je toch achter producten die je nog niet kent inderdaad 🙂 Ik vind die kwast er trouwens best tof uit zien. :p

 11. 9 februari 2016 / 22:04

  Leuke producten zeg, geslaagde swap! Het lijkt mij zeker leuk om een keer te swappen alleen dan wel met ongebruikte producten, vind het toch leuk om dingetjes nog te reviewen voor mijn blog:)

 12. 10 februari 2016 / 06:56

  Wat een leuke swap! Je hebt echt een mooi pakket gehad!

 13. 10 februari 2016 / 08:27

  Wat leuk zeg! Het lijkt mij erg leuk om een keertje te swappen. Zit je in een groep of doe je het gewoon 1 op 1 met iemand? Xxx

  • Marushi
   Auteur
   10 februari 2016 / 09:10

   Ik doe het gewoon een op een! 🙂 Kunnen altijd een keertje doen als je dat leuk lijkt! -x-

 14. junetwonl
  10 februari 2016 / 12:30

  wat een leuke producten zitten erbij!

 15. Joycerdt
  10 februari 2016 / 12:52

  Wat leuk zeg zo’n swap! Super leuke dingetjes!

  Liefs.x

 16. 10 februari 2016 / 15:47

  Wat leuk zeg! Echt een cadeautje om te krijgen als het zo ingepakt is.

 17. 10 februari 2016 / 18:07

  Wat heb je een leuke items gekregen! Mij lijkt het ook wel leuk om te swappen, zeker omdat het zo’n verrassing is wat je krijgt 🙂

 18. 10 februari 2016 / 18:48

  Wat leuk om elkaar te verrassen met spulletjes, dat paletje van Kiko lijkt me heel mooi!

 19. 11 februari 2016 / 07:32

  Swappen lijkt mij echt zo ontzettend leuk, maar dan met non beauty. Zo leuk om elkaar te verassen.

 20. 11 februari 2016 / 08:06

  Swappen. Wat leuk is dat en dat is ook niet alleen om verzendkosten te sparen, zo zien jullie elkaar ook nog. Leuk. Ik vind swappen is een goed idee om je product nieuw leven te blazen. 🙂

 21. 11 februari 2016 / 12:58

  Leuke spulletjes heb je gekregen! Die bunny lipbalm ziet er schattig uit en naar de kwast ben ik ook benieuwd 🙂

 22. 14 februari 2016 / 22:21

  Leuke spullen dat je gekregen hebt! Ik heb zelf ook die eyeliner en ik vind hem wel goed!
  Liefs Shauni

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: