Pit Bull Flower Power

Pit Bull Flower Power

Deze prachtige foto’s kwam ik op het internet tegen en moest ik gewoon even met jullie delen. Veel rassen waaronder Pit Bulls hebben een hele negatieve naam. Ze zouden agressief en gevaarlijk zijn. Maar daar ben ik het totaal niet mee eens. Een paar van de liefste honden die ik ken zijn pitbulls. Ik ben van mening dat geen enkele hond van nature vals of agressief is. Honden worden vals gemaakt, ze krijgen een opvoeding van hun baasjes.

En soms weten baasjes gewoon niet hoe ze met honden om moeten gaan. Ze slaan/schoppen dehonden, laten ze met andere honden vechten, laten ze honger lijden of mishandelen ze. Zo’n hond zijn karakter word daardoor gevormd net als bij de mens. Sommige honden zijn hun hele leven lang geschopt en geslagen maar blijven de liefste honden ooit. En bij sommige gaat het totaal de hele andere kant op. Maar vandaag wil ik een persoon in het zonnetje zetten die voor deze honden opkomt!

De Franse fotograaf Sophie Gamand die in Amerika gestationeerd is, is nog steeds op een missie om de negatieve houding naar Pit Bulls toe te veranderen. Sinds haar project  “Flower Power, Pit Bulls Of The Revolution” 1,5 jaar geleden, zijn er meer dan 140 pit bulls van haar bloemen foto’s geadopteerd. Gamand heeft ook bijna 70k volgers op haar instagram. “Deze serie heeft een sterke, en belangrijke boodschap,” vertelde Gamand. ” Tussen de 800.000 en 1 miljoen pitbull – achtige honden worden elk jaar gedood in Amerika. Over de hele wereld lijden ze de soortgelijke vooroordelen.

Mijn kunstproject werd een sterke stem voor deze honden. Dus nu is niet alleen mijn carrière in een geweldige plek, maar ik heb ook een sterke aanhang op social media, die me in staat stelt om nog meer honden te laten adopteren, en we blijven vechten voor de goede zaak voor onderdak voor deze honden, pitbulls in het bijzonder. “Gamand’s campagne gaat onder #PitBullFlowerPower op social media.

Pit Bull Flower PowerPit Bull Flower Power Pit Bull Flower Power pit-bull-adoption-flower-power-sophie-gamand-17__700 pit-bull-adoption-flower-power-sophie-gamand-23__700 pit-bull-adoption-flower-power-sophie-gamand-33__700 pit-bull-adoption-flower-power-sophie-gamand-40__700 pit-bull-adoption-flower-power-sophie-gamand-45__700 pit-bull-adoption-flower-power-sophie-gamand-51__700 pit-bull-adoption-flower-power-sophie-gamand-52__700 pit-bull-flower-power-adoption-sophie-gamand-60 pit-bull-flower-power-adoption-sophie-gamand-61 pit-bull-flower-power-adoption-sophie-gamand-64 pit-bull-flower-power-adoption-sophie-gamand-65 pit-bull-flower-power-adoption-sophie-gamand-67 pit-bull-flower-power-adoption-sophie-gamand-69 pit-bull-flower-power-adoption-sophie-gamand-70 pit-bull-flower-power-adoption-sophie-gamand-71 pit-bull-flower-power-adoption-sophie-gamand-74 pit-bull-flower-power-adoption-sophie-gamand-76 pit-bull-flower-power-adoption-sophie-gamand-77
Ik vind dat Gamand echt een top project heeft opgezet om deze arme honden een warm huisje te geven. Zijn het geen prachtige foto’s? Ik vind ze echt super cute.

Wat vind jij van dit project?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

26 Reacties

 1. 12 februari 2016 / 08:10

  Ja, ik heb ze gezien op Facebook en direct gedeeld. Wat een schattige koppies! Ik vind dit een heel goed project, Iedere hond verdient een warm mandje!

  • Marushi
   Auteur
   12 februari 2016 / 19:41

   Echt he! Ben ik helemaal met je eens ongeacht wat voor ras het is! -x-

 2. 12 februari 2016 / 08:28

  Super schattig! Het is echt zo, honden worden gevormd naar hoe je met ze omgaat. Zo leuk project!

 3. 12 februari 2016 / 09:00

  Zo jammer dat honden eigenlijk gek gemaakt worden waardoor ze zo agressief zijn 🙁 Ik ken ook een Rottweiler, echt zo’n ongelofelijk lief beest!

 4. 12 februari 2016 / 10:34

  Super schattig, het zijn mooie honden. Ze worden vaak inderdaad zo gevormd door hun baasjes. Ik ken mensen met een pitbull, in het begin vond ik dat allemaal nog een beetje eng door alle verhalen die je hoort maar het is echt een schat van een beest.

  • Marushi
   Auteur
   12 februari 2016 / 19:42

   Er komt er ook een in mijn winkel, echt een bakbeest en hij is al oud. Maar hij gedraagt zich nog steeds als een puppy, dan gaat die staart keihard heen en weer en wilt die met je kroelen haha. -x-

 5. 12 februari 2016 / 11:05

  Zijn superlieve honden, die kleine krenen zijn veel erger maar hebben niet genoeg bijtkracht. Loop er zelf ook tegenaan omdat ik een Rottweiler heb en die is ook lief. Mooi project, Cezar Milan heeft ook zoiets opgezet.

 6. 12 februari 2016 / 11:15

  Wat super schattig en leuk! Dit maakt echt mijn dag!
  -x-

 7. 12 februari 2016 / 12:03

  Aww, de honden zien er hier echt heel schattig uit! Hoe ze zijn is inderdaad heel afhankelijk van de opvoeding die ze krijgen.

 8. 12 februari 2016 / 18:07

  Ik vind het heel knap hoe ze dit kunnen maken. de negatieve houding naar Pit Bulls toe te veranderen is zeker gelukt als ik de foto’s zie. Ze zien er schattig en lief uit.:-)

  • Marushi
   Auteur
   12 februari 2016 / 19:38

   Zeker weten! Twee Engelse en een franse gehad! ^^ Top beesten! -x-

    • Marushi
     Auteur
     12 februari 2016 / 19:43

     Het zijn echt schatten hoor alleen zo veel gezondheidsproblemen! 🙁 Veel en veelste veel door gefokt helaas. -x-

     • 12 februari 2016 / 19:52

      Da’s waar en erg 🙁

 9. 12 februari 2016 / 19:36

  Hele mooie foto’s en leuk concept 🙂 Het is niet zo mijn ras om eerlijk te zijn, ik heb het meer voor herdershonden, maar die hebben ook geen positieve naam 🙂

  • Marushi
   Auteur
   12 februari 2016 / 19:40

   Ik heb iets van 4 herdershonden in mijn leven meegemaakt en die waren allemaal vals haha. terwijl ze nog wel een goede baas hadden. Dus waarschijnlijk kunnen herders vast lief zijn, maar het is niet mijn ras 😛 -x-

 10. 13 februari 2016 / 10:25

  Ach wat een super schattige foto’s!! Heel lief en wat goed dat ze dit doen.

 11. 13 februari 2016 / 15:01

  Ik vind het echt een top project! Hele mooie foto’s ook! Ik vind pitbulls en rottweilers geweldig, maar ze moeten wel goed opgevoed zijn.

 12. Joycerdt
  13 februari 2016 / 17:11

  Ah super project en hele toffe foto’s!!

  Liefs.x

 13. Elvira
  14 februari 2016 / 00:51

  Aaah super schattig!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: