Plog | Mijn weekend! <3

Plog | Mijn weekend! <3

Het leek me leuk om wat vaker persoonlijke artikelen te schrijven. Ik ben niet echt van “wat heb ik deze week gedaan” artikelen. Ik werk fulltime dus soms gebeurd er totaal niks boeiends, of ik ben het alweer vergeten (geheugen van een goudvis lol). Maar ik heb een ontzettend leuk weekend gehad, en het leek me daarom leuk om dat aan jullie te laten zien via een plog.

Ik was drie dagen achter elkaar vrij iets wat eigenlijk niet vaak gebeurt. Maar ik had de zaterdag vrij gevraagd omdat ik twee verjaardagen had. En normaal gesproken werk ik bijna nooit op maandag dus had ik een lekker lang weekend! Zaterdag ochtend hadden wij eerst een kinderfeestje. De verjaardag van Selena ze was 2 geworden! Echt een schatje is het! Sommige foto’s zijn niet zo van goede kwaliteit want ik heb heel veel met mijn telefoon gemaakt.

Zaterdag 13/02/16

verjaardag selenaSelena is het kleine meisje van rechtsboven in samen met haar moeder Moniek. Het was een hele drukke dag dus ze werd een beetje hangerig. De baby die in ik mijn handen heb is de kersverse dochter Keziah van mijn vriendin die je rechtsonder in ziet staan. En linksonder sta ik op de foto met Iris en Jonathan, hij is de vader van Selena.

Selena verjaardag 2Rechtsboven zie je de trotse ouders van Keziah. Ze was heel diep in slaap haha wat een schatje he! We kwamen daar aan en ik had eigenlijk nog helemaal niks gegeten! Gelukkig konden we kiezen uit tomaten of groenten soep, en kregen we ook nog lekkere broodjes erbij. En we konden kiezen uit drie verschillende taarten! Yummie! We zaten helemaal propvol.

2016-02-13 23.43.31Ik wou eigenlijk nog een outfit post maken maar het waaide zo hard en het was zo koud. Ik heb even snel een paar foto’s geschoten en die op Instagram geplaatst haha.

roce verjaardag 02Jawel aangekomen bij de tweede verjaardag van schoonzus Rocelie troffen wij een hele tafel vol met lekker eten aan! Als je naar een filipijnse verjaardag gaat dan kan je beter een lege maag hebben want je krijgt zoveel te eten! En ook zo lekker! Linksboven zie je mij met mijn vriendin sarah en mijn neefje Jeriah! Cutie he! En linksonder samen met Sarah en Denver.

DSC_1109Het was een hele gezellige avond, we hebben ook nog hints gespeeld! Echt super grappig! Helaas had onze groep verloren terwijl wij echt stiekem veel beter waren hihi.

Zondag 14/02/16

DSC_4449Yeah! Vandaag was het Valentijnsdag! We deden eigenlijk helemaal niks deze dag we zouden alleen in de avond naar de bioscoop gaan. We wouden eigenlijk nog gebruik maken van onze Rotterdam pas maar het was zo slecht weer dat we lekker lang in onze pyjama hebben geluierd en pas in de avond gingen omkleden om naar de bios te gaan. Het was de bedoeling dat we naar Deadpool zouden gaan maar vice had iets verkeerd gedaan met de reserving. Dus gingen we naar Zoolander 2, man man man, wat een film haha. We hebben ook nog een lachbui gehad want ik probeerde een leuke foto samen te maken maar vice is niet zo fotogeniek. Dus de gekste bekken kwamen eruit! Helaas mag ik die foto’s niet plaatsen anders word ik afgeslacht haha.

Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

33 Reacties

 1. 15 februari 2016 / 07:31

  Leuk weekend heb je gehad zo te zien! Wij zitten in winterberg en geniete nog een dagje van de sneeuw.

  • Marushi
   Auteur
   15 februari 2016 / 19:38

   Dat is ook zeker leuk! Geniet er van meid! -x-

  • Marushi
   Auteur
   15 februari 2016 / 19:39

   JA het was ook echt heerlijk! En we hebben nog mee gekregen, ik hoef twee dagen niet te koken haha. -x-

 2. 15 februari 2016 / 09:22

  Het ziet er echt heel gezellig uit, van dat eten krijg ik gelijk trek! Jullie zijn echt schattig samen, hihi.

 3. 15 februari 2016 / 09:56

  Super leuk weekend zo te zien 😀 Wel een hele andere film dan je eerst verwacht had, maar gelukkig hadden jullie het wel naar jullie zin 🙂

 4. 15 februari 2016 / 11:08

  Wat een lekker valentijnsdagje! Heerlijke gezellige foto’s 😀

 5. 15 februari 2016 / 11:50

  Fijn weekend had je! Haha, grappig dat jullie uiteindelijk naar een andere film zijn gegaan, gelukkig was die ook leuk!

 6. 15 februari 2016 / 13:24

  Superleuk he, zo’n weekendje! Maareh…. Zoolander 2, wij waren daar ook naartoe geweest omdat Daadpool vol zat… What a waste of time… 😛

  • Marushi
   Auteur
   17 februari 2016 / 20:04

   Ja inderdaad! Zowiezo al…maar vergeleken met deadpool was die film echt zwaar shit! XD -x-

 7. 15 februari 2016 / 13:27

  Ik wil zowel Zoolander 2 als Deadpool nog wel zien eigenlijk 🙂 Leuke plog!

  • Marushi
   Auteur
   15 februari 2016 / 19:41

   We hebben vandaag deadpool gezien!! <3<3 Hij was amazing! hihi -x-

 8. 15 februari 2016 / 16:21

  Wat een lieve foto van jullie twee! 🙂 Ahh, al dat heerlijke eten, ik ben jaloers! <3

 9. 15 februari 2016 / 18:29

  Wat een gezellig weekend :-). Helemaal bomvol zo te zien. De outfit staat je leuk!

  • Marushi
   Auteur
   15 februari 2016 / 19:42

   Dankjewel! Ik vond het zeker een geslaagd weekend! 😀 -x-

 10. 15 februari 2016 / 19:31

  Dat ziet er erg gezellig uit, en het eten lijkt me ook erg lekker. De foto die je dan wel geplaatst hebt van jou en Vice is wel erg leuk. X

  • Marushi
   Auteur
   15 februari 2016 / 19:43

   Dankje! Het eten was ook heerlijk hihi. Een foto was gelukt van de 100 haha. -x-

 11. 15 februari 2016 / 23:26

  Wat een leuke verzameling foto’s zo, en mmmm dat eten ziet er zo ongelofelijk lekker uit! De laatste foto is echt lief, van jullie samen 🙂

 12. AroundSan
  17 februari 2016 / 13:04

  Wat een leuk weekend heb je gehad! Wat een schattig kindje is Keziah zeg, ahhww, zo lief. Gelukkig hebben jullie het alsnog leuk gehad bij die film, ondanks dat het mis was gegaan met de reservering. 🙂

 13. 17 februari 2016 / 19:53

  leuke foto’s!! lief die foto van jou en je vriend ^^

 14. 19 februari 2016 / 16:29

  Persoonlijke artikelen vind ik erg leuk om te lezen! Vooral dat je, de blogger, in dat geval jou beter leren kennen! En wat een leuke foto’s. Ondanks het waaide is de outfit foto toch erg leuk geworden!

  • Marushi
   Auteur
   19 februari 2016 / 18:46

   Dankjewel! ^^ Misschien moet ik dan toch maar vaker wat persoonlijks neerzetten haha. -x-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: