Lazy sunday outfit

Lazy sunday outfit

Deze outfit of the day is nog van vorige week zondag, alleen had ik nog geen tijd gehad om hem te plaatsen. Mijn vriend en ik hadden allebei die dag eigenlijk nergens zin in, we zaten de hele ochtend en middag eigenlijk in onze pyjama te gamen. Maar toen herinnerde ik me weer dat ik even naar mijn moeder moest om nog wat op te halen.

Toen moest ik me even snel aankleden. Het had heel de dag geregend maar opeens begon het zonnetje te schijnen. En ik bedacht me dat ik al weer een tijd geen outfit post had geplaatst. Het was dan niet echt heel bijzonder wat ik had aangetrokken. Maar het leek me toch leuk om er een paar foto’s van te maken. Dit vestje is al wat ouder maar het blijft lekker zitten. Ook omdat hij roze is met gouden studs erop vind ik hem nog steeds erg leuk.

DSC_1169DSC_1177De foto’s zijn gemaakt bij mijn oude huis. Het is daar erg rustig want je heb alleen een stoep voor de deur en daarnaast heb je een schie. er komen dus geen auto’s langs.DSC_1157 DSC_1188Toen we terug liepen naar de auto zag ik vanuit mijn ooghoek een reiger. Ik zei: “Snel maak een foto met mij en die reiger!” Vice: “Waarom wil je met een nep reiger op de foto?” Haha het was gewoon een echte maar hij stond zo stil dat je je bijna zou vergissen.

DSC_1196

Truitje: Scam
Broek: Levis
Schoenen: Van Haren
Tas: Michael Kors
Armband: Primark

Wat vinden jullie van deze outfit?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

43 Reacties

 1. desireewanders
  21 februari 2016 / 09:51

  Wat een leuk shirt!

  • Marushi
   Auteur
   21 februari 2016 / 11:51

   Dankje! hihi ja ik doe mijn best moeten nog een paar kilo’s eraf, maar blijft zo moeilijk! 😛 -x-

 2. 21 februari 2016 / 10:58

  Ik vind het een geslaagde outfit 🙂 En die foto’s zijn leuk geworden zeg. Is dat een echte ooievaar?!

  • Marushi
   Auteur
   21 februari 2016 / 11:53

   Dankjewel! meid ^^ Ja klopt het was een echte haha. Maar ik zag net dat hij mijn tekst niet opgeslagen had, alleen maar foto’s “zucht” Maar alles staat er weer haha -x-

 3. 21 februari 2016 / 11:19

  Ik vind het een hele leuke outfit. En die tas, heeel mooi!

  • Marushi
   Auteur
   21 februari 2016 / 11:54

   Dankjewel! ^^ Die tas is een van mijn favoriete hihi -x-

 4. 21 februari 2016 / 12:20

  Ik verwachtte even een huispak, badjas of iets dergelijks, hahaha! Sta je buiten in dit sombere weer.. Mooie outfit en ik ben het met Silke eens, je hebt ook een prachtig figuur om kleding te showen.
  Lachen dat die reiger zo bleef zitten, mooie foto!

  • Marushi
   Auteur
   21 februari 2016 / 12:26

   Haha ja dat had ook nog gekund! XD Nee meestal denk ik wel bij mijn outfits na, maar dit is gewoon een truitje wat ik zomaar had aangetrokken. Dankjewel! hihi. Ja er zijn heel veel reigers daar in de buurt. -x-

 5. 21 februari 2016 / 16:12

  Mooie tas. Als t zonnetje schijnt is t meteen zoveel vrolijker allemaal. Hadden we vandaag ook maar zon.

 6. 21 februari 2016 / 16:57

  Ik vind het een stoere outfit! Leuk!

 7. 22 februari 2016 / 09:16

  Mooie outfit en wat een prachtig figuur heb je!

 8. Joycerdt
  22 februari 2016 / 12:31

  Leuk! Vind het shirtje echt heel cool! Liefs.x

 9. 24 februari 2016 / 20:58

  Super leuk je outfit! En je tas, wauw! Ik ben wel een beetje jaloers.. haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: