Let’s get personal! Q&A

Let’s get personal! Q&A

Ik ben er achter gekomen dat ik eigenlijk nog niet echt super persoonlijk ben geworden op mijn blog. Maar ik hoor steeds vaker van mensen dat ze persoonlijke blogs juist leuk vinden. Ik heb al meerdere Q&A voorbij zien komen en ik wou er eigenlijk niet aan beginnen. Maar misschien vinden jullie het juist wel leuk om mij beter te leren kennen?

Dus ik wil dit artikel gebruiken zodat jullie vragen aan mij kunnen stellen. Dit kan over van alles gaan! En ik beloof plechtig elke vraag te beantwoorden hihi. Ik zal ook in het kort wat puntjes opschrijven die misschien wel interessant zijn om over mij te weten.

 • Ik heb twee katten genaamd Dash & Binkie. Het zijn echt mijn kindjes. Ik ben van huis uit meer een honden persoon, maar met een fulltime baan gaat dat een beetje moeilijk. Toen ik besloot om een kat te nemen vond ik dat echt een risico. Ik had niet echt iets met katten en was ook bang dat ze heel afstandelijk zouden zijn. Maar niets is minder waar. Deze twee zijn ontzettend knuffelbaar en lief! Okeej..ze kunnen af en toe wel stout zijn maar dat vergeef je ze dan weer heel snel als je hun lieve snoetjes ziet.

katten*De zwarte is Dash en de grijze is Binkie

 • Ik heb een opleiding gedaan voor grafische vormgeving. Daarnaast werkte ik ook freelance als illustrator. Ik heb toen 4 jaar bij een reclamebureau gewerkt maar die ging helaas failliet tijdens de crisis. Toen was het heel moeilijk om in die branch nog werk te vinden. Ik heb toen in verschillende winkels gewerkt. Toen ik daarna weer werkloos was heb ik een opleiding gedaan voor Mode ontwerpen. Dat was een hele toffe ervaring, helaas doe ik er op dit moment niks meer mee. Op dit moment ben ik Filiaal manager in een dierenwinkel! <3 I just love animals!
 • Ik heb verschillende soorten hobby’s en een daar van is tekenen. Zoals ik zei deed ik vroeger illustratie werk. Ik werkte freelance bij een bedrijf waar ik geboortekaartjes ontwierp. Maar ook maakte ik toen cartoons voor iemand met een blog haha heel toevallig. Ik vind het nog steeds erg leuk om te tekenen alleen moet ik er meer de tijd voor zien te vinden. Zouden jullie het leuk vinden om af en toe wat meer tekenwerk van mij te zien?

tekeningen

 • Ik woon samen met mijn vriend vice. We hebben nu iets meer dan een jaar een relatie. We kennen elkaar al 11 jaar en begonnen als beste vrienden haha hoe grappig is dat? Om meer over vice en mij te weten te komen kan je ook de boyfriend tag nog even nalezen. Ik kan me geen betere vriend als vice voorstellen hij kent mij door en door en dat was ook echt fantastisch toen wij net een relatie kregen. Ik hoefde hem niet alles over mij te leren want hij wist alles al!
 • Ik ben heel erg lening. Toen ik vroeger op turnen wou ging ik een keer naar een proefles en had me daarna gelijk ingeschreven. De volgende les riepen ze toen het afgelopen was mijn moeder erbij en zeiden ze dat ik al veel te goed was voor deze groep en dat ik eigenlijk naar een hogere groep moest. En binnen een maand zat ik bij de selectie. De besten van de groep zeg maar. Ik heb vaak mee gedaan aan wedstrijden en meestal zat ik wel bij de top 3. Maar soms moesten we twee of drie keer per week oefenen plus nog gym erbij van school. Op een gegeven moment trok ik het niet meer en ben ik gestopt met de selectie. Ik vond turnen echt geweldig maar ik wou ook andere dingen doen in het leven dan alleen maar trainen. Grappig feitje: Mijn vader zat vroeger ook op turnen en hij zat was ook ver gekomen met de Nederlandse kampioenschappen.

 

Wat wil jij nog van mij weten?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

39 Reacties

 1. 23 februari 2016 / 07:16

  Ten eerste…wauw, die cartoons! Wat gaaf!
  Ik dacht ook altijd dat ik meer een hondenmens was, katten ben ik steeds meer gaan waarderen.
  Ik vind het altijd leuk om dit soort artikelen te lezen en heb eigenlijk geen specifieke vraag.
  Lees andermans vragen vast wel in een andere Q&A 🙂

 2. Bianca Ronday
  23 februari 2016 / 07:30

  Wat jammer dat je carrière in de illustratie mis is gegaan door een faillissement. Gelukkig dat je nu je plekje hebt gevonden in de dierenwinkel. Wat een wereld van verschil. Heel leuk om te lezen.

 3. 23 februari 2016 / 08:09

  Wat een lieve katjes! Leuk om iets meer van je te lezen.

 4. 23 februari 2016 / 09:03

  Leuk deze Q&A. Ik ben zelf altijd een kattenmens geweest en heb nu ook twee katten. Wat leuk dat je je plekje hebt gevonden in de dierenwinkel. ::

  Ik ga nu toch maar een vraag stellen: wat wilde je als kind worden als je later groot was?

 5. 23 februari 2016 / 09:24

  Ik vind de Q&A’s altijd heel erg leuk van bloggers, je hoort heel vaak dingen die je niet verwacht. Echt super leuk die tekeningen, ik ben wel benieuwd wat je nog meer gemaakt hebt!:)

 6. 23 februari 2016 / 11:16

  Ik vind je tekenwerk super leuk om te zien! Een vraagje voor de Q&A: Wat is je favoriete tekening/ontwerp die je hebt gemaakt? 🙂 X

 7. Elvira
  23 februari 2016 / 11:23

  Heel Leuk! Ik wil in de toekomst zeker meer van je tekenwerk zien! Ziet er super uit!

 8. 23 februari 2016 / 11:23

  Leuk om te lezen en om je zo eens te leren kennen. Ik twijfel om echt persoonlijk te worden op m’n website.. Maar om het van de andere kant te zien is het wel erg leuk!

  Grappig dat je nu toch 2 katten hebt. Ik ben ook een hondenmens maar mijn schoonfamilie heeft ook katten (en een hond) en die ben ik toch meer gaan waarderen ook. Ik dacht precies hetzelfde over ze. Afstandelijk en saai. Niets is minder waar haha!

  • Marushi
   Auteur
   23 februari 2016 / 19:15

   Ja een klein beetje persoonlijk mag wel! 😉 hihi Katten zijn echt niet saai haha Doerakken zijn het! -x-

 9. 23 februari 2016 / 11:27

  Ik had al soort van doorgekregen dat je iets met tekenen had gedaan, heb volgens mij wel eens eerder wat van je werk gezien. Echt heel erg gaaf! Wat zijn je poezen schatjes.

  Originele vragen bedenken vind ik erg lastig :’D Zou je alsnog van illustreren en ontwerpen je beroep maken, als je daar de kans voor aangeboden kreeg?

 10. 23 februari 2016 / 11:30

  Wow wat een overeenkomsten! Oke ik heb geen kat meer (wel gehad) nu een hond.Mocht ook werken voor een grafisch ontwerper, heb ook geturnd en nog steeds lenig. Ook met selectie gestopt omdat ik de druk een stuk minder leuk vond want wilde alleen maar lol maken. Zou het echt leuk vinden als je je illustraties laat zien.
  vraag: als je uit alle beroepen kon kiezen, wat zou je nu willen zijn?

  • Marushi
   Auteur
   23 februari 2016 / 19:15

   haha wat grappig dat we zoveel overeenkomsten hebben! 😀 -x-

 11. desireewanders
  23 februari 2016 / 11:46

  Ah wat cool om te weten! Ik wist niet dat je grafisch vormgever hebt gestudeerd! Wat leuk! Ik kan zo een, twee, drie geen vraag verzinnen…hmm! ga er even over nadenken! 😉

 12. Darlena
  23 februari 2016 / 12:52

  Hele leuke Q en A!

 13. 23 februari 2016 / 13:19

  Heel erg leuk om te lezen en wat een mooie tekeningen. Echt super om te zien!!

 14. 23 februari 2016 / 13:55

  Leuke Q&A. Ben benieuwd naar je tekenwerk!

  • Marushi
   Auteur
   23 februari 2016 / 14:02

   Jawel, ik teken nog wel maar meer voor mezelf 🙂

 15. 23 februari 2016 / 15:22

  Wat leuk om jou zo beter te leren kennen. Super lief jou twee katten, zelf heb ik er ook twee. Ben ook erg benieuwd naar jou teken kunsten.

 16. 23 februari 2016 / 20:01

  Ik houd van je katten! Inderdaad leuk om zo meer over iemand te weten te komen, terwijl ik zelf ook maar weinig persoonlijke updates plaats.

 17. 23 februari 2016 / 20:09

  Super leuk om te lezen! En wat een mooie illustraties!

 18. bloggerkimmetjekims
  23 februari 2016 / 20:27

  Ik vind het altijd zo leuk om ook zulke persoonlijke artikelen te lezen van bloggers. Wat zijn je katten ongelofelijk cute, ik ben gek op dieren!

 19. 23 februari 2016 / 22:34

  Wat heb je een lieve katjes! <3 Grappig dat je vriend en jij eerst al heel lang vrienden waren voordat jullie een relatie kregen. Ik ben trouwens wel heel benieuwd naar je tekenkunsten. En als vraag voor je Q&A: hoe combineer je het bloggen met je werk?

 20. 24 februari 2016 / 06:34

  Wat leuk dat je ook grafisch ontwerper bent, net als ik :-). Door de crisis ben ik ook mijn baan verloren, maar gelukkig vind ik na een paar maanden weer werk als grafisch ontwerper. Al lijkt me manager zijn van een dierenwinkel ook echt leuk. Ik hou ook van dieren.

 21. 24 februari 2016 / 11:11

  Wat leuk, die cartoons zien er heel tof uit! Ben benieuwd naar je tekenwerk!

 22. MizFlurry
  24 februari 2016 / 12:04

  Ja, leuk om meer tekenwerk te zien! Ik heb nog niet zo veel gelezen van je blog, dus ik durf niets te vragen omdat ik bang ben dat het antwoord al ergens staat ;P

  • Marushi
   Auteur
   24 februari 2016 / 13:57

   Haha dat maakt niet uit hoor! Elke vraag is welkom! 😉 -x-

 23. 24 februari 2016 / 13:21

  Ahh wat een super schattige katjes! Ik zou het heel leuk vinden om meer tekenwerk van je te zien, vind het altijd erg fascinerend om te zien als iemand mooi kan tekenen.

 24. 24 februari 2016 / 13:39

  Je moet gewoon echt vaker je tekenwerk tonen, ze zien er namelijk echt super leuk uit!
  Oke, dan heb ik een toepasselijke vraag:
  Zou je niet weer een baan willen als illustrator?

 25. Shiva
  24 februari 2016 / 18:41

  Hele leuke Q en A! 😀

  Wat zou jij doen als geld er niet toe zou doen?

 26. 24 februari 2016 / 18:59

  Ik sluit me aan bij mijn voorgangers; ben benieuwd naar je tekemwerk! Een vraag kan ik zo 1,2,3 niet bedenken.

 27. 24 februari 2016 / 19:21

  Hihi wat leuk! Ik en mijn vriend zijn nu 3 jaar samen en daarvoor waren we ook 8 jaar beste vrienden :’) Ik ken het

 28. 24 februari 2016 / 19:43

  Wat leuk om meer over jou te lezen. Gaaf die tekeningen. Ik zou zeggen..laat je creatief zien

 29. 24 februari 2016 / 19:59

  Wat leuk om te lezen! Ik heb zelf ook altijd fanatiek geturnd dus krijg hier echt zo’n heimwee gevoel van hihi

 30. 27 februari 2016 / 10:22

  Je bent een leuke, getalenteerde meid vinden wij?leuke blog ook en wauw wat kun je goed tekenen?

 31. Sheila @ beineffable.com
  28 februari 2016 / 17:57

  Ik houd echt van persoonlijke blogs! Ik merk dat als ik te weinig (tot geen) persoonlijke dingen lees over een blogger, ik toch minder vaak langs kom tot op een gegeven moment helemaal niet meer. Dus ik word blij van je bericht! Leuk om te lezen dat je nu met dieren werkt, terwijl je een hele andere studie hebt gevolgd. Grappig hoe het leven kan lopen.

  Mijn vragen:
  – Als jouw leven verfilmd zou worden, welke actrice zou je jouw leven willen zien vertolken?
  – Ben je jaloers en waaruit blijkt dat (wel/niet)?
  – Wat is jouw favoriete hotspot in jouw woonstad?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: