Alice in Wonderland schoenen.

Alice in Wonderland schoenen.

Ik zelf ben echt een hele grote fan van Disney. Ik heb alle Disney films gezien en ik ga ook alle films kijken die nog uitkomen! Ik vind dat er geen leeftijd staat voor Disney films. Al ben je tien of veertig jaar, het blijft gewoon hartstikke leuk om naar te kijken! Ik heb een heel lijstje met favorieten, en een daarvan is Alice in Wonderland. Op internet kwam ik dit artikel tegen, en ik kon ook niet wachten om het met jullie te delen! 

Toen het Britse bedrijf Irregular Choice samen werkte met Disney voor een Star Wars collectie schoenen, was het resultaat een prachtige lijn van flats en hakken met knipperende lightsabers inbegrepen. Nu heeft Irregular Choice de beelden vrijgegeven van een tweede lijn in samenwerking met Disney die geinspireert is door de klassieke animatiefilm Alice in Wonderland. Het is een hele andere wereld die bijzonder goed past bij de stijl van het bedrijf. Irregular Choice heeft de nieuwe limited- edition collectie aangekondigd in januari, en zoals zij hebben gedaan met de Star Wars – lijn hebben zij nu teaser afbeeldingen vrijgegeven.

Dan Sullivan, de eigenaar van Irregular Choice (en de belangrijkste ontwerper,) vertelde in een e-mail interview dat het bedrijf verzoeken van klanten heeft ontvangen voor een Alice in Wonderland lijn in het verleden. “Alice heeft wel een geweldige cult. volgers, maar alhoewel het niet zo groot is als Star Wars, hebben wij er alle vertrouwen in onze fans, en die van vele andere dames wier harten het verhaal heeft aangeraakt, “ zei hij.

Curious Feeling

Dan-Sullivan-Unveils-His-New-Alice-in-Wonderland-Footwear-Collection__700 dan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection-14__700 dan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection-18__700

One Lump Or Two?

dan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection-26__700 dan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection-27__700

All Mad Heredan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection-28__700 dan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection-29__700

Cheshire Flats

dan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection__700 (1) dan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection-21__700 dan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection-32__700

Queen Of Hearts

dan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection-33__700 dan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection-34__700

Curiouserdan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection-9__700 dan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection-10__700

I’m Late, I’m Late

dan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection-24__700

Time Is Ticking

dan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection-36__700

Deze grillige schoenen zijn voorzien van ingewikkelde borduurwerken en hiel gegevens geïnspireerd door personages uit de film, met inbegrip van Alice , Gekke Hoedenmaker, en Cheshire kat. Hoewel ik de schoenen echt super leuk en heel erg creatief vind zou ik ze persoonlijk niet dragen. Maar ze zijn zeker wel een lust voor het oog!

Wat vind jij van deze collectie?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

22 Reacties

 1. 5 maart 2016 / 08:58

  Heel origineel. Ik zou ze niet dragen maar als kunst ergens in mijn interieur neerzetten.

 2. 5 maart 2016 / 09:02

  Vind het meer iets voor een tentoonstelling in een museum, maar zeker niet om zelf te dragen !

 3. 5 maart 2016 / 09:06

  Geweldig zijn ze, ik zou in een vitrinekast zetten, zo leuk!

 4. 5 maart 2016 / 09:18

  Heel mooi om te zien! Maar ik zou ze nooit kijken en al helemaal niet dragen!

 5. 5 maart 2016 / 09:46

  Meer een verzamelaarsobject dan om echt te dragen misschien, wel echt super gaaf en mooi!

 6. 5 maart 2016 / 13:15

  Zou ze zelf niet dragen maar wat zijn het geweldige schoenen! Ik ben ook een echte Disney fan.

 7. 5 maart 2016 / 17:47

  Wat leuke schoenen van Alice Wonderland.
  Maar zelf vind ik ze te mooie om te dragen.

 8. 5 maart 2016 / 21:23

  Wat een schattige schoenen zeg! Ik zou ze zelf niet dragen maar eerder mooi ergens neerzetten! Zou het zonde vinden om hiermee op straat te lopen!

 9. 5 maart 2016 / 22:42

  Ik vind ze schattig en eigenlijk ik zou ze wel durven dragen. Ja op dat vlak ben ik een echte durver.

 10. 6 maart 2016 / 15:46

  Erg leuk! Ik zou ze zelf niet dragen maar in een museum zou het niet misstaan

 11. 6 maart 2016 / 16:07

  Wat een bizarre schoenen! Wel heel leuk om te zien, maar niet om te dragen;)

 12. artisticstateofmind
  6 maart 2016 / 16:52

  Jaa ik had ze al gezien, echt heel gaaf!

 13. 6 maart 2016 / 18:28

  Wat ontzettend gaaf! Echt van die collectors items! love it 🙂

 14. 6 maart 2016 / 18:37

  Ik zou ze niet dragen, maar wat zijn ze gaaf om te hebben! Ik kan echt wel blijven kijken naar alle schoenen, al die kleine details zijn zo leuk. <3

 15. 6 maart 2016 / 20:01

  Whaaah! Heftig! Niets voor mij maar wel heel leuk om te zien!!

 16. 11 maart 2016 / 15:39

  Mooie kunstwerkjes, alleen kan ik me niet inbeelden dat je daar elke dag mee over straat wil mee gezien worden 😉

 17. Tamara TS
  13 maart 2016 / 02:46

  Geweldig zijn ze! Volgens mij ben ik de enige hier die ze ook echt zou aantrekken. Ik hoor mijn vrienden al zeggen: “echte Mara-Schoentjes”. Waarschijnlijk zal ik ze nooit kunnen betalen, maar toch… 😉 Alice is en blijft mijn favoriete tekenfilm. (En in de boekenlijst staat het ook eg hoog.)

 18. 13 november 2019 / 12:20

  Wat een geweldige schoenen zijn dat allemaal. Ik keek echt mijn ogen uit, en de ene waren nog mooier dan de andere! Superleuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: