Plog | Zootropolis, Shoppen, Sushi

Plog | Zootropolis, Shoppen, Sushi

Ik heb weer een superleuk, en ook superdruk weekend achter de rug! Soms wou ik dat het weekend wat langer duurde, want het was eigenlijk de bedoeling dat ik het huis schoon zou gaan maken. Daar is helaas weinig van gekomen haha. Maar we hebben wel veel andere dingen gedaan!

krabpaal(Vrijdagavond) Ik heb een nieuwe krabpaal voor mijn baby’s gekocht! Want hun oude was een heel groot eiland met alleen maar een mandje en dat was het enige wat ze gebruikte. En de nieuwe heeft er drie! Dus ik dacht dat ze die helemaal geweldig zouden vinden. Dus ik had die oude verkocht, en deze in elkaar gezet. Maar wat blijkt nu…de mandjes zijn te klein. Hun dikke kont past er net in, dus ze kunnen er niet in liggen. Ik baal echt! En Dash een Binkie waren ook niet echt amused.
pasen(Zaterdag) We gingen lekker shoppen! Want ik had nog een paar cadeaubonnen, en ik moest nog wat laatste cadeautjes inslaan voor mijn aankomende winactie! En de winkels waren zo leuk in het paas thema versierd! Ik doe niet echt aan pasen maar ik kreeg nu echt de neiging om alles te kopen en mijn huis ermee te versieren!
2016-03-05 14.52Op weg naar de Albert Heijn! Niemand op de weg?!shoppenOok bij de appie was het helemaal in de paas sferen. Zoveel eitjes!!! Yumm! Ik moest me echt bedwingen om niet alles te kopen! En de rechter boven foto was een beetje apart haha. Ik werd namelijk wakker met een onwijs dikke lip! Alsof ik erin gebeten was of zo. Het zag er echt niet uit! Alsof ik aan een kant botox had gehad haha.
blauwe luchtWat een prachtige blauwe lucht! Het was echt lekker weer!

moviesAangekomen bij pathe! We gingen eerst naar de film Zootropolis! Echt geweldig! De film review volgt nog. Toen die afgelopen was wou vice nog even naar de mac. Maar we hadden al gegeten, toch bestelde hij twee menu’s. Met moeite kregen we alles op. We zaten echt helemaal vol! Daarna gingen we naar Gods of Egypt. Best een leuke film, maar ik weet niet of het aan ons lag omdat we al een beetje moe waren, maar de film was best langdradig!

Sushi eten(Zondag) Dit was eigenlijk een rustig dagje. In de avond ging ik met mijn vriendinnen lekker sushi eten! Eindelijk, na zo lange tijd! Het was weer heerlijk, helemaal volgepropt! En kleine Jeriah was ook aanwezig! Die heeft lekker zijn peentjes gegeten hihi.

heb jij nog wat leuks gedaan dit weekend?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

46 Reacties

 1. 7 maart 2016 / 08:02

  Ik moet mij ook bedwingen om steeds paaseitjes te kopen, die krengen zien er altijd zo smakelijk uit in hun vrolijke hoesjes 😉
  Zootroplis wil ik ook graag zien, lijkt mij ook geweldig en sushi, zo lekker! Ik zit altijd belachelijk vol daarna.

  • Marushi
   Auteur
   7 maart 2016 / 09:45

   Ja haha ze zien er te vrolijk en te lekker uit! En als je er eenmaal een op heb dan blijf je gaan haha -x-

 2. 7 maart 2016 / 08:37

  Zootropolis heb ik meer leuks over gehoord 😀 ah yess paaseitjes! Ik krijg echt trek in Mac nu, ook al is het ochtend 😛

  • Marushi
   Auteur
   7 maart 2016 / 09:46

   Jaa hij is echt superleuk!! Haha ben net wakker maat kan geen eten meer zien XD -x-

 3. Loene
  7 maart 2016 / 08:52

  Die film… zó leuk! Ik moet er echt eens naar toe. De action vind ik ook een super leuke winkel. Zo te zien heb je veel producten gekocht 🙂
  Wat ik dit weekend heb gedaan? Ik ben op stap geweest met een vriendin, en heb gerelaxed.

  • Marushi
   Auteur
   7 maart 2016 / 09:47

   Ja ik heb best veel gekocht hihi. Altijd leuk om dingen met vriendinnen te doen! -X-

 4. 7 maart 2016 / 09:05

  Leuk he, al die paasversieringen. Wij zijn vrijdag ook naar de film geweest, London has Fallen.

  • Marushi
   Auteur
   7 maart 2016 / 09:47

   Ohhh! Die wil ik ook nog zien! Was het een goeie film?? -X-

 5. 7 maart 2016 / 09:26

  Lekker weekend gehad dus. Wel balen van t kattenpaleis misschien als showmodel in de winkel zetten en een grotere kopen.

  • Marushi
   Auteur
   7 maart 2016 / 09:49

   Ja zeker balen! 🙁 ik ga kijken of ik nog wat kan regelen. Misschien grotere mandjes kopen. -X-

 6. 7 maart 2016 / 10:35

  Ziet er weer uit als een leuk weekend! De film Zootropolis lijkt me ook erg leuk. Als ik paaseitjes zie kan ik me ook niet bedwingen haha.

 7. Shiva
  7 maart 2016 / 10:43

  Leuke PLOG! Ik wil die film gods of egypt ook nog zien! 😀

 8. 7 maart 2016 / 11:37

  Wat leuk! Leuke paasversieringen ook, ik moet me dan ook echt altijd inhouden want ze hebben zoveel leuks!

 9. 7 maart 2016 / 11:54

  Jeej, gezellig! <3 De AH bij jullie pakt goed uit tijdens Pasen zeg, wat leuk. Zootropolis lijkt me echt een toffe film, die staat nog op mijn lijstje.

 10. 7 maart 2016 / 12:24

  Vol en gezellig je weekend. Balen van de paal, maar wat een schetige katjes!

 11. bloggerkimmetjekims
  7 maart 2016 / 13:04

  Ik vind jouw foto’s er altijd zo gezellig uit zien! Net zoals deze diary, je hebt weer leuke dagen gehad zie ik wel. Shoppen met cadeaubonnen is altijd leuk!

 12. 7 maart 2016 / 13:07

  Wat een lekker weekend heb je gehad. Gaat inderdaad veel te snel allemaal. Ik ga binnenkort ook met mijn zoontje die film kijken, hij lijkt mij wel grappig.

 13. 7 maart 2016 / 14:10

  Wat een leuk weekend heb je achter de rug! Die 2 schatjes van jou zijn echt megasweet! Jammer dat de mandjes van de krabpaal iets te klein zijn! Liefs ilona

 14. 7 maart 2016 / 14:37

  Leuke foto’s! Zootropolis lijkt mij ook echt een leuke film:)

 15. 7 maart 2016 / 19:43

  Je moet je ook helemaal volstoppen met sushi ;-). Heerlijk! Wel balen van de kattenpaal. Misschien verzinnen de katten daar nog iets op :-).

  • Marushi
   Auteur
   7 maart 2016 / 19:46

   Meh..ik ga hem morgen terug brengen en een nieuwe kopen whuah! 😀 -x-

 16. Rebecca Denise
  7 maart 2016 / 20:12

  Wat een leuke foto’s! Was dus wel een fijn weekend.
  Ik ben echt verliefd op je krabpaal en kan niet wachten tot ik mijn eigen huisje heb en ook zo een mooie grote kan kopen!

 17. femininonl
  7 maart 2016 / 20:29

  Leuke plog! Ik ben ook gek op sushi 🙂

 18. 7 maart 2016 / 20:40

  Wat een leuk weekend heb je gehad! Jammer van het kattenpaleis…wij zijn van plan om voor onze poes ook zo’n grote aan te schaffen maar zitten te twijfelen of ze er wat mee gaat doen en of het wel stevig genoeg is..het is natuurlijk super leuk voor het diertje als het een binnenkat is.

  • Marushi
   Auteur
   7 maart 2016 / 21:03

   Ja precies! Mijn katjes komen ook niet buiten, dus het is wel leuk voor ze als ze wat te doen hebben. En het moet natuurlijk wel een beetje stevig zijn! -x-

 19. 7 maart 2016 / 21:26

  Ziet er heel erg gezellig uit 🙂 Jammer dat ze niet in de mandjes passen inderdaad 🙁

 20. 7 maart 2016 / 22:07

  Jpuw weekenden zijn altijd druk maar volgens mij wel echt heel leuk! Nu voel ik me zo’n saaie muts omdat wij vaak thuis zijn xD

  • Marushi
   Auteur
   7 maart 2016 / 22:09

   Haha valt wel mee hoor! Toevallig de laatste maanden zijn we heel erg druk, maar is ook niet altijd zo. Maar mijn weken zijn wel weer saai. Moet een beetje compenseren dan he! 😉 haha -x-

 21. 7 maart 2016 / 22:10

  Ik vind je Plog’s altijd een van de leukste die ik bekijk/lees, zulke mooie foto’s altijd!

 22. desireewanders
  7 maart 2016 / 22:28

  Dat moet een fijn weekend geweest zijn! Al dat heerlijke eten! In de winkels moet ik me ook echt bedwingen om geen voorraad aan paaseitjes te kopen…. woeps! Wat een prachtige grote krabpaal. Daar is onze kat vast jaloers op.

 23. 8 maart 2016 / 17:52

  Super leuke foto’s, heerlijk al die vrolijke kleurtjes weer terug in de winkels. Wordt je meteen vrolijker van!!

 24. 9 maart 2016 / 13:34

  oh, de paaseitjes van AH. Zo lekker 🙂 Heel jammer van de krabpaal 🙁 Hij ziet er zo leuk uit op het plaatje!

 25. 9 maart 2016 / 20:06

  Wat jammer dat de mandjes van het kattenpaleis niet groot genoeg waren! Ze kijken inderdaad niet zo vrolijk haha! Leuke plog!

 26. 10 maart 2016 / 20:11

  Wat een leuke plog! Wel zonde zeg van de krabpaal 🙁 Ik denk soms ook van hoe kunnen sommige katten in die holletjes want je ziet heel vaak dat het van die kleine mandjes zijn!

 27. 11 maart 2016 / 15:37

  Mooie foto’s 🙂
  Grappig die kat met groene ogen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: