De ‘Disney Tag’ maar dan net even anders!

De ‘Disney Tag’ maar dan net even anders!

Afgelopen maand was ik door Modeorakels genominerd om de “Disney Tag” in te vullen. Hartstikke leuk, bedankt daarvoor! Ik wou altijd al een Disney Tag doen maar het is er nooit van gekomen eigenlijk. Dus dit was een goed excuus om weer eens een Tag in te vullen.

Dit is afgeleid van de Originele Disney Tag maar dan hebben ze er net even wat dingetjes aan toegevoegd. Modeorakels hadden besloten om de tag een beetje aan te passen door ‘zou je liever’ vragen erbij toe te voegen, misschien heb je deze variatie ook al eerder op YouTube gezien. Ik heb er in ieder geval zin in! Hier komt hij dan!


R E G E L S.

 • Eerst bedank je diegene die je nomineerd.
 • Beantwoord dan de vragen.
 • Nomineer 5 anderen voor de tag.
 • Voeg de regels toe aan je post.
 • Laat de basis vragen staan zonder te veranderen.
 • Bedenk 7 nieuwe ‘ZOU JE LIEVER’ vragen voor de genomineerden.
 • Laat de andere bloggers weten dat ze genomineerd zijn.

 

. T H E  D I S N E Y  T A G : B A S I S  V R A G E N . . .

 • Wat is je favoriete Disneyfilm?: Oef…dit vind ik echt een hele moeilijke. Ik kan er ook niet echt een antwoord op geven, ik vind er gewoon teveel leuk!
 • Wat is de eerste Disneyfilm die je zag?: Ik denk sneeuwwitje, omdat dat ook een van de oudste Disney films is. (ja ik ben oud haha)
 • Welke prins zou jou wel mogen redden?: Hm..dat zou ik voor Aladdin gaan! Hij heeft gewoon veel humor en ziet er ook leuk uit!
 • Welke prinses spreekt jou het meeste aan?: Ik zit te twijfelen tussen Jasmin en Pocahontas. Ze zijn allebei prachtig en hebben ook een rijke cultuur.
 • Welke Disney liedje krijg jij niet uit je hoofd?: Haha dat is van Jungle book. Soms zomaar uit het niets sluipt het erin..”Zet je beste beentje voor! Zing het laag en luid in koor stappen wij voorbij ga dan gauw opzij” Geen idee waarom! Jungle book is niet eens een van mijn favoriete films, het liedje is ook niet bijzonder maar het zit altijd in mijn hoofd op de een of andere manier.
 • Welke scene vond jij hartverscheurend in een Disneyfilm?: Hm..ik denk sowieso de leeuwenkoning waar mufasa sterft, Bambi waar Bambi’s moeder sterft. En De kleine zeemeermin wanneer Ariel erachter komt dat prins Eric met een ander gaat trouwen.
 • Wat je jouw favoriete quote van een Disneyfilm?: Ohana betekend familie, je familie laat je nooit in de steek’, “en Hakuna Matata.”
 • Welke Disneyfilm zou jij echt gefilmd willen zien in 2017?: Aladdin! Dat lijkt me echt geniaal vooral met de geest. Een romantische comedy. 

dsiney-princess-banner-_-disney-princess-15492406-1280-616

.T H E  D I S N E Y  T A G : Z O U  J E  L I E V E R . . .

 • Zou je liever willen zwemmen met Ariel of vliegen onder de sterren met Peter Pan?: Vliegen met Peter pan! Toen ik jong was had ik een crush op hem, en vliegen lijkt me heel gaaf!
 • Zou je liever twee gemene stiefzusjes willen hebben die je het leven zuur maken of een stiefmoeder die je liever dood dan levend ziet?: Dan liever de twee gemene stiefzusjes. Van pesten word je hard, maar je gaat er (hopelijk) niet dood van.
 • Zou je liever wonen in een huis met zeven dwergen of een dag op Stitch passen?: Een dag op stitch passen, dat lijkt me wel een hele grappige ervaring.
 • Zou je liever de krachten van de kou hebben als Elsa of een bibliotheek zoals Belle? Duidelijk de krachten van Elsa! Die bibliotheek kan altijd nog komen!
 • Zou je liever willen leven met twee grote oren zoals Dombo of met een neus die langer wordt als je liegt?: Haha dan kies ik voor de neus! Die kan je nog verbergen en dan maar een eerlijk leven leiden.
 • Zou je liever Ursula als je moeder hebben of Jafar als je vader? : Hmm..lastig. Ik denk dat Jafar beter op zijn dochter zou letten dan Ursula. 
 • Zou je liever opgesloten zitten in een toren en jaren wachten op je grote liefde of zonder stem leven om bij je grote liefde te zijn.: Zonder stem leven om bij mijn grote liefde te zijn! Hoeveel jaar? Misschien ben ik dan wel 80! Al die jaren verspild met wachten.

Bij deze nomineer ik iedereen die het leuk vind om deze Tag ook in te vullen! Ik wil geen mensen persoonlijk nomineren, want misschien hebben ze deze wel al zes keer ingevuld of hebben ze er eigenlijk helemaal geen tijd/zin in. Dus bij deze voel je geroepen om de Disney Tag in te vullen!

 

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

23 Reacties

 1. Bianca Ronday
  10 maart 2016 / 07:06

  Hele leuke tag, ik heb hem daarom in ieder geval opgeslagen. Wie weet komt hij een keer bij mij voorbij.

 2. 10 maart 2016 / 08:23

  Super leuke tag dit hahaha! En jaaaa dat olifantenlied van Jungle booook, nu heb ik hem ook in mijn hoofd 😀

 3. bloggerkimmetjekims
  10 maart 2016 / 08:24

  Deze heb ik nog niet eerder gezien! Wat een leuke tag, hoe oud je ook bent.. Disney blijft leuk!

 4. 10 maart 2016 / 08:28

  Ik vind de Disney tags zo leuk, gelijk komen er allemaal weer herinneringen boven als ik dit lees. Ik had ook een crush op peter pan. Haha!

 5. 10 maart 2016 / 08:40

  Geweldige tag! Heb hem eigenlijk niet veel vaker gezien maar hij is wel heel leuk 😀

 6. 10 maart 2016 / 10:09

  Haha, leuke tag is dit! Ik zou grote oren als Dombo willen hebben en dan een stukje gaan vliegen denk ik 😉

 7. 10 maart 2016 / 12:04

  Deze tag is zo leuk! Ik was laatst ook genomineerd dus ik ga hem zeker nog invullen. Wat een leuke vragen heb je gekregen.

 8. Joycerdt
  10 maart 2016 / 16:53

  Och god ja.. ik moet ook gewoon huilen bij de sterfscène van Mufasa (ben zo’n watje haha). Grappig die antwoorden, ik zou wel een keer met Ariel willen zwemmen ‘diep in de zeeeee’ :p.

  Liefs.x

  • Marushi
   Auteur
   11 maart 2016 / 23:25

   Ik ben bang voor alles wat er in de zee zwemt. Dus dat gaat het hem niet worden haha. -x-

 9. 10 maart 2016 / 18:25

  Wat een super leuke tag! Ik vind de quote die je gekozen hebt ook één van de mooiste quotes die er zijn.

 10. 10 maart 2016 / 19:12

  Erg leuk om te lezen! En ik denk ook dat deze tag erg leuk is om zelf in te vullen 😉

 11. desireewanders
  10 maart 2016 / 20:20

  I luuuf Disney! Daar ben je nooit te oud voor!

 12. 11 maart 2016 / 07:38

  Super leuke tag! Had ik volgens mij nog nooit ergens gezien. 🙂

 13. 11 maart 2016 / 13:07

  Hele leuke tag! Aladdin zou mij ook wel mogen komen redden met zijn vliegende kleedje 🙂 Nooit meer in de file staan xD

  • Marushi
   Auteur
   11 maart 2016 / 23:20

   Hahaha ja dat is ook nog een pluspuntje ja! 😉 -x-

 14. 11 maart 2016 / 19:24

  Nog niet eerder gezien deze tag maar misschien neem ik hem wel een keer over

 15. Rebecca Denise
  11 maart 2016 / 21:18

  Ah ja, vliegen onder de sterren hihi. Lijkt me erg leuk!

 16. Shiva
  11 maart 2016 / 23:48

  Hele leuke tag dame! Ik hou ook zo van Disney!

 17. My Little Happiness
  16 maart 2016 / 12:18

  Super leuk deze tag! Misschien vul ik hem binnenkort ook wel even in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: