Q&A Answers

Q&A Answers

Ik heb het de laatste tijd zo druk met van alles en nog wat, dat ik gewoon heel veel vergeet. Het is gewoon niet leuk meer. Ik was gewoon bijna vergeten dat ik een tijdje geleden een Q&A had gepost haha. Er staan ook nog zoveel dingen op mijn to do list.

En vandaag werd ik eraan herinnerd omdat ik een bij een andere blog ook een Q&A zag staan. En ik begon mezelf af te vragen: “Had ik niet ook een tijdje geleden zoiets gepost? En waar zijn dan de antwoorden?’ Ja die had ik nog helemaal niet geplaatst haha slim. Dus hierbij de antwoorden op jullie vragen. En als je nog een vraag heb die er niet bij staat mag je die ook natuurlijk nog aan mijn stellen.

 

Astrid: Wat wilde je als kind worden als je later groot was.
Vroeger wou ik altijd dierenarts worden, ik was gek op dieren en wou dan ook alles doen om ze te helpen. Toen ik wat ouder was merkte ik dat ik absoluut niet tegen bloed kon, dus die droom moest ik al snel opgeven. Daarna werd het “Tekenaar” ik wou graag tekenfilms maken, maar dat is er helaas nooit van gekomen.

Sija: Wat is je favoriete tekening/ontwerp die je hebt gemaakt?
Oef! Dat vind ik een hele moeilijke. Ik ben zelf een perfectionist, alles wat ik maak vind ik eigenlijk nooit goed genoeg. Het kan altijd beter. Ik vind het een goede eigenschap maar toch ook best lastig. Dit is wel een van mijn favoriete omdat je hier goed kan zien dat ik met de jaren toch steeds beter ben geworden.

Mariska: Zou je alsnog van illustreren en ontwerpen je beroep maken, als je daar de kans voor aangeboden kreeg?
Ontwerpen in de zin van Grafisch vormgeven zou ik niet meer willen doen. Ik vond de stress in die branch echt te hoog, en eigenlijk was het gewoon niet mijn ding. Illustreren zou ik wel erg super gaaf vinden als ik daarmee mijn geld kan verdienen.

Cindy H: Als je uit alle beroepen kon kiezen, wat zou je nu willen zijn?
Dan zou ik twijfelen tussen een Mode ontwerper en een Illustrator. Bij beide komt heel veel tekenwerk aan te pas, alleen moet je als mode ontwerper ook heel veel kennis hebben van naaien. Ik vind het super leuk om te doen, maar daar gaat zoveel tijd in zitten dat ik dan toch zou kiezen voor illustrator.

Shiva: Wat zou jij doen als geld er niet toe zou doen?
Ik zou een wereldreis gaan maken. Ik wil graag andere landen en culturen zien, dat lijkt mij zo’n leuke ervaring! Daarnaast zou ik een groot huis kopen, en natuurlijk heel veel shoppen. En ik zou ook een goed doel voor dieren willen steunen.

travel

DinjaDonut: Zou je niet weer een baan willen als illustrator?
Ik heb nooit echt een fulltime baan gehad als illustrator, maar het lijkt me wel super vet! 

Kirsty: Hoe combineer je het bloggen met je werk?
Ik werk heel veel vooruit! Ik heb een fulltime baan en ik werk ook soms nog in het weekend, dus het is best een zware klus. Soms voelt het alsof ik twee baantjes heb. Maar bloggen vind ik gewoon super leuk om te doen! Het is dat ik er niet voor betaald krijg anders zou ik dat echt als liefste doen. Maar als ik in het weekend vrij ben maak ik heel veel foto’s van producten/outfits etc. En die zet ik allemaal in een artikeltje. En elke avond werk ik ze af zodat er de volgende dag weer een blog online staat. 

SheilaAls jouw leven verfilmd zou worden, welke actrice zou je jouw leven willen zien vertolken?
Dit vind ik wel echt een hele moeilijke. Ik verdiep me niet zo erg in actrices. Maar als ik zou moeten kiezen dan zit ik nu een beetje te twijfelen tussen Megan Fox en Mila Kunis. Allebei prachtige en pitte dames. Ik denk dat hun mijn karakter wel goed neer zouden kunnen zetten. Maar ik zou uiteindelijk denk ik toch voor Mila gaan voor de fun factor. 

mila kunis

Sheila: Ben je jaloers en waaruit blijkt dat (wel/niet)?
Ik kan heeeel erg jaloers zijn. Maar ik kan het ook goed verbergen. Vooral met vriendjes maar soms ook vriendinnetjes. Ik merk dat ik soms wel een beetje claimerig ben naar mensen. En ik weet dat ik soms op sommige momenten niet jaloers hoeft te zijn maar dan ben ik het gewoon. Ik zeg er dan niks van omdat het soms gewoon nergens op slaat. Maar zo ben ik nou eenmaal.

Sheila: Wat is jouw favoriete hotspot in jouw woonstad?
Mijn favoriete hotspot…hmm…ik heb niet echt een favoriet haha. Telt de Bioscoop ook? Daar ben ik het meest te vinden haha.

Claire: Wat vind je het leukst om te tekenen?
Ik hou er heel erg van om mooie elegante/sexy vrouwen te tekenen. Vooral ook met fashion, je kan echt alle kanten op. Vroeger tekende ik meer manga meisjes, hele grote ogen en kleine lichaampjes. De laatste jaren ben ik meer naar het realisme toegegroeid. 

Denise: Naar welke landen zou je nog graag willen gaan?
Op nummer een staat bij mij Japan! Ik ben er voor aan het sparen dus misschien gaat die wens volgend jaar in vervulling. Indonesië zou ik ook graag nog een keer naar toen willen. Maar mijn lijst is zo lang, die gaat maar door. 

Japan
Kimberly: Wat is je lievelingsfilm?
Wow… ik ben echt een grote film liefhebber maar bij deze vraag moet ik wel even diep nadenken. Ik heb van verschillende genres favorieten maar als ik er eentje uit moest kiezen dan is dat Avatar. Dat vond ik zo onwijs goeie film. Ik heb hem 3 keer in de bioscoop gezien en de eerste keer ging iedereen klappen. Dat had ik nog nooit meegemaakt dat mensen gingen klappen voor een film! Dat heeft wel echt een indruk op mij achter gelaten.

Evelien: Wat gebruik je dagelijks voor makeup producten?
Je kan beter vragen wat niet! haha. Ik gebruik bijna alles. Ik begin met een concealer, dan foundation. Poeder als ik nog heel erg glim. Oogpotlood en mascara. Een klein beetje rouge en natuurlijk een wenkbrauwpotloodje. 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

22 Reacties

 1. 19 maart 2016 / 08:03

  Oh illustrator lijkt me ook een prachtig beroep, ik ben alleen helemaal niet goed in tekenen, haha! En Japan zou ik zeker ook nog een bezoekje willen brengen, lijkt me echt een fascinerend land.

 2. 19 maart 2016 / 08:10

  Wat ben je toch een lief mens! Iemand die van dieren houdt kan bij mij niet stuk. Ik heb het niet breed, maar mijn maandelijks donatie aan de WSAP zeg ik nooit op. Zo hoop ik die dieren toch wat te helpen…
  Het is dat ik ook niet tegen bloed en operaties kan anders zou ik ook wel dierenarts willen zijn. Ken je Dr. Pol? Altijd zo leuk om naar te kijken,
  En holy crap…wat kan jij goed tekenen! Super gewoon!

 3. 19 maart 2016 / 11:04

  Leuke antwoorden en vragen! Je hebt echt heel veel tekentalent, mooi om te zien!

 4. 19 maart 2016 / 11:49

  Oh wauw, die tekeningen zijn echt super goed joh! Lijkt wel uit een tekenfilm of tijdschrift 🙂 leuk om je zo weer wat beter te leren kennen. Ik wist helemaal niet dat je grafische achtergrond hebt!

  • Marushi
   Auteur
   20 maart 2016 / 22:48

   Dankjewel! Ja wel van een ver verleden hoor haha. -x-

 5. 19 maart 2016 / 12:43

  Wauw! Wat gaaf zeg! Ik wist ergens dat je een grafische achtergrond had, maar dat je zo goed kunt tekenen en illustreren! Heel erg vet! Knap dat je met een fulltime baan zoveel artikelen online zet <3 Ik doe het je niet na. Fijn weekend!

  • Marushi
   Auteur
   20 maart 2016 / 22:48

   Dankjewel! Ja soms word het me allemaal wel een beetje teveel hoor! 😛 -x-

 6. 19 maart 2016 / 13:01

  Wat een leuke en uitgebreide antwoorden zeg. Je bent echt heel creatief, wauw. Vroeger wilde ik ook altijd dierenarts worden.

 7. 19 maart 2016 / 14:05

  Leuke Q&A, zo leer ik je nog iets beter kennen. Je tekeningen zijn echt ontzettend mooi, ik had al meer werk van je gezien en ik vind het zo knap als iemand zo goed kan tekenen. Vind het zo leuk ook om te zien dat je een echte dierenvriend bent en hoe jij je beestjes verwend! <3

 8. 19 maart 2016 / 14:43

  Zo leuke antwoorden! Je kan echt heel mooi illustreren en ontwerpen en dergelijke, maar snap dat een deel van die branche stressgevend is. Makeuppen is heerlijk! Ik doe het ook het liefst elke dag. Vind het knap hoe je je blog met werk combineert! En ik kan ook lekker jaloers zijn 😛

 9. 19 maart 2016 / 15:56

  Zoveel kinderen willen later dierenarts, haha! Ik wilde als kind lerares worden 🙂

 10. 20 maart 2016 / 09:32

  Zo leuk om te kezen ben echt dol op dit soort artikelen <3 Fijn of je bloggers beter te leren kennen!

 11. 20 maart 2016 / 10:36

  Illustrator lijkt me echt een tof beroep, maar zelf bak ik er niks van denk ik haha! Leuk artikel!

 12. 20 maart 2016 / 10:51

  Ik wilde ook altijd dierenarts worden, en toen werd ik grafisch ontwerper ;-).

 13. 20 maart 2016 / 15:18

  Leuk om je antwoorden te lezen! Grappig dat je ook veel in de bioscoop te vinden bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: