Throwback Thursday | Vakantie Thailand

Throwback Thursday | Vakantie Thailand

Ik ben echt gek op reizen! Als ik er de tijd, of het geld voor had zou ik echt een wereldreis willen maken. Ik heb een top tien, maar stiekem is die lijst veel en veel langer. Ik wil gewoon veel zien en ontdekken, andere landen en hun culturen meemaken, geweldig! Vandaag heb ik een Throwback Thursday voor jullie van een van mijn reizen die ik in mijn leven heb gemaakt.

Het zijn er dan niet heel erg veel maar toch ben ik erg trots en blij met deze reizen! Een van mijn eerste verre reizen was naar Thailand. Ik ging samen met mijn tante, oom, nichtje en schoonbroer op vakantie! Ik was dan wel het vijfde wiel maar dan vond ik niet erg! Ik wou gewoon op reis, en dankzij hun kon ik mee gaan! We hadden geboekt bij Fox, en het werd geen luie zonvakantie, nee we gingen voor een rondreis. We gingen onder andere naar Phuket en de Phi Phi eilanden. Deze reis was echt geweldig en ik heb zoveel leuke dingen gezien. Ik had twee camera’s meegenomen en meer dan 400 foto’s geschoten! Ik heb de leukste voor jullie uitgezocht!

CIMG0042 CIMG0077Hier maakte we een vaartocht op een bamboe vlot! Echt super gaaf, zoveel natuur om je heen, je kijkt echt je ogen uit!CIMG0081De jongen die het vlot bestuurde dook nog in het water om een bloemetje aan de kant voor mij te plukken, dan vond ik echt super schattig. En wat ben ik jong hier zeg damn! CIMG0088Daarna sprong ik er zelf ook nog even in, het was echt warm. Het gaf mij echt een ontzettend goed gevoel om daar gewoon in natuur water te zwemmen. Kijk mijn wenkbrauwen haha zo dun! CIMG0155CIMG0286 Hoe bruin ben ik hier?!! Ik wil weer zo bruin zijn haha. Maar volgens mij ben ik wel een beetje zeeziek hier haha.CIMG0292Met een grote boot gingen we de zee op om te snorkelen. Ik vind de zee best eng met al die beesten die erin zwemmen, maar ik laat me daar niet door tegen houden. Dus ik was lekker aan het zwemmen voel ik opeens een prik in mijn heup en nog een, en nog een! Dus ik kijk naar beneden zwemt er een hele school vissen om mij heen! Dus ik was gelijk in paniek, WTF doen al die vissen?! Blijkt dus dat de kapitein brood om mij heen aan het gooien was, en hij wou de vissen lokken voor mij. Maar ik vond het alleen maar super eng hahaha.
CIMG0297 CIMG0365Er staat in Thailand ook overal borden met waar je heen moet gaan mocht er een tsunami aankomen. Toen ik die borden zag kreeg ik het wel een beetje benauwd.
CIMG0409 Hello kitty scooter! Super cute!
DSC_0003 Kijk dan wat een paradijselijk plaatje!DSC_0081 DSC_0091 DSC_0092 DSC_0102Ik was jong toen ik naar Thailand ging, en heb ook echt stomme dingen gedaan daar. Ik ben veel op foto’s geweest met wilde dieren.  Op dat moment vond ik het echt een gave ervaring. Maar toen ik wat ouder was heb ik geleerd hoe ze die beesten “trainen” zodat jij ermee op de foto kon gaan. Mensen doe het alsjeblieft niet! Deze dieren zitten onder de drugs zodat ze gekalmeerd worden, en worden ook erg mishandeld. Het is gewoon echt super zielig!DSC_0131Dit hotel was midden in de jungle. Om en in het hotel vlogen ook allemaal vleermuizen. Er zaten heel veel kikkers op de de buitenmuur. Bijna heel het hotel was gemaakt van bamboe dus je kamer was niet helemaal dicht. De ene had last van mieren, de andere van kakkerlakken etc. Het zwembad was ook niet diervrij, allemaal beestjes zwemde erin. We hoorde zelfs dat een dag nadat wij er waren een python erin zwom!
DSC_0132 DSC_0136 Dit was mijn badkamer, en ja er was geen plafond! Vandaar al die blaadjes en het feit dat beestjes heel goed je hotel kamer binnen konden komen.DSC_0137Het was echt hel! haha op dat moment was het zo niet fijn om daar te slapen bij elke kriebel dacht je dat er een beest over je heen liep. Maar nu jaren later kan ik er wel om lachen en vind ik het een toffe ervaring.
DSC_0146Jakkie! Totaal niet onhygiënisch of zo.
DSC_0157 DSC_0189 Het eiland waar de James Bond film is opgenomen.DSC_0208Zo schattig dat baby aapje!DSC_0215 DSC_0232 We zijn ook naar allemaal verschillende tempels geweest, en toen moesten we ook kleedjes om want onze schouders/armen mochten niet onbedekt zijn.DSC_0239 DSC_0267 Wat was ik bruin zeg!DSC_0273Dit vind ik zo mooi plaatje! DSC_0282 DSC_0290 Ons zwembad in wat ik geloof ons derde of vierde hotel. Dat was wel echt het mooiste hotel zeg, alles was zo groot en luxe!DSC_0295 Pardon!? Mag ik terug naar deze leeftijd? En doe gelijk dat lijntje ook maar haha. Alleen moet ik wel even mijn wenkbrauwen bij tekenen.DSC_0301Lekker aan de cocktails! Aan mijn blik te zien was ik best een beetje moe.DSC_0333We zijn daar ook naar een show geweest met alleen maar “ladieboys”. Voor de mensen die deze term niet kennen, dat zijn eigenlijk travestieten, of mannen die zich helemaal omgebouwd hebben.DSC_0337 Bij andere was het overduidelijk, maar sommige lieten je nog wel eens twijfelen.DSC_0362 DSC_0371 DSC_0381 DSC_0388 DSC_0404 DSC_0428CIMG0202kanoën was ook super vet!
DSC_0513 DSC_0577
Dit was absoluut geen relaxt reisje, heel de tijd ben je onderweg met de bus, boot of vliegtuig. En ik was ook zo vaak misselijk geworden door die ruwe zeetochten. Maar het was zeker de moeite waard! Ik zou er zou weer heen gaan.

Ben jij weleens in Thailand geweest?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

44 Reacties

 1. 24 maart 2016 / 06:27

  Hele mooie foto’s! Ziet er geweldig uit. Ik ben zelf nog nooit in Thailand geweest, trok me nooit zo aan.

 2. 24 maart 2016 / 06:54

  Hele mooie plaatjes! Je hebt een geweldige tijd gehad daar. Ik ben er nooit geweest.

 3. 24 maart 2016 / 07:00

  Wat een mooie foto’s en een gave ervaring. Dat hotel waar de beestjes zo binnen kruipen..hell…eng, hahaha. Ik zou geen oog dicht doen. Ik hoop dat mensen het lezen over op de foto gaan met wilde dieren… zo triest.
  Wat een prachtig land en die zon…heerlijk!

  • Marushi
   Auteur
   25 maart 2016 / 22:39

   Hahah het was ook best eng. Het hotel werd meer bewoond door dieren dan door mensen! XD -x-

 4. 24 maart 2016 / 07:55

  Wat een paradijs zeg! Heerlijk dat je dat mee hebt mogen maken. En ja, de dieren is echt vreselijk zielig. Er wordt wel steeds meer over bekend gelukkig en mensen worden steeds bewuster in dat soort dingen.

  • Marushi
   Auteur
   25 maart 2016 / 22:38

   Ja daar ben ik ook echt blij om! Het is echt gewoon verschrikkelijk! -x-

 5. 24 maart 2016 / 08:15

  Wat zie je er altijd goed uit op foto’s :D! Echt prachtig daar zeg, indrukwekkend! Moest wel even lachen om de hello kitty scooter en een badkamer zonder plafond, niet zo handig dat laatste 😛 Maar wauw, wat een prachtig land.

  • Marushi
   Auteur
   25 maart 2016 / 22:38

   Haha niet altijd hoor! Maar bedankt voor het compliment lieverd! Die badkamer was wel even wennen ja! Douchen en dan maar hopen dat je niet op blaadjes of insecten stapte! 😛 -x-

 6. 24 maart 2016 / 08:56

  Wat een fantastische foto’s, zeg! Lijkt wel het paradijs op aarde.
  Nee, zelf ben ik nog nooit in Thailand geweest, maar nu ik deze foto’s zie, ga ik dat toch weleens overwegen. Heerlijk lijkt het me daar.

 7. 24 maart 2016 / 09:17

  wauw! Ik wil ook zo graag weer terug. Voor mij is het inmiddels ook wel al 10 jaar geleden volgens mij. Helaas is mijn vriend een beetje bang voor vliegen en al helemaal als het zo ver is..Toch wil ik dol dol dol graag een keer weer terug dus ik spaar gewoon stug door haha!

  • Marushi
   Auteur
   25 maart 2016 / 22:36

   Jammer dat je vriend bang is om te vliegen! Maar het is zeker wel een lange vliegreis. Gewoon lekker door blijven sparen en hem een slaappil geven! 😉 haha -x-

 8. 24 maart 2016 / 10:24

  Wat een gave foto’s, ik wil zelf ook altijd nog een keer naar Thailand maar het is er nog niet van gekomen. Die varkenskoppen/vlees foto doet mij denken aan mijn tijd in China haha dan zie je dat ook overal..!

  • Marushi
   Auteur
   25 maart 2016 / 22:35

   Oh echt? haha ik vond dat niet echt fijn om te zien 😛 -x-

 9. 24 maart 2016 / 10:26

  Fijn zo een kapitein die brood gooit hahaha, ik hou ook helemaal niet van de zee … ieghl! Het ziet er wel echt onwijs mooi uit

  • Marushi
   Auteur
   25 maart 2016 / 22:34

   Haha nee dat was niet zo fijn nee! Ik vind zwemmen heel leuk, maar de zee vind ik ook wel eng hoor. 😛 -x-

 10. 24 maart 2016 / 11:32

  Ik ben wel eens in Thailand geweest. 😉 Wat een prachtig plaatje en heel veel mooie foto’s van je. Wat ben je toch mooi. Zo te zien en te lezen heb je ook een belevenis daar. Ik hou wel van een bad zonder dak dat heeft wel wat. Ik kan niet wachten om over een paar maanden daar weer te zijn zeker nu na je artikel.

  • Marushi
   Auteur
   25 maart 2016 / 22:34

   Dankjewel lieverd! Het was zeker een hele mooie en leuke ervaring. Wat een geluk dat je daar binnenkort weer naartoe gaat !-x-

 11. 24 maart 2016 / 12:00

  Ik ben er nog niet geweest! Mijn vriend wel en volgens hem is het echt geweldig. Mooie fotos ik hou ervan

 12. Joycerdt
  24 maart 2016 / 15:56

  Oh ja Thailand vond ik ook heel mooi, maar ik moet zeggen dat ik na een aantal weken geen tempel meer kon zien haha. Liefs.x

  • Marushi
   Auteur
   25 maart 2016 / 22:33

   Ja dat is zeker waar, je hebt daar tempels genoeg haha. -x-

 13. 24 maart 2016 / 17:36

  Wat een mooie ervaring!! Ben zelf dol op reizen en zou graag eens naar Thailand willen. Hele mooie foto’s heb je gemaakt! Je hebt zeker geen luie zonvakantie gehad haha.

 14. 24 maart 2016 / 19:21

  Jeeeeetje wat een foto’s, word hier helemaal jaloers van!! Ik wil er zo graag heen <3

 15. 24 maart 2016 / 20:04

  Geweldige mooie foto’s! Ik ben er nog nooit geweest, maar staat zeker nog op mijn wishlist!

 16. 25 maart 2016 / 08:54

  Wauw echt leuk! Alleen ik zou dat open dak ook wel een beetje eng vinden met die beestjes daar enzo haha. Verder mooie foto’s allemaal

 17. 25 maart 2016 / 10:01

  Wat een prachtige foto’s! Dat was vast en zeker een heerlijke vakantie!
  En wat zie je er daar anders uit dan nu, maar toch ook wel heel duidelijk jij haha.

  • Marushi
   Auteur
   25 maart 2016 / 22:33

   Haha vind je? Ja ik was wel jonger haha en bruiner! 😛 -x-

 18. Shiva
  25 maart 2016 / 14:03

  Erg mooie foto’s! Zelf moet ik er niet aan denken om zo een reis te maken op deze manier. Al die beesten overal nee voor mij niet. Om te zien vind ik het wel erg leuk!

 19. 25 maart 2016 / 15:17

  Oooh, wow lijkt me echt een geweldig land! En brr die badkamer krijg er een beetje de kriebels van als ik er aan denk… maar lijkt me wel een unieke ervaring!

  • Marushi
   Auteur
   25 maart 2016 / 22:32

   Ja ik kreeg er ook zeker de kriebels van toen ik daar was haha. Maar inderdaad a one in a lifetime experience! -x-

 20. 25 maart 2016 / 16:27

  Ah, super leuke foto’s.
  Thailand lijkt me een geweldige land om op vakantie te gaan ^^

 21. Rebecca Denise
  25 maart 2016 / 17:33

  Heerlijk om in natuur water te zwemmen, dat zou ik echt veel vaker willen doen.
  En dan dat varen op een simpele vlot, zo leuk!
  Prachtige fotos!

  • Marushi
   Auteur
   25 maart 2016 / 22:31

   Het was ook echt heerlijk! Heel anders dan hier in Nederland. -x-

 22. 25 maart 2016 / 20:56

  Ziet er echt onwijs mooi uit! Hier zou ik ook nog wel eens naar toe willen. En mop wat zie je er prachtig uit op de foto’s. x

  • Marushi
   Auteur
   25 maart 2016 / 22:31

   Dankjewel lieverd! ^^ p.s Het pakketje is vandaag op de post gegaan, dus ik denk dat je hem maandag of dinsdag zal ontvangen! -x-

 23. Evelien - http://www.ohfashion.nl
  26 maart 2016 / 18:00

  Wat een prachtige foto’s, wat zag je er jong uit! Die Hello Kitty scooter is wel echt the bomb hoor, haha.

 24. 27 maart 2016 / 09:07

  Wauw, wat een prachtige collectie aan foto’s zeg! En lijkt me een super toffe ervaring & herinnering.

 25. 17 april 2016 / 13:45

  Ik ben nog nooit in Thailand geweest, maar het lijkt me werkelijk prachtig. Mooie foto’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: