Inspirerende Paas recepten.

Inspirerende Paas recepten.

Het is alweer weekend, dat betekend dat het bijna Pasen is! De afgelopen weken kon je in de winkels al allemaal leuke Paas versieringen vinden. Ik vind Pasen echt heel leuk, vroeger als kind gingen we altijd eieren zoeken en aten we allemaal lekkere dingen bij het ontbijt!

Nu ik volwassen ben en op mijzelf woon doe ik eigenlijk niks meer met Pasen. En dat vind ik best jammer, want als ik al die winkels inloop met paasversieringen vind ik het er gewoon super gezellig uitzien! Ik denk dat ik volgend jaar toch maar eens wat Paas versieringen ga kopen om het huis een beetje mee op te fleuren. Dit jaar dus helaas nog geen paasversieringen! Maar ik heb wel een aantal heerlijke zoete, en kleurrijke recepten voor jullie gevonden. Bekijk deze recepten op eigen risico, want je krijgt er gegarandeerd honger van!

CIMG0042dPaas Cupcakes

Deze cupcakes vind ik echt super cute! In het recept zeggen ze dat het maken (exclusief bakken) van deze cupcakes ongeveer 10 minuten duurt. Dat vind ik best knap, want als ik deze foto’s bekijkt lijkt het me sterk dat ik zoiets in tien minuten voor elkaar kan krijgen. Maar het ziet er echt heel schattig uit dat konijnenkontje! Ik wil stiekem zijn staartje eraf bijten hihi. bron

CIMG0042Malteser Malt Bunny & Mini Egg Chocolate Cake

Deze chocoladetaart ziet er heel gevuld uit. Het is volgens mij ook niet heel erg moeilijk om deze taart te maken. Het is gewoon een basis chocolade cake versierd met chocolade konijntjes en eitjes! Maar je kan hier zeker je creativiteit in kwijt! Je kan het zo feestelijk en kleurrijk maken als dat je zelf wilt! bron

CIMG00f42Easter Egg Pretzel Chocolate Swirl Bark

Wow dat is een hele mond vol! Maar hoe gezellig ziet dit eruit!? Het is een eenvoudige, feestelijke traktatie met twee soorten chocolade gecombineerd en gegarneerd met mini chocolade-eieren, pretzels, en met pastel sterretjes bestrooit! Ik ben nu eigenlijk wel heel erg benieuwd naar de combinatie van pretzels en chocola! bron

dfdfSpringtime Cupcake in a jar

Weer eens wat anders dan de traditionele cupcake. Een cupcake in een Mason Jar! Ook dit recept is weer super gemakkelijk om te maken. Het enige wat je nodig heb zijn verschillende kleuren cakestukken en glazuur. Dit ziet er zo gezellig en vrolijk uit! Je kan ze een dag van te voren maken en dan bewaren in de koelkast. De volgende dag smaken ze nog steeds heerlijk! bron

CIMG00gg42Chocolate Malt Cake


And last, but not least! Je zou kunnen zeggen dat dit recept wat meer is voor de “gevorderde” bakkers onder ons. Deze cake ziet er ook heerlijk uit, ik ben echt een groot liefhebber van chocola en alles wat er mee te maken heeft. Dus als jullie toevallig deze taart in het weekend gaan maken, mogen jullie best een stukje langs komen brengen! 😉 bron

Wat zijn jouw plannen voor Pasen?


Iedereen alvast een fijne Pasen gewenst! 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

32 Reacties

 1. 26 maart 2016 / 08:36

  Lekker artikel… ik zit nu hier een beetje te kwijlen, hahaha! Allemachtig wat lekker, daar kan je mij ook blij mee maken!
  Ik ga zo naar mijn schoonouders, de hele familie komt voor de lunch en met de Paasdagen ben ik gewoon thuis.
  Ook alvast fijne paasdagen!

 2. 26 maart 2016 / 08:38

  wat ziet het er lekker en vrolijk uit! Fijne paasdagen!

 3. 26 maart 2016 / 09:06

  Ziet er heel lekker uit. Ik ga het weekend mijn verjaardag vieren, want ik ben ‘derde’ Paasdag jarig.

 4. desireewanders
  26 maart 2016 / 10:46

  Oeh nomnom! Toevallig ga ik vanavond samen met mijn broertje een heerlijke paastaart maken! Wat het precies gaat worden, weten we nog niet..

  • Marushi
   Auteur
   26 maart 2016 / 13:47

   Lekker! Ben benieuwd! Ga je een foto plaatsen? -x-

 5. 26 maart 2016 / 11:38

  Wow die laatste taart vooral. Ziet er echt heerlijk uit! De cupcakes zijn ook heel schattig, maar ik kan me ook niet voorstellen dat je zoiets in 10 minuten maakt:-O Misschien een leuke challenge?;-) Haha.

  • Marushi
   Auteur
   26 maart 2016 / 13:46

   hahaha ja dat is misschien wel een leuk idee ja! XD -x-

 6. 26 maart 2016 / 12:24

  Ah zo leuk en mooi allemaal! Wou dat ik het zo mooi als op de foto kon. Prachtige inspiratie. Fijne paasdagen!

 7. 26 maart 2016 / 13:43

  MMM… Ziet er echt heerlijk uit! Fijne inspiratie!

 8. 26 maart 2016 / 14:04

  mooi gebak marsha. welke maar je zelf ?

  • Marushi
   Auteur
   26 maart 2016 / 19:21

   Haha ik denk niet dat ik hier tijd voor heb dit weekend! 😉 -x-

 9. Evelien - http://www.ohfashion.nl
  26 maart 2016 / 17:55

  Ohhh, die cupcakes zien er ZO lekker uit ♥ En die in a jar zijn ook too die for!! Ik wil meteen iets gaan bakken, haha.

 10. 26 maart 2016 / 20:36

  Aaah, wat een mega leuke inspiratie zeg. Zelf heb ik een citroentaart gemaakt met glazuur!
  Alvast een fijne pasen!
  Liefs Iep

 11. 27 maart 2016 / 08:48

  Wat een super schattige bak werkjes allemaal, heerlijk! Ik doe zelf ook nooit super veel met Pasen hoor, alleen een lekkere brunch met mijn ouders en zus! Om heel eerlijk te zijn, vind ik dat ook meer dan genoeg! X

 12. 27 maart 2016 / 10:18

  Ohhh, ze zijn echt te leuk, die lekkernijen. Bijna zonde om er een hap van te nemen 🙂
  Fijne Paasdagen

 13. 27 maart 2016 / 11:26

  OMG! Die Malteser Malt Bunny & Mini Egg Chocolate Cake! Ik ga met Pasen de hele dag lekker eten.

 14. 27 maart 2016 / 15:30

  Oh, die malteser taart ziet er zóoo lekker uit!

 15. 27 maart 2016 / 16:27

  Mmm, dat ik vandaag al te veel lekkers op heb ;-).

 16. 27 maart 2016 / 18:10

  Ziet er allemaal erg goed uit zeg! Jij ook een hele fijne pasen!

 17. 28 maart 2016 / 12:14

  Wauw, mooie inspiraties allemaal! Vooral de cupcakes in a jar vind ik geinig, had ik namelijk nog nooit van gehoord!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: