Plog | Sushi, Foodtruck festival, Pasen, Sims

Plog | Sushi, Foodtruck festival, Pasen, Sims

Vandaag heb ik een dubbele plog voor jullie! Ik probeer elke week van mijn weekend een plog te maken, aangezien ik heel de week werk en er dan niet iets interessants gebeurt haha. Vorig weekend was er geen plog! Dat kwam omdat ik toen bezig was met mijn nieuwe camera. 

Ik wilde gaan proberen te vloggen! Het intro filmpje duurde al bijna een halfuur haha echt awkward! En de rest van de filmpjes zijn ook redelijk goed gelukt. Maar nu komt het probleem, ik kon geen goede bewerkings programma vinden. Ik had er eentje gevonden maar die pakte mijn filmpjes niet, dus moest ik dat via een omweg doen wat heeel veel tijd kostte en irritaties. Toen had ik een andere gevonden maar daar zat een watermerk in. Balen…dus voorlopig helaas nog geen vlogs totdat ik een goed programma heb gevonden. Iemand tips?

plog sushiVorig weekend was ik gezellig met vice uit eten gegaan naar Shabu Shabu. Ik had nog een verjaardags etentje tegoed hihi. And I just love sushi! <3 Mijn nieuwe camera ging ook overal mee, want ik moest hem natuurlijk wel even goed inwijden.plog foodtruck1Dat weekend was er ook een foodtruck festival in Ahoy. Aangezien wij beide wel van hamburgers houden leek het ons leuk om daar een kijkje te gaan nemen. Samen met een vriend van vice (Ryan) gingen we op stap en hebben we heel veel gegeten. We vonden de prijzen iets aan de dure kant voor het kwaliteit wat we ervoor kregen. Dus helaas niet voor herhaling vatbaar. Maar gezellig was het wel! plog foodtruck2Nog even wat gekke bekken trekken bij de donut truck.ikeaOok waren we nog naar de Leen Bakker gegaan. Ik had nog een tegoedbon van €25,- liggen. Ik vind het altijd heel leuk om door dit soort winkels te lopen en nieuwe ideeën op te doen. Ik ging eigenlijk voor een spiegel maar ik had helaas geen leuke gevonden. We zijn toen naar huis gegaan met een grote kledingrek voor in de douche. Ook erg handig! drankje doen met sarahDit weekend ben ik met chicky Sarah wat wezen drinken bij het Breakaway cafe. We besloten om een milkshake te nemen, omdat we die daar weleens vaker hadden genomen. Ze zijn echt heerlijk btw! Maar we hadden toch nog een beetje honger dus besloten we nacho’s te nemen. Wat een combinatie haha, maar het was wel lekker! regenachtige dagEerste Paasdag was echt een rare dag met zonneschijn en regen door elkaar. Wij zijn gewoon lekker thuis gebleven, en ik heb heel veel gedaan voor mijn blog. Paas ontbijt

Een heerlijk ontbijtje kon niet ontbreken natuurlijk! De tweede paasdag was het de bedoeling dat ik met mijn nichtje op de rommelmarkt zou gaan staan. Maar door het slechte weer hadden ze het afgelast. Er was die dag eigenlijk best veel zon, wel met wind maar geen regen. Ik weet dus niet of ik dankbaar moet zijn voor hun beslissing of teleurgesteld.simss & taartTweede paasdag zijn wij ook lekker thuisgebleven. We hebben nog genoten van een heerlijk paastaartje van de Dirk. Vice was heel enthousiast tijdens het aansnijden hihi. En ik heb mijn geliefde spel weer opgepakt, namelijk de sims. Ik wou sims 4 kopen, maar toen realiseerde ik me dat ik de sims 3 nog niet eens veel heb gespeeld. Daar moest dus eerst verandering in komen.

Hoe was jouw weekend?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

47 Reacties

 1. 29 maart 2016 / 06:12

  Jullie zijn cute samen?Wij hebben een heerlijke weekend gehad. Lekker Vegan ontbijten en dan een moment gebeden en gepraat over Jezus. Vervolgens gekeken naar een series op Netflx.

  • Marushi
   Auteur
   30 maart 2016 / 13:54

   Dankjewel! ^^ Klinkt als een goed weekend! 🙂 -x-

 2. 29 maart 2016 / 06:24

  Erg leuk om te zien! Nu lekker genieten van een nieuwe week.

 3. 29 maart 2016 / 07:28

  Pasen is het perfecte excuus om lekker te snoepen eh! Die taart zag er lekker uit.

 4. 29 maart 2016 / 07:54

  Zo een schattig stel! Haha, die donut truck foto’s 😛 wat een gezellig pasen! En sims is zo leuik 😀

 5. 29 maart 2016 / 08:36

  Haha, geinige foto met de mixer en donuts! Leuk overzicht!
  Ik ken alleen moviemaker, is dat wat?

  • Marushi
   Auteur
   30 maart 2016 / 13:54

   Ja die had ik ook gedownload, maar het kwam er niet echt uit zoals ik het wilde! -x-

 6. irisgraaf
  29 maart 2016 / 08:46

  Ah het ziet er weer zo gezellig uit bij jou en al dat heerlijke eten weer, hmm! Super leuke foto’s bij de donut truck hihi. <3

 7. 29 maart 2016 / 08:58

  Jullie zijn zo leuk samen! Ik ben trouwens echt benieuwd naar je vlogs (maar dat heb ik al eerder gezegd haha). Ik heb sims 3 ook al een tijd niet meer gespeeld 😮 binnenkort ook maar eens weet doen

  • Marushi
   Auteur
   30 maart 2016 / 13:55

   Dankjewel mop! Ja ik ben er gelijk weer verslaafd aan haha. Maar ik heb wel per ongeluk de moeder vermoord! XD -x-

 8. dianahogeweg
  29 maart 2016 / 09:08

  Ziet er uit als een leuk weekend! Fijne week!

 9. 29 maart 2016 / 10:50

  Wat leuk om te zien! En nacho’s zijn altijd heerlijk, ook in combinatie met een milkshake haha

 10. 29 maart 2016 / 11:23

  Ik heb geen tips voor een bewerkingsprogramma, is niet helemaal mijn afdeling hihi. Ohh die nacho’s zien er goed uit zeg <3 Doe mij een paar haha.

 11. 29 maart 2016 / 12:27

  Sims 3 is ook leuker dan sims 4 (maar sims 2 is weer leuker dan sims 3). Ik heb sims 4 nu, maar … nauwelijks gespeeld. Veel beter (ook voor je portemonnee) om gewoon de uitbreidingen voor sims 3 aan te schaffen, als je er een beetje op uitgekeken bent.
  Mijn grafische kaart ging kapot, dit weekend! Balen! Meteen vervangen, want we hadden er nog eentje liggen die het wel deed 🙂 Heerlijk als je zelf je pc kan upgraden. Volgende maand een gloednieuwe kaart erin steken. Yay!
  (Ik gebruik camtasia, maar ik denk dat je dan dezelfde problemen hebt met het videoformaat, als ik het zo begrijp. Plus het is niet goedkoop. Youtube heeft toch een onboard editing suite online?)

  • Marushi
   Auteur
   30 maart 2016 / 13:55

   Nee helaas niet 🙁

 12. 29 maart 2016 / 13:11

  Leuke plog, Omg wat ziet die milkshake er lekker uit 🙂
  X

 13. 29 maart 2016 / 13:26

  Zo te zien heb je een heerlijk weekend gehad! Jammer dat de foodtruck festival toch tegenviel.

 14. Shiva
  29 maart 2016 / 14:03

  Leuke plog! Ik krijg meteen honger!! 😀

 15. 29 maart 2016 / 14:07

  Breakaway kwam ik vroeger zo vaak, leuke tent. Je camera doet het goed hoor, de sushi foto’s zijn iets te mooi naar mijn zin want krijg er zin in.

 16. 29 maart 2016 / 15:15

  Wat een fijne weekje heb je gehad meid.
  Mmm en al dat heerlijke eten.

 17. 29 maart 2016 / 16:15

  Gezellige foto’s! Het ontbijtje ziet er heerlijk uit

 18. 29 maart 2016 / 17:43

  De Sims blijft echt altijd leuk! 3 heb ik veel gespeeld, maar 4 is ook echt heel erg leuk 🙂

 19. 29 maart 2016 / 18:42

  Ziet er gezellig uit allemaal. Ik zat ook te twijfelen om naar het Food festival te gaan maar hoorde meerdere negatieve dingen dus toch lekker thuis gebleven en zelf maar wat lekkers gemaakt.

 20. 29 maart 2016 / 18:59

  Wat een leuke plog zeg! 🙂 Ziet er uit als een leuk weekendje, oh en sims is zo leuk!

 21. 29 maart 2016 / 19:30

  Wat een gezelligheid! 🙂 Vind het echt heel leuk om te zien hoe jij en je vriend altijd jullie weekend vullen. X

  • Marushi
   Auteur
   30 maart 2016 / 13:58

   Dankjewel! Lief om te horen! ^^ -x-

 22. 29 maart 2016 / 20:02

  erg stil. 1stedag daniel geweest 2de dag uit eten bij fam;uitgenodigt.vandaag kim en danley geweest. dus je weet hoe dat dan gaat . maar hij moest naar opa.onze kleine boef.lekker gekroelt. en van avond ging jij met je nicht naar de bios.veel plzier.gr,

 23. 29 maart 2016 / 20:20

  Gezellig hoor!! Wat een lekker relaxed weekendje hebben jullie achter de rug, heerlijk!

 24. 29 maart 2016 / 21:27

  Wat had je een leuk pasen! En die donut foto was echt te grappig. Ik krijg honger van je paasontbijt!

 25. 30 maart 2016 / 08:54

  Ziet er uit als een heerlijke weekend! En met sushi kan het al helemaal niet meer stuk natuurlijk 😉 Jammer van je videobewerkingsprogramma. Hoop dat je er snel een goede tip op krijgt. Ik heb weleens windows moviemaker gebruikt, werkt wel makkelijk.

 26. Rebecca Denise
  30 maart 2016 / 12:42

  Ik weet niet of je mac of windows hebt.. op windows gebruikte ik altijd een oudere versie van Movie maker (oh wat mis ik die) en op mijn macbook nu gebruik ik gewoon de standaard iMovie .. ik had final cut pro maar die vind ik verschrikkelijk haha.

  Wel leuk dat je alsnog een plog hebt gemaakt! Hele leuke foto’s
  Nu heb ik zin in sushi hihi

  • Marushi
   Auteur
   30 maart 2016 / 13:59

   Ja die heb ik ook gedownload maar ik had zo weinig opties, ik kwam er niet echt uit. Alsof ik nergens kon knippen 😛 Maar misschien keek ik wel verkeerd haha. -x-

 27. 30 maart 2016 / 17:15

  Wat lekker sushi eten. Een bezoek aan Leenbakker is ook altijd leuk, zeker als je een te goed bon hebt :-). En wow, wat een heerlijke paasfoto’s!

 28. 30 maart 2016 / 19:18

  haha wat een super leuk foto overzichtje! Ik heb vooral genoten van de vrije dagen en lekker in huis gerommeld voor het aankomende open huis.

 29. 31 maart 2016 / 15:21

  Ziet er gezellig uit! Zelf ben ik uit eten geweest en lekker rustig aan gedaan want de weekend gaat zo snel voorbij!

 30. 31 maart 2016 / 15:33

  Wat een leuke plog met veel lekkers te eten whaha!

 31. 31 maart 2016 / 18:05

  Heel leuk om te zien! En al dat eten! Oooh, ziet er zoooo goed uit!

 32. 3 april 2016 / 10:54

  Als je een mac hebt kan je imovie gebruiken, die gebruik ik ook vaak en werkt fijn! Bij een windows kan je misschien moviemaker gebruiken? Lang niet mee gewerkt maar vond hem vroeger ook wel fijn ^_^
  Sims 3 is ook erg leuk! Daar heb je tenminste dieren en die mis ik eigenlijk wel bij de Sims 4 🙁

 33. 11 april 2016 / 15:31

  I Movie is een goed video bewerk programma, dit kan alleen op een Apple en het zit er dan standaard op.
  Verder echt een heel leuk weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: