Rituals – Lotus Secret

Rituals – Lotus Secret

Toen ik laatst mijn huiskamer aan het opruimen was en door de papieren heen ging, kwam ik nog een gift card tegen van de Rituals! Dat is natuurlijk altijd een hele leuke verassing! Dus het weekend ging ik op weg naar de Rituals om daar een leuk cadeautje voor mezelf uit te zoeken.

Ik vind het altijd moeilijk om gebruik te maken van een gift card, want ik weet nooit echt wat ik moet kopen als ik geen wensen heb. In de winkel liep ik langs tal verschillende producten, hand creme’s, lotions, etc. Maar niet iets waarvan ik dacht “ja dat heb ik nog nodig”. Al moet ik zeggen dat ik op dit moment echt niets te kort kom qua beauty producten.

Toen liep ik langs de geurstokjes van Rituals. De stokjes heb ik al vaker gekocht en ze zorgen niet alleen voor een lekkere geur in je huis, maar hebben ook een prachtige uitstraling. Ik kon uit 6 geuren kiezen maar ik besloot uiteindelijk om voor de Lotus Secret te gaan.

DSC_1583Dit is wat Rituals over Lotus Secret heeft te zeggen:

Een mini variant van onze huidige Lotus Secret Fragrance Sticks, speciaal gecreëerd voor kleine ruimtes in je huis. Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken. Verrijkt met rustgevende ingrediënten Yi Yi Ren en Witte Lotus. Werkt 2 – 3 weken.

DSC_1587 DSC_1588DSC_1589In het doosje zitten 3 onderdelen, de stokjes, natuurlijk het flesje met de geur en een dopje voor over de fles heen zodat het er wat luxer uitziet. Op de achterkant staat vermeld dat de geur 2 tot 3 weken lekker blijft, best kort vind ik persoonlijk. Belangrijk: bij deze formule hoeven de stokjes niet te worden gedraaid.
DSC_1598
De geurstokjes geven een heerlijke geur af en staan ontzettend leuk in mijn kamer. Ik zou ze niet zo snel kopen zonder cadeaubon, dus dit was wel weer een leuke verassing !
Rituals geurstokjes 50ml- 12,50 euro

Gebruik jij wel eens geurstokjes?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

34 Reacties

 1. 4 april 2016 / 06:50

  Ik vind Rituals altijd erg fijne en mooie producten hebben. Ruikt altijd zo lekker!

 2. 4 april 2016 / 07:31

  Wij hebben dezelfde in onze woonkamer staan. Ruikt heerlijk!

 3. 4 april 2016 / 07:54

  Je hebt echt super mooie foto’s gemaakt! Ik heb eigenlijk nooit geurstokjes, deze klinken wel echt heerlijk 😀

 4. dianahogeweg
  4 april 2016 / 08:13

  Ik hou van Rituals, ook van de geurstokjes! Ik vind ze alleen altijd zo prijzig. 😀

 5. 4 april 2016 / 09:08

  Goede keus die geurstokjes, vind Rituals heerlijk. Ik zou graag meer van willen gebruiken zoals de handcreme, maar helaas is die niet vettig genoeg voor mijn huid. Wat een supermooie foto’s heb je weer gemaakt!

 6. 4 april 2016 / 09:33

  Klinkt heerlijk! Ik heb gisteren toevallig geurstokjes gekregen (niet van Rituals) maar die ga ik ook eens proberen 🙂

 7. 4 april 2016 / 10:10

  Ik heb geen geurstokjes in huis, wel een body mist van Rituals. Deze spray staat naast mijn bed en soms spray ik wat over mijn lakens. Het is de relaxing spray van Cherry Blossom.
  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt, met dat takje op de achtergrond!

  • Marushi
   Auteur
   4 april 2016 / 12:02

   Dankjewel! ^^ Hmm..die relaxing spray klinkt ook heel erg goed! Ga ik de volgende keer eens op letten! -x-

 8. 4 april 2016 / 10:13

  Voor geurstokjes zijn ze wel prijzig, maar je blijft enorm lang er plezier van hebben 🙂 En ze ruiken ook gewoon zooooo lekker 😀

 9. 4 april 2016 / 10:56

  Ik ben je niet meer tegen gekomen zaterdag! 🙁 Heb ook nog een bezoekje gebracht aan Rituals, toevallig ook langs de geurstokjes gelopen en je hebt een goede keuze gemaakt! Geurstokjes zijn echt een must in mijn kamer.

  • Marushi
   Auteur
   4 april 2016 / 12:03

   Nee helaas!! 🙁 Aw…misschien volgende keer! 😉 Ja ik vind ze ook heel fijn! -x-

 10. 4 april 2016 / 11:21

  Ik ben verliefd op deze lijn, en hoe lekker is het dan als je huis er ook nog eens naar ruikt <3

 11. 4 april 2016 / 14:43

  Ik ben echt gek op geurstokjes. Had ze laatst een keer meegenomen bij de action maar die zijn echt met 2 dagen op.. zo jammer

 12. 4 april 2016 / 15:48

  Ik ben ben benieuwd!! Ik denk dat ik ze ook een keertje haal 🙂 ongeveer 3 jaar lang kom ik minimaal 1x per maand in Rituals. Ik ben vaste klant. Ik haal namelijk al mijn make up en douche producten daar weg :p

 13. 4 april 2016 / 17:08

  Ah ik hou van Rituals! Geurstokjes heb ik nog nooit gekocht, maar lijkt me leuk om dat als cadeau te geven voor iemand

 14. 4 april 2016 / 18:11

  Nog geen geurstokjes geprobeerd. Rituals heeft wel hele lekkere producten hoor.

 15. 4 april 2016 / 18:45

  Deze geurstokjes doen het altijd goed. Om jezelf cadeau te doen maar ook om te krijgen. Als ik heel eerlijk mag zijn merk ik echt een verschil met je nieuwe camera, super mooie foto’s meid 🙂 xx

 16. 4 april 2016 / 18:55

  Deze geurstokjes zijn zo lekker maar ik vind ze zelf best duur omdat de geur ook snel ‘op’ is. Mooie foto’s hebben gemaakt xx

 17. 4 april 2016 / 20:27

  Mijn moeder heeft ze ook, maar die heeft ze op het toilet gezet. Hoe zonde! Deze ruikt zo lekker!

 18. 5 april 2016 / 08:15

  Oh klinkt heel fijn! Ik ben wel benieuwd nu. Supermooie foto’s ook!

 19. 5 april 2016 / 08:58

  Geurstokjes zijn helemaal mijn ding en probeer graag allerlei merken uit. Tot nu toe heb ik van Rituals de sweet sunrise en hamam secret geurstokjes in huis gehad en de volgende keer wil ik graag Pure Rose proberen.

 20. 5 april 2016 / 09:18

  Mooie foto’s! En ik heb deze geroken en de geur is zo lekker

 21. 5 april 2016 / 12:28

  Mooie foto’s! Jammer dat ik die stokjes niet kan ruiken maar ze ruiken vas heerlijk, zoals ik van Rituals gewend ben!

 22. quintyschoot
  5 april 2016 / 13:45

  Ik gebruik ook wel eens geurstokjes, maar die ik koop zijn meestal van de action ofzo. Daarom hebben ze ook echt hele lekkere!

 23. 6 april 2016 / 02:29

  Prachtige foto’s! Ben benieuwd naar deze geur, de geurstokjes van Rituals ruiken zo ontzettend lekker!

 24. Rebecca Denise
  6 april 2016 / 13:24

  Hm dat gebeurd nooit dat ik zo ineens nog een giftcard vind haha. Ik maak ze altijd het liefst de volgende dag op aan een impulsieve aankoop. Oeps.
  Wat een onwijs mooie foto’s, de geurstokjes van Rituals vind ik erg fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: