Plog | Shoppen, WingWah, Bingo

Plog | Shoppen, WingWah, Bingo

Vandaag heb ik weer een leuke plog voor jullie online staan! Het was eerst de bedoeling dat ik ging vloggen maar dat heb ik nu eigenlijk een beetje op pauze gezet. Ik heb nog steeds geen goed bewerkingsprogramma gevonden, en ik erger me er nu ook groen en geel aan. Dus ik wil het vloggen even laten voor wat het is.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik het nooit ga doen, maar momenteel heb ik het gewoon te druk en teveel aan mijn hoofd om dat ook nog eens op mijn bordje te nemen. Maar volgens mij vallen de plogs ook wel in de smaak dus dan blijf ik hier voorlopig gewoon lekker mee door gaan! Een overzichtje van mijn afgelopen week!

plog 4-4 01Ik ben met mijn nichtje Kim naar de bioscoop geweest, we gingen naar de film “how to be single”. Op zich was het wel een leuke film, we hebben echt twee keer super hard gelachen. Maar voor de rest was het eigenlijk een standaard film. Het einde was ook niet bevredigend vond ik dan. Naast ons zaten twee meiden en een daarvan zat echt heel de tijd te bellen, maar dan ook echt hard! Echt asociaal, ga dan gewoon even naar buiten of zo! Ze was al een keer aangesproken, toen ontplofte ze echt als een viswijf. Iemand van Pathe was ook nog langs gekomen maar daar was ze niet echt van onder de indruk. Wat een tokkies!

plog 4-4 02Zaterdagochtend had ik een heerlijke fruitshake gemaakt en gingen we gezellig even op de bank ontbijten. Ik was weer met mijn camera aan het spelen dus de baby’s moesten even poseren. Met of zonder flits, ze bleven gewoon lekker zitten maar waren wel heel erg nieuwsgierig naar wat ik nou precies allemaal aan het doen was. Toen ik eenmaal weer naast vice op de bank zat, besloot Dash dat hij er ook maar even bij moest zitten. En ging tussen ons in liggen, en dat leverde dit (links) hilarische plaatje op. Ik vind Dash echt soms zo raar kijken, een beetje als een derp haha.

plog 4-4 04Na het ontbijt maakten we ons klaar om naar de stad te gaan. Ik moest nog even naar de Mediamarkt en we wouden gewoon even shoppen. Natuurlijk ging het vertrek gepaard met een paar gekke bekken selfies. Al moet ik zeggen dat dit een van de eerste foto’s is waar ik vice echt spontaan zie lachen! Of het was gewoon een toevalstreffer maar ik vind dit zo’n leuke foto van ons! Een van de redenen waarom ik ook wou shoppen is omdat ik een nieuw jasje zocht. Een zwarte of beige jack. En raad eens…het eerste winkeltje waar in naar binnen liep was ik gelijk geslaagd! De rest van de dag viel het mij heel erg op dat heel veel mensen ook rondliepen met een zwarte jack, en beetje teveel haha.

plog 4-4 05Ik vroeg mij al af waarom het zo stervens druk was in de stad. Ja het wat zaterdag, maar toch! Toen zag ik opeens allemaal folders in de ruiten hangen. National glamour day, oh ja dit had ik volgens mij ergens op een blog gezien. Ik leef natuurlijk weer onder een steen haha. Ik leer steeds zoveel door het blogger wereldje. Het was echt mega druk, overal stonden de rijen van hier tot Tokio. Ik heb nog een leuke zonnebril gescoord en een riem! Eigenlijk ben ik meer door vice gedwongen om een riem te kopen, want mijn oude is een beetje stuk en hij vind dat echt verschrikkelijk! 😛

plog 4-4 06In de avond gingen wij gezellig uit eten bij Wing Wah, een kantonees restaurant. Voor de sushi kan je beter ergens anders heen gaan, maar daar was ik hier ook niet voor. Ik kwam hier voor de dimsum, en wat zijn die heerlijk! We zaten echt helemaal propvol! Het enigste huilmomentje was dat ze mijn favoriete toetje daar niet op voorraad hadden. Gebakken brood met vla erin. Dat is echt hemels, ik baalde zo enorm dat ze die niet hadden. Maar wel weer een goede reden om binnenkort weer eens langs te gaan!

plog 4-4 07Op zondag had ik (hou je vast!) een bingo marathon! Ja ik zei toch al dat ik oud was! Haha. Bingo is eigenlijk een beetje een familie ding geworden. Ik ga altijd met mijn moeder, oma, tante, nichtje en heel veel vriendinnen van mijn moeder. Het is altijd echt super gezellig en ze hebben er ook echt hele leuke prijzen! Dit keer was mijn vriendin Sarah ook gekomen samen met haar moeder en zus. We kregen daar lunch en avond eten. Je bent echt heel de dag bezig van 1 tot 11. Geloof me daarna heb je het ook wel gehad hoor!

plog 4-4 08Elk boekje heeft drie rondes en na een tweede ronde hoorde ik Sarah opeens hard lachen. Dus ik draaide me naar haar toe om te kijken wat er aan de hand was. Had haar moeder al het blaadje verscheurd terwijl we nog een ronde hadden! Heel de zaal moest wachtten totdat zij alle stukjes weer bij elkaar gezet had haha. Het was ook echt heel mooi weer, dus in de pauzes gingen we elke keer even naar buiten. Zonder jas! Dus je raad het al, de volgende dag voelde ik mij niet zo lekker helaas. Ik had nog € 25,- euro gewonnen en een groet doos met waspoeder! Ik ging tenminste niet met lege handen naar huis hihi.

plog 4-4 10Jullie kennen vast de app MSQRD wel. Nou mijn familie kon hem dus nog niet. We hebben onszelf echt rot gelachen! Echt we kregen er gewoon buikpijn van! Wat een “geweldige” combinaties kwamen daaruit haha.

Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

37 Reacties

 1. 5 april 2016 / 06:12

  Haha, die face swap! Mijn nichtje had hem ook, echt lachen! Dash kijkt echt heel maf, te leuk.
  Wat een heerlijk weekend hebben jullie gehad, leuk om te zien 🙂

 2. dianahogeweg
  5 april 2016 / 08:23

  Leuke plog!

 3. 5 april 2016 / 08:36

  Hahaha, die face swaps! Bingo is ook gewoon heel leuk 😀 wat een asocial persoon in de bioscoop zeg, daar kan ik echt boos van worden. Ik had ook veel te laat door dat het glamour day was, haha.

 4. 5 april 2016 / 09:21

  leuk met die foto´s erbij ! 🙂 Plog.. origineel (of heb ik onder een steen gelegen ? )
  Bingo is leuk voor alle leeftijden, daar hoef je echt niet perse oud voor te zijn hoor hahahahaha LoL

 5. 5 april 2016 / 09:53

  Dat jasje vind ik echt geweldig! Jij eet ook wekelijks sushi he? BEn ook verslaafd dus het valt me op.

  • Marushi
   Auteur
   5 april 2016 / 17:40

   Hahaha ik wil niet zeggen wekelijks, maar best vaak ja! Ik vind het echt super lekker! -x-

 6. 5 april 2016 / 11:26

  Leuk overzicht! Lijkt ons heel leuk om een keer te doen, zo’n Bingo marathon. Zeker wanneer je nog met zulke leuke prijzen ervandoor gaat! 🙂

 7. Shiva
  5 april 2016 / 11:39

  Leuk artikel! Geslaagd weekend zo te zien!

 8. 5 april 2016 / 11:42

  Gezellige week heb je gehad. Lekker hoor dimsum. Mijn favoriete eten maar helaas niet meer te krijgen in mijn eigen woonplaats. Fijn dat je ook voorlopig blijft ploggen. Ik ben zelf niet zo van het vloggen. ☺

  • Marushi
   Auteur
   5 april 2016 / 17:40

   Aww dat is echt zonde! Jaa voorlopig nog ff lekker ploggen! ^^ -x-

 9. 5 april 2016 / 11:56

  Wat een leuk weekend! Leuk zeg, die bingo marathon. Stiekem vind ik dat ook leuk op zijn tijd 😉

 10. 5 april 2016 / 12:32

  Heerlijk om te zien! Wat lachen zeg die foto’s! Xoxo

 11. 5 april 2016 / 12:43

  Mooie foto’s zeg! Wat irritant dat er meiden aan het bellen waren toen je naar de film was!

 12. 5 april 2016 / 15:17

  Leuke plog! Wel echt asociaal dat er iemand zat te bellen tijdens de film, ik snap dat echt niet. En wat grappig dat je naar bingo bent geweest! Je hebt nog mooie prijzen gewonnen ook! Hopelijk voel je je trouwens inmiddels weer wat beter en ben je niet ziek geworden van het zonder jas naar buiten gaan.

  • Marushi
   Auteur
   5 april 2016 / 17:41

   Dankje! ^^ Ja het valt mee, vandaag ook een wortelkanaalbehandeling gehad dan kan er ook nog wel bij haha. -x-

 13. 5 april 2016 / 16:22

  Leuke plog! Vervelend en heel asociaal dat er iemand zit te bellen tijdens een film. Wat leuk, de bingo marathon! Geweldig die faceswap foto’s.

 14. Joycerdt
  5 april 2016 / 18:48

  Dat is zo naar wanneer iemand herrie maakt in de bios, dat ze dan lekker thuis blijven. Bingo haha, geweldig! Is weer helemaal in volgens mij want ik hoor het steeds vaker om me heen. Liefs.x

 15. 5 april 2016 / 19:03

  Wat een leuke weekje heb je gehad meid.
  Wat mooie foto’s zijn het weer meid.

 16. m.hoogendoornlamberts
  5 april 2016 / 20:01

  weekend met de schoonfamilie naar venne bos geweest. was gezellig de kleine kinderen waren s’morgens rond 8 uur in het huisje bij ons de ouderen.we hebben van alles gedaan . en rust gehouden.is een weekend om op teruch te kijken. o, marsha druk in de stad zeg jij maar de kinderbijslag was ook binnen hoor dus gaan veel mensen zomer kleding kopen voor de kids.fijne week en tot de volgende keer.

  fijn dat jullie het ook zo leuk hebben gehad,

 17. 6 april 2016 / 02:26

  Wat een leuke plog! Geweldige foto’s met je familie!;-)

 18. 6 april 2016 / 05:49

  Wat een leuk week heb je gehad. Ik had vroeger een abonnement op de glamour. Toen was het nog helemaal niet zo druk. Zo te horen is glamourday veel groter geworden :-).

 19. 6 april 2016 / 11:17

  Gezellig hoor! Ziet er leuk uit! Dimsummen heerlijk.

 20. 6 april 2016 / 13:49

  Wat asociaal dat er iemand zat te bellen onder de film, vervelend! Zaterdag was ik trouwens ook in de stad en zag ik ook allemaal van die folders hangen van Glamour Day, fijn die 20% korting! Xx

 21. irisgraaf
  6 april 2016 / 19:10

  Leuke plog weer babe! Vind het jammer dat ik je niet meer in de stad heb gezien. Trouwens, dat hele glamour gebeuren begreep ik niet. Totdat ik bij de H&M in de kassa stond, de kassiere zei: heb je de glamour bij je, dan krijg je 20% korting. Ik wou de glamour van de persoon achter me gebruiken, maar nee hoor dat mocht niet. Stomme actie en overal ontzettend druk. Zo, dit was gelijk even mijn levensverhaal. Ik vind je face swaps trouwens echt hilarisch!

  • Marushi
   Auteur
   6 april 2016 / 20:15

   Jaaa ik vond het ook jammer haha als je weer een keer in rotterdam ben moet je me even een bericht sturen! 😉 hihi. Ja ik begreep het ook echt pas hartstikke laat haha. Wel stom zeg dat je dat niet mocht doen! Ja zeker hilarisch tranen rolde over mijn wangen haha. -x-

 22. 6 april 2016 / 19:35

  Wat een leuke plog zeg! En die face swaps, geniaal hihi.
  Liefs! Evelien

 23. 10 april 2016 / 21:36

  haha die face swaps, zo funnyy! en wing wah is yum :3 ik houd van dim sum (maar nog meer van sushi)

 24. 11 april 2016 / 21:34

  Haha wat een leuke plog! Ik moest echt even lachen om dat bingo verhaal, ik verheug mij er ook altijd op om als oudje later te gaan bingoën, hoe leuk. (je hebt trouwens hele lieve katten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: