Colour Changing Moon Lamp

Colour Changing Moon Lamp

Toen ditverzinjeniet mij mailde met dat ik iets uit hun webshop mocht kiezen was ik gelijk enthousiast! Ik was al bekend met hun webshop, en ze verkopen zulke gaven dingen! Op de site vind je drie hoofd categorieën: wonen en leven, kleding en accessoires, gadgets en fun en speelgoed. En elk hoofd categorie heeft ook nog verschillende sub categorieën. Het is echt heel divers!

Ik heb echt super lang staan te twijfelen, ik zag gewoon zoveel leuke/handige/schattige dingen op de website. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een maan lamp. En dan hoor ik sommige mensen denken: “Wat moet je nou in hemelsnaam met een maanlamp?”. Nou dat zal ik je zeggen, al sinds ik een klein meisje was ben ik enorm gefascineerd door de maan. Ik hou er echt van om naar de maan te kijken, en te fantaseren dat ik er zelf ooit ook een keer op zal lopen. Ik vind de maan ook gewoon heel erg mooi. Het leek mij ook een hele leuke accessoire om in de huiskamer neer te zetten. En nog een pluspuntje: hij kan in verschillende kleuren en standen gezet worden! Awesome!

maanlamp02Ik had al heel snel het pakketje binnen gekregen. Het doosje ziet er heel erg ouderwets uit, maar dat vind ik aan de ene kant ook wel weer grappig. Het lijkt net een product dat uit de jaren 50 binnen is komen vallen.
maanlamp03Dit is wat ditverzinjeniet over de Maan Lamp te zeggen heeft:

Maanlamp met afstandsbediening

Met de LED Maanlamp met afstandsbediening kun je altijd genieten van romantisch maanlicht. Je kunt de lamp van een afstand bedienen met de afstandsbediening. Hij heeft verschillende standen waardoor de maan verandert van kleur. Deze maanlamp is perfect om cadeau te doen aan mensen die fan zijn van astronomie, maar ook is de lamp heel erg geschikt voor kinderen, om als nachtlampje te gebruiken.

maanlamp05

 • De lamp werkt op 3 AAA-batterijen (niet meegeleverd)
 • De Afstandsbediening werkt op één CR2025 batterij (wel meegeleverd)
 • Afmeting: 12 x 12 x 10 cm
 • Gewicht: 150 gram

maanlamp06Bij de maan lamp komt ook nog een kleine afstandbediening erbij. Zoals je ziet kan de lamp op wel liefst 12 verschillende kleuren gezet worden. Kan hij helderder of donkerder gezet worden. En je heb ook nog vier verschillende soorten standen: Flash, Strobe, Fade, Smooth. Ik vind hem het mooist op fade, dan verandert hij heel langzaam in andere kleuren. Het blend zeg maar helemaal in elkaar over. Flash of strobe zijn zeker geschikt voor een feestje!

maanlamp08Ik vind deze lamp echt super om gezellig in de avond aan te doen als je een film gaat kijken, of als je een feestje heb. Wat wij nog best vaak hebben haha. Het geeft gewoon een klein stukje sfeer in huis. En het is ontzettend leuk om naar te kijken.

Welke kleur vind jij het mooist?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

37 Reacties

 1. 7 april 2016 / 08:16

  Wat is ie leuk! Ik vind wit eigenlijk het mooist. Gewoon als nachtlampje of zoiets 🙂

 2. 7 april 2016 / 08:17

  Aah zo gaaf! Ik vind groenblauw het mooist. Echt een super gave lamp 😀

 3. 7 april 2016 / 08:17

  ik vind de witte kleur eigenlijk gewoon het mooist! 🙂

 4. 7 april 2016 / 08:47

  Grappig dat je dit gekozen hebt, zou ik niet zo snel doen. Terwijl ik het als ik het zo zie wel leuk vind. Blauw of gewoon wit zou het mooist staan bij ons.

 5. 7 april 2016 / 08:47

  Ah wat is die tof! Ik vind hem in het wit het leukst. Oh echt een leuke lamp!
  Liefs! Evelien

 6. 7 april 2016 / 09:38

  wat een ontzettende gave lamp !! dit is echt iets voor mijn zoon hahahahahaa
  de natuurlijkste kleur is toch het mooiste vind ik..

 7. 7 april 2016 / 10:55

  Leuk ding, vooral de gele en de auqa kleur heel mooi.

 8. 7 april 2016 / 12:31

  Wat een leuk ding, hahaha de verpakking is inderdaad ouderwets maar vind ik wel leuk 🙂
  X

 9. irisgraaf
  7 april 2016 / 15:38

  Ah deze is echt heel leuk! Goede keuze heb je gemaakt. Dit soort lampen waar je zelf de kleur kan instellen spreken mij ook altijd erg aan.

 10. 7 april 2016 / 15:52

  Leuk hoor. Mijn zoontje zou dit ook erg gaaf vinden op z’n kamer.

 11. Rebecca Denise
  7 april 2016 / 21:11

  Ah dit is echt een ontzettend gave lamp! Ik zag ‘m al voorbij komen op facebook en toen was ik al enthousiast. Echt een enorm schattig ding! En zelfs als de lamp uit staat is ie mooi!

 12. ricardo
  7 april 2016 / 22:35

  Wat een tof ding zeg! Wat zal dat een sfeer geven in huis, helemaal niet gek dat je dit hebt gekozen!

 13. 8 april 2016 / 05:33

  Heel erg leuk om te zien! Brengt meteen sfeer in huis!

 14. 8 april 2016 / 08:13

  Heel leuk, creëert meteen wat sfeer inderdaad. En mooie prijs ook, veel beter dan die dure merken die hetzelfde doen.

 15. 8 april 2016 / 08:49

  Waauw wat is ie mooi!! Gewoon zo al, zonder dat de lamp aan staat 🙂 Ik vind hem het mooist met het witte licht, net als de echte maan 🙂

 16. m.hoogendoornlamberts
  8 april 2016 / 15:02

  nu heb je hem dan jemaan., en dan ook nog gekleurt, veel plezier er mee.oma.

 17. stylebygina
  8 april 2016 / 22:31

  Ahw, super leuk! Ik vind die blauwe kleur erg tof! 😉

 18. 8 april 2016 / 22:47

  Wat een gave lamp! Ik ben ook erg gefascineerd door de maan en heb een keer van de maan een foto gemaakt waar ik best trots op ben. Maar ik vind de sterren ook al heel erg leuk. Yeah nachtleven!
  Maar goed, de lamp haha 🙂 hij is echt heel tof, de lichtblauwe kleur (rechtsonder) vind ik het mooist.

 19. 9 april 2016 / 13:00

  Erg geinige lamp. De verpakking is al cool!

 20. 9 april 2016 / 13:30

  Oh wat is die mooi zeg! ♥ zelf vind ik de roze/paarse kleur en de lichtblauwe rechtsonder heel mooi.

 21. orientalspiceandsomechocolate
  10 april 2016 / 02:39

  Wat een gave, originele lamp! Ik vind de blauw/paarse gloed het mooiste :-).

 22. 12 april 2016 / 18:14

  Wat grappig om te zien een maan lamp, die je ook nog eens in verschillende kleuren kan in stellen. Zelf zou ik het niet gauw kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: