Fotoshoot | Fred van Laarhoven

Fotoshoot | Fred van Laarhoven

Vandaag laat ik jullie een van mijn eerste (betaalde) shoots zien. Ik vond deze shoot heel erg gaaf want het was namelijk een thema shoot voor Museumpark Orientalis. De foto’s werden gemaakt door Fred van Laarhoven. Wij mochten als Romeinen verkleed gaan en in het museum foto’s maken. Ik vond het heel erg spannend omdat dit mijn eerste betaalde shoot was. En het andere meisje was al bekender in het “modellenwereldje”.

Ik was hier dus best wel zenuwachtig. Er werd ook meerdere malen tegen mij gezegd dat ik moest ontspannen omdat ik mijn gezicht zo strak trok haha. Toch vond ik dit een zeer leuke en interessante ervaring. Dit was ook voor mij de eerste keer dat ik samen met andere modellen moest poseren. Dat was in het begin even wennen, maar het werd al heel snel comfortabel. We hebben wat afgelachen die dag! Ik denk dat ik rond een jaar of 18/19 ben op deze foto’s.

Fred van Laarhoven01 Nog even snel een foto gemaakt achter de schermen. Er gingen wat bussen haarlak doorheen die dag, niet normaal! (Als je haar maar goed zit haha)

Fred van Laarhoven02 Ik blijf het nog steeds een kunstwerk vinden wat ze toen met mijn haar hadden gedaan.Fred van Laarhoven03 De makeup hielden ze eigenlijk zo basic mogelijk. Want in die tijd hadden ze natuurlijk niet veel makeup op.

Fred van Laarhoven09Ook weer wat foto’s achter de schermen. We stonden te wachten en we waren gewoon een beetje aan het praten tot we opeens keihard in de lach schoten. Vraag me niet meer waarom we aan het lachen waren maar grappig was het blijkbaar wel haha.

Fred van Laarhoven04 Dit zijn de wat serieuze foto’s, af en toe waren we zo aan het lachen dat we gewoon even tot orde geroepen werden.Fred van Laarhoven05 De outfit die ik aan had werd toen meer gezien als het “boerenmeisje” of een slavin. De rijkere dames hadden allemaal witte gewaden aan. Wat ik ook erg leuk vond aan deze shoot is dat we zoveel informatie kregen over de Romeinse cultuur. Het was een hele leuke maar ook een erg informatieve dag.

Fred van Laarhoven06 Ik vind dit echt een van de mooiste foto’s van heel de shoot! Sommige foto’s van deze shoot werden ook nog gebruikt in de posters en flyers van het museum. Dat is wel erg gaaf om jezelf dan zo terug te zien.

Fred van Laarhoven07 Hmm..wat zou er op die papieren rol hebben gestaan?

Fred van Laarhoven08Nog even een laatste afscheidsfoto! © Fred van Laarhoven

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

42 Reacties

 1. 12 april 2016 / 05:36

  Onwijs mooie foto’s! Denk dat ik jou ook maar eens in moet huren!

   • 13 april 2016 / 14:15

    Jij kan zelfs van een lelijke outfit en een niet zo’n geweldige omgeving, een prachtig plaatje maken. Dat is wat ik zoek!

 2. 12 april 2016 / 06:09

  Wauw prachtig shoot dat is zeker om eens een andere kostuum te mogen dragen. Je look vind ik ook mooi subtiel.

 3. 12 april 2016 / 07:30

  Ah wat een gave foto’s! Je bent ook zo knap. Die kostuums zijn ook gaaf, eens even helemaal wat anders. Leerzame en gave ervaring!

 4. carmenmattijssen
  12 april 2016 / 08:20

  Gaaf! 🙂

 5. 12 april 2016 / 08:45

  Wauw, wat een mooie foto’s en wat zie je er ongelooflijk prachtig uit! Echt indrukwekkend =D

 6. 12 april 2016 / 09:19

  Dat kapsel, wauw! Zulke mooie foto’s en hahaha…dat lachen. Ik herken het. soms wordt je zo melig en dan krijg je zo een ‘boze’blik van de opnameleider. (bij een figuratie klus).
  Ik ben echt onder de indruk. Zou zo een personal fotograaf en styliste wel in dienst willen nemen!
  En ja meis, je bent ook gewoon een beauty 🙂

 7. 12 april 2016 / 09:35

  Wat gaaf zeg! Echt hele mooie foto’s. Lijkt me ook heerlijk om een keer in zulke outfits rond te mogen lopen!

 8. zazazoobeauty
  12 april 2016 / 10:25

  Wat gaaf!! Supermooie foto’s meid, echt iets om heel trots op te zijn!

  • Marushi
   Auteur
   13 april 2016 / 12:30

   Dankjewel! Ik vind elke shoot een leuke uitdaging en de foto’s koester ik ook met de jaren hihi. -x-

 9. 12 april 2016 / 12:09

  Super mooi, wat doe je dat goed! Lijkt me leuk om in een bepaalde rol te gaan en dan uiteindelijk zo’n eindresultaat te zien.

 10. 12 april 2016 / 18:20

  Haha, wat leuk!! Dat is Judy dat andere meisje 🙂 daar zat ik op de middelbare school bij in de klas en komt bij mij uit de buurt, toevallig zeg! 😀

  • Marushi
   Auteur
   13 april 2016 / 12:31

   Wat grappig dat je Judy ook kent! Het blijft een kleine wereld he hihi. -x-

   • 13 april 2016 / 14:43

    Ja echt heel leuk om te zien zo! 😀 hele aardige en leuke meid is het!

 11. 12 april 2016 / 18:39

  ja, kan niet anders dan mooie foto’s zijn .maar had gisteren ook al zo’n bericht ontvangen maar er stond niets op. groetjes.

 12. 12 april 2016 / 21:19

  Heel tof! Echt heel gaaf! Je haar zit ook echt super!

 13. 12 april 2016 / 22:24

  Wauw prachtige foto’s, zo leuk voor te zien!
  X

 14. 13 april 2016 / 18:57

  Wat zijn het ontzettend mooie foto’s meid.
  In een woord gewoon prachtig…..!!!

 15. 13 april 2016 / 18:57

  Wow, wat gaaf! En wat een mooi haar en die make up is ook prachtig! Hele mooie foto’s.

 16. 13 april 2016 / 21:09

  Het verwondert mij wel dat ze in die tijd weinig make-up op hadden… Ze weten niet wat ze misten. 😉 Erg mooie foto’s!

  Ps. Er loopt momenteel een winactie op mijn blog. Zin om mee te doen?

 17. 14 april 2016 / 15:39

  Super mooie foto’s! En wat zit je haar prachtig!

 18. 15 april 2016 / 08:49

  Wauw, wat een mooie foto’s zeg! En je haar, love it!

 19. 25 april 2016 / 20:28

  Super mooie foto’s en ook zo naturel. Staat je prachtig kan niet anders zeggen!

 20. 22 juli 2016 / 11:20

  Wat leuk om terug te zien en te lezen. Was zo’n gezellige fotoshoot. Thx Marushi. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: