OOTD | 2 piece beige

OOTD | 2 piece beige

Afgelopen week heb ik een pakketje binnen gekregen van dailyfashionpoint. Ik ben sinds kort een promotor voor hun en daarom mocht ik wat van hun webshop bestellen. Mijn oog viel gelijk al op deze prachtige 2 piece. Ik heb nog nooit zo’n kledingstuk gekocht, dus ik was heel benieuwd hoe die bij mij zou staan.

Dit is wat Daily Dashion Point over hun webshop te zeggen heeft:

Daily fashion point staat voor betaalbare mode. Fashion hoeft namelijk niet duur te zijn! Of je budget nou groot of klein is; voor de fijnste prijzen zit je winkelmandje bómvol! We verzamelen de laatste trends en wisselen de collectie vaak af met beperkte oplages. Het leuke hieraan is dat je niet vaak iemand in dezelfde kleding zult zien!

outfit croptop 02Het zwarte jasje heb ik ook nieuw. Ik wou al een tijdje een nieuwe jas kopen, maar met mijn schouders is dat nog wel eens een probleem. Maar ik was toen in de stad met Vice en eigenlijk het eerste winkeltje waar ik in liep was ik meteen al geslaagd. Ik ben er echt super blij mee!
outfit croptop 03outfit croptop 01outfit croptop 04outfit croptop 05Ik vind dit een geweldige outfit, maar ik denk niet dat ik dit ooit ga dragen zonder een jas of colbertje. Je kan het een klein stukje op de foto zien, mijn beha steekt een klein beetje uit onder de stof. Ik moest ook heel de tijd het topje naar beneden trekken wat best irritant was. Dus het topje zou meer geschikt zijn voor dames met een wat kleinere cup.

outfit two piece 06Ook show ik nog even mijn laatste aankoop, namelijk mijn nieuwe zonnebril! Eerlijk is eerlijk, ik vind zonnebrillen geen must in mijn leven want: 1. Ik krijg er hoofdpijn van 2. Het is soms irritant voor mij om goed door die donkere glazen heen te kijken en 3. Ik heb totaal geen zonnebrillen hoofd! Maar toch vind ik ze heel erg leuk! En met dat allemaal gezegd te hebben, heb ik er toch een stuk of 6 in mijn collectie.

outfit two piece 08Dit is de outfit zonder het jasje. En hoewel ik hem op internet echt prachtig vond, twijfelde ik er een beetje aan toen ik mezelf in de spiegel zag. Ik werd er wel een beetje onzeker van, ik denk dat deze outfit mooier zal staan bij een wat slankere lichaam om het zo maar te zeggen. Maar met een jasje er over heen zal ik hem vast nog wel een keer gaan dragen. Of ik moet nu toch maar eens serieus wat gaan afvallen haha.

outfit two piece 07Ook hier kan je weer zien dat het topje aan de voorkant heel erg naar boven trekt, erg jammer vind ik dat. Maar al met al vind ik het echt een super outfit! De stof is lekker zacht en van een goeie kwaliteit.

Ik mag jullie ook een korting aanbieden van 10%! De kortingscode is Marshalifestyle10
Dus ben jij ook op zoek naar een leuke two piece, jurkje, jasje etc. Kijk dan snel op hun site: www.dailyfashionpoint.nl Misschien scoor jij ook wel wat leuks!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

54 Reacties

 1. 14 april 2016 / 06:14

  Leuke outfit! Ik zou zoiets nooit durven dragen, veel te onzeker. Met het jasje vind ik het het mooist, zonder lijkt het zo flets

  • Marushi
   Auteur
   14 april 2016 / 11:15

   Ja ik normaal gesproken ook niet hoor haha maar ik wou het gewoon een keer proberen 😛 Maar ik ga er wel een jasje over blijven doen haha. -x-

 2. 14 april 2016 / 07:09

  Wat een super leuk setje, ik ben hier echt gek op! Hij staat je zoals gewoonlijk weer erg goed, je hebt zo’n mooi lichaam!

 3. 14 april 2016 / 07:53

  Oh nee, ik vind het juist supermooi staan bij jou! Zonder jasje zou ik het ook niet zo snel dragen, tenminste niet om even naar de supermarkt te gaan, maar dat staat los van jouw lichaam. Het moet tegenwoordig altijd dun, dunner, dunst zijn, maar jij bent juist mooi slank. Prachtig!

  • Marushi
   Auteur
   14 april 2016 / 11:16

   Dankjewel! ^^ Haha nee niet naar de supermarkt inderdaad, ik denk dat dit dan meer een jurk is voor feestjes 😛 -x-

 4. 14 april 2016 / 08:09

  Leuk dat je een promotor bent van de webshop. Staat je ook zeker met deze taak en de outfit. Ik zal zelf ook mijn buik willen laten zien. 😉 mooi aan het poseren!

 5. 14 april 2016 / 08:23

  Die rok staat je geweldig, het topje lijkt mij ook niet prettig zitten. En je hoeft niet af te vallen…je hebt een figuurtje waar menig vrouw jaloers op zal zijn.
  Dat jasje met die zonnebril staat uber cool, ik snap wat je bedoeld met glazen van een zonnebril. Ik heb soms ook het idee dat ik er niet ‘goed’ door kan kijken. Maar hij staat je goed, hoor!

 6. 14 april 2016 / 08:30

  Dat topje vind ik ook te kort.. en dat heeft niets te maken met jouw cup of figuur. Ook voor een maatje heel dun zou dit te kort zijn! ik vind er niks moois aan om iemands buik te zien zonder dat ik er naar vraag.. ik ben misschien wat ouderwets op dat gebied, maar van mij mag dat wel bedekt zijn. (als er een stukje boven de broek bloot is, maakt dat niks uit maar dit is echt too much).
  Het rokje, jasje en zonnebril zijn top, echt heel leuk!!
  en hahahahahahaha.. serieus: geen kilo afvallen !!! Niet doen ! Je bent prachtig zo.
  xxx

  • Marushi
   Auteur
   14 april 2016 / 11:18

   Hahah ja het moet maar net je ding zijn, ik vind het (voor mijzelf) ook echt to much. En dankjewel voor het compliment! ^^ -x-

 7. 14 april 2016 / 08:35

  Wat een mooi setje, het topje is gewaagd. Maar jij kan het zeker hebben. Niets veranderen, niet afvallen. Je bent een prachtplaatje om naar te kijken, en alles klopt gewoon. Ik zie jou liever in dit setje dan mezelf! For sure! X

 8. 14 april 2016 / 08:38

  Ik zie een beetje Kim K. taferelen hier. Mooi hoor. Gewoon je vrouwelijke vormen laten zien want je bent gewoon een mooie meid.

 9. 14 april 2016 / 10:14

  Sexy joh! Ik denk juist dat dit soort outfit beter staat bij iemand met sexy vormen zoals jij. Het leren jasje erbij vind ik ook heel leuk.

 10. Shiva
  14 april 2016 / 11:04

  Wauw het staat je echt beeldig! Super stoere en sexy outfit!

 11. marja von winckelmann
  14 april 2016 / 11:10

  mooi mars ben je gek niet af vallen je bent precies goed mooie fotos

 12. AroundSan
  14 april 2016 / 11:15

  Ik vind het juist onwijs mooi staan bij jouw lichaam! Echt waar, niet onzeker zijn hoor. Mooie outfit en het staat je geweldig! 🙂

 13. 14 april 2016 / 13:31

  Laat je alsjeblieft niks anders wijsmaken dan dat je er geweldig uitziet en dit je geweldig staat! Je moet natuurlijk doen waar je je zelf het beste bij voelt, maar om er geweldig uit te zien hoef je niks te veranderen 🙂

  • Marushi
   Auteur
   14 april 2016 / 13:46

   Dankjewel meid! Echt heel lief van je! ^^ -x-

 14. 14 april 2016 / 14:25

  Het staat je echt heel goed! Zelf zou ik het nooit dragen denk ik haha, maar wat een leuke outfit!

 15. 14 april 2016 / 16:48

  Wat jammer dat het niet een kleedje uit één stuk is….
  Ik vind de rok en het topje net heel mooi bij je figuur passen,daar moet je je zeker niet onzeker over voelen!

 16. 14 april 2016 / 17:37

  Je kunt het juist hartstikke goed hebben zeg! Die dunnere meiden die er in lopen, heb helemaal niet zulke mooie figuren als jij hebt! Bij hen hangt het snel maar een beetje om het lichaam. Ik snap overigens wel wat je bedoeld hoor, ik houd er zelf niet zo van om iets letterlijk bloot te geven, al ligt dat natuurlijk aan mij 😉 Staat je in ieder geval erg goed en ik vind dat jasje helemaal erg tof! Xoxo

 17. 14 april 2016 / 18:02

  De rok en het jasje zou ik zo kopen, staat jou trouwens ook erg goed! Voor het topje ben ik veel te oud haha en al zou ik het met mijn figuur prima kunnen hebben, ik doe het maar niet meer 🙂 ik vind je schoenen trouwens ook te gek! Ik ga eens even kijken bij de webshop.

 18. 15 april 2016 / 08:51

  Wat een leuke outfit zeg! Wel jammer dat het topje zo naar boven kruipt! Verder staat het je prachtig en mag ik even zeggen, dat ik stiekem een beetje jaloers ben op jouw lichaam?!

 19. 15 april 2016 / 14:10

  Hij staat je goed hoor. Gelukkig bepaal je zoiets lekker zelf, maar wat mij betreft zie je er hartstikke goed uit en zou ik afvallen uit je hoofd zetten!

 20. 15 april 2016 / 17:15

  Jij kunt beige goed hebben. Die kleur staat mij echt niet ;-).

 21. Rebecca Denise
  15 april 2016 / 18:14

  Als er iemand is die vooral niet zou moeten afvallen ben jij het wel, hou op hoor! Je bent prachtig en ondanks dat het topje inderdaad een beetje naar boven trekt staat het je fantastisch! Ook de kleur kan je erg goed hebben!

  • Marushi
   Auteur
   15 april 2016 / 21:39

   Aww.. dankjewel meid! Echt super lief van je! ^^ -x-

 22. 15 april 2016 / 22:15

  Prachtige outfit! Staat je echt goed met jouw figuur! Zelf ben ik al jaren onzeker over mijn buik. 🙁
  Liefs,
  Yara

 23. 16 april 2016 / 11:00

  Rok staat super mooi!!Het topje zou van mij iets langer mogen….maar ja…smaken verschillen. Met jouw mooie figuur staat het prachtig!

 24. 18 april 2016 / 07:37

  Jij hoeft in geen geval onzeker te zijn over je lichaam. Al vind ik dat zo’n outfit ook tussen 4 muren moet blijven 😀 !! Het is een ander bloot dan een decollete, en dat is volgens mij nog een beetje taboe.

 25. 20 april 2016 / 20:00

  Staat juist mooi bij je prachtige figuur! Vind ‘m inderdaad wel leuker met het jasje, ook vanwege de kleur!

 26. 22 april 2016 / 11:37

  Hele leuke outfit en een prachtig figuur !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: