Plog | Verjaardagen & Vrijgezellenfeest

Plog | Verjaardagen & Vrijgezellenfeest

Vandaag heb ik weer een dubbele plog voor jullie. Afgelopen week was ik ziek (eigenlijk nog steeds een beetje), dus kwam het niet echt uit met de planning. De eerste dag had ik 39,6 graden koorts, en daarna is het eigenlijk een beetje blijven hangen. Ik ben nu alleen nog verkouden, dus het gaat de goede kant op! 

Ik heb weer twee super leuke weekenden achter de rug. Twee vrienden van mij waren jarig namelijk Sarah & Feyan. En ook hadden wij een secret vrijgezellenfeest gepland voor Sarah. Dus het was weer lekker druk maar ook weer super gezellig!

plog 18-04 01 Hier zijn we op de verjaardag van Sarah! Er waren weer heel veel kindjes aanwezig, en wat worden ze allemaal zo snel groot! Keren (rechts) word al een pittig dametje, en ze is altijd lekker druk bezig. Ze was de hele avond op me aan het klimmen en wou maar spelen.

plog 18-04 02 Natuurlijk moesten we nog even met al de kindjes op de foto! Dat is nog best een opgave om te zorgen dat iedereen rechtstreeks in de camera kijkt haha. Alleen sara’s neefje was aanwezig voor de rest waren het eigenlijk alleen maar meiden. En kleine Jeriah natuurlijk niet te vergeten (linksboven).

plog 18-04 03 De volgende dag maakte we ons klaar om naar de verjaardag van Feyan te gaan! Het was weer een drukke boel. We hadden met een paar andere vrienden geld bij elkaar gelegd en hadden een Sega Megadrive voor hem gekocht, waar die heel blij mee was haha. Is kleine Jeriah geen cutie! <3

plog 18-04 04 Het was maar een dag geleden dat we elkaar voor het laatst hadden gezien, maar ook nu moesten er natuurlijk weer wat foto’s geschoten worden haha.

plog 18-04 05In de avond gingen we weer hints spelen. Dat is bijna traditie geworden haha, op elke verjaardag spelen we dat bijna wel. Het is jammer dat ik nog niet vlog anders hadden jullie het kunnen zien. Het is echt hilarisch!

plog 18-04 06 Sarah’s vrijgezellenfeestje! Ze was zeer verrast en had helemaal niks in de gaten dat we iets aan het organiseren waren. Missie geslaagd! We hadden meerdere activiteiten voor die dag gepland. De eerste activiteit was servies beschilderen. Nou ja beschilderen, we deden het met viltstiften.

plog 18-04 07- vrijgezellenfeest  Voor de tweede activiteit moesten we naar Schiebroek, daar kregen we een cursus buikdansen! Iedereen kreeg een heupsjaaltje om, en Sarah mocht verkleed. Ze zag er echt heel mooi uit, net een Egyptische prinses hihi. Het buikdansen vond ik erg leuk, maar ook zwaar omdat ik nog steeds een beetje ziek was.

plog 18-04 08 vrijgezellenfeest Toen we klaar waren met het buikdansen gingen we weer terug. Daar hadden we nog een overheerlijke high tea op de planning staan. Iedereen had wat lekkers meegenomen, maar je zal altijd zien dat je nog zoveel overhoud.
plog 18-04 09 vrijgezellenfeest De bordjes had ik gemaakt, het leek me wel leuk voor tijdens de foto’s. Ook hadden ze de gezichten uitgeprint van de meiden die niet aanwezig konden zijn, super grappig! Dat was deel 1 van het vrijgezellenfeest, deel twee ging verder met een reisje. Ze hadden nog een grote verassing voor haar en dat was namelijk dat ze naar Tessel gingen! Daarvoor ben ik helaas niet meegegaan, maar Sarah vond het een super verassing!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

28 Reacties

 1. 18 april 2016 / 07:32

  Ziet er gezellig uit allemaal zeg! Klinkt ook erg leuk het vrijgezellenfeestje. Ik moest echt lachen om de selfie dat je vriend op de achtergrond staat. Een herkenbaar moment haha!

 2. 18 april 2016 / 07:50

  Wat een leuke activiteiten zeg! Leuk dat het vrijgezellenfeestje was geslaagd!

 3. 18 april 2016 / 07:54

  Wauw wat feestelijk allemaal! En ontzettend gezellig natuurlijk 😀

 4. ricardo
  18 april 2016 / 09:35

  Wat een gezellige boel zeg!

 5. 18 april 2016 / 10:03

  Leuk, wat een gezelligheid! Ben nu al benieuwd naar de trouwfoto’s…
  Lachen, hints.. ik vind spelletjes ook leuk, vooral als je met zijn allen in een deuk ligt!

 6. 18 april 2016 / 10:53

  Wat een gezelilgheid! Ik krijg honger van die hapjes 🙂

 7. 18 april 2016 / 12:06

  Heyhey Girl echt great hey!
  Het gezelligheid springt er echtt vanaf ik heb ervan genoten.
  Echt kei leuke Picz! ♡

 8. 18 april 2016 / 18:44

  Wat heb je allemaal leuke dingen gedaan! En dat eten ziet er echt heerlijk uit!

 9. 18 april 2016 / 19:05

  Hele leuke volle plog! Love it! En wat tof van het buikdansen, gaaf!
  Liefs! Evelien

 10. 18 april 2016 / 19:45

  Leuke plog, wat heb je leuke dingen gedaan en het ziet er super gezellig uit 🙂
  X

 11. 18 april 2016 / 21:16

  Wat een gezelligheid allemaal! Leuk om te zien. En nog beterschap! Hopelijk ben je snel weer helemaal fit.

 12. 18 april 2016 / 22:15

  Dat zag er super gezellig uit, en wat een heerlijke hapjes. xoxo

 13. 19 april 2016 / 13:33

  Wauw wat een gezelligheid! En yumm ik zie lekker eten, haha! 🙂

 14. 19 april 2016 / 19:50

  Wat een leuke vlog zeg. Heerlijke zulke weekenden, famillie, vrienden en gezelligheid! Doe nog maar rustig aan, ik hoop dat je gauw weer de oude bent. liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: