Bluesky Gel Polish Color

Bluesky Gel Polish Color

Een tijdje terug mocht ik deze prachtige nagellak ontvangen van Cindy (brilliantnails), nogmaals bedankt! Het was nog een hele klus om hem te reviewen, want ik had namelijk een UV lamp nodig. Daar had ik namelijk even over heen gelezen. Gelukkig had ik wel een UV lamp….ergens in de kelder haha. 

Maar ik was vast besloten om deze Gel nagellak uit te proberen, want ik vond het echt een prachtige kleur. Dus dook ik in de kelder tussen al de dozen met speelgoed en kerstspullen. Ik dacht dat het een hele zoektocht zou worden, maar gelukkig vond ik hem in de derde doos die ik pakte. Yeah!! Tijd om hem uit te proberen.

Bluesky gel nail polish 02 Bluesky gel nail polish 03Onderaan het flesje staan de letters XK06. Buiten de code heeft deze nagellak nog een naam, namelijk Spring Dancer. Dat klinkt echt super vrolijk, en vind hem ook heel toepasselijk bij deze kleur.

Bluesky gel nail polish 04Kijk dan naar die prachtige kleur! Echt super mooi, er zitten ook subtiele glitters in,
Bluesky gel nail polish 05Mijn nagels voor dat ik de nagellak opdeed. (Yeah i know, they are not perfect haha)

Bluesky gel nail polish 06Hoppa! Even in de oven, Uhh…bedoel natuurlijk even onder de UV lamp! Het is al weer zo lang geleden dat ik hem gebruikt had. De eerste hand ging prima, bij de tweede merkte ik dat het kwastje wat harder werd. Het flesje was dicht en stond iets verder naast de UV lamp. Dus het zou kunnen dat het daardoor wat harder is geworden. Toch is het me gelukt om alle twee de handen te doen.Bluesky gel nail polish 07Ik moest wel drie laagjes gebruiken om het dekkend te maken, dat vond ik wel iets minder. Maar als ik naar de kleur kijk vergeet ik dat gelijk weer. Het is echt een perfecte zomerkleur. Maar mijn nagels zijn helaas niet gemaakt voor nagellak. Het duurde anderhalve dag voordat ik alweer een chip zag zitten. Terwijl drie lagen van deze nagellak echt dik en hard aanvoelde. Maar ik ben gewoon altijd druk bezig met mijn handen. Ik heb tot nu toe nog steeds niks gevonden wat langer dan twee dagen blijft zitten.


Voor deze gellak heb je een UV lamp nodig waar je nagels 2 minuten in moeten harden. Gebruik een gel basecoat en een gel topcoat voor ultieme bescherming en glans.
De Bluesky gellak is verkrijgbaar bij Momenti Beauty voor € 8,29,-

Wat vinden jullie van deze kleur?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

29 Reacties

 1. 20 april 2016 / 06:18

  supermooi kleurtje! Ik ben ook wel fan van het potje zelf, origineel!

 2. 20 april 2016 / 07:16

  Mooie kleur is dit van Bluesky! Ik heb volgens mij ook dit kleurtje en is inderdaad perfect voor de zomer.

 3. 20 april 2016 / 08:08

  Lekker lente/zomer kleurtje! Ik heb laatst een topcoat van Manhattan gekregen en die is voor mij de beste die ik ooit gehad heb. 3 dagen zit het er zeker goed op en dat is voor mijn doen ook best lang.

 4. 20 april 2016 / 08:28

  Ik ben echt super fan van deze kleur! Vind ‘m echt geweldig en heerlijk zomers 😀

 5. bloggerkimmetjekims
  20 april 2016 / 09:39

  Wat een vrolijk kleurtje! Als je het potje zo ziet verwacht je niet dat er zo’n vrolijk kleurtje uit komt. Ziet er leuk uit!

 6. 20 april 2016 / 10:27

  Wat een leuk kleurtje! 😀 Ik heb nog nooit zo’n UV-lamp gebruikt, leuk om te zien hoe dat werkt! X

 7. 20 april 2016 / 11:02

  Wauw, echt een heel mooi kleurtje! Lekker zomers 🙂

 8. 20 april 2016 / 15:29

  Mooie zomerse kleur! Heel leuk voor de zomer!

 9. 20 april 2016 / 17:41

  jammer dat het niet lang blijft zitten! heeft mijn moeder ook nooit 🙁 maar de kleur is wel mooi!

 10. 20 april 2016 / 20:49

  Mooie kleur, jammer van de drie laagjes… voor dat geld verwacht ik betere dekking.

 11. 21 april 2016 / 13:20

  Totaal niet het kleurtje dat ik verwacht had bij die naam 🙂 Wel jammer van de 3 laagjes, normaal dekt gellak toch iets beter in mijn ervaring….

 12. Eline
  21 april 2016 / 19:07

  Ken het merk niet maar echt supermooi kleurtje!

 13. 22 april 2016 / 14:07

  Vooral een mooi kleurtje wanneer je lekker zon bruin bent! ik hou echt van dit merk liefs

 14. 25 april 2016 / 19:25

  Supermooi lakje. Ja deze is niet heel dekkend maar andere kleuren weer wel. Heb je wel je nagels eerst voorbereid door de glanslaag weg te vijlen en te desinfecteren? Ze blijven veel langer zitten dan, 2 tot 5 weken is vrij normaal bij Bluesky.

 15. 7 mei 2016 / 21:48

  Mooie kleur! Ik vind hem mooi passen bij de lente en zomer, echt een lief zomers kleurtje!
  Voor mij zou deze nagellak niet zo handig zijn, ik heb namelijk geen UV lamp haha xD
  DinjaDONUT onlangs geplaatst…Favorites #1My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: