De Tassled Horloge

De Tassled Horloge

Afgelopen week kreeg ik van Lucardi de vraag of ik misschien een Tassled Horloge van hun nieuwe collectie wou reviewen. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! Ik zag de afgelopen tijd steeds meer horloges in blogwereld voorbij komen, en ik besefte me dat ik al lang geen horloge meer draag. Dit was dan ook de perfecte kans om er weer een te gaan dragen! 

Ik kreeg een klein vierkant doosje opgestuurd met een sticker erop waar Lucardi opstond. Als een blij kind begon ik te lachen en maakte ik snel het doosje open. Ik kon niet wachten om het horloge te zien. Toen ik het open deed zag ik gelijk daarin nog een wit doosje. Het zag er echt heel luxe uit, en ik zag het kwastje wat ook aan het horloge zit hier terug komen op het doosje. Een extra plus punt erbij alleen al voor de verpakking !

Tassled horloge 01
Dit is wat Lucardi te zeggen heeft over de Tassled Horloges:

De collectie van Tassled is op en top zomers! De horloges zijn van leer en verkrijgbaar in 12 fleurige kleuren. Door de leuke kwastjes aan de zijkant heeft de collectie een trendy uitstraling, met een speelse touch! De trend van 2016, so get the summer feeling!

Tassled horloge 02De horloge is verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende kleuren, voor iedereen wat dus. Dit maakt het wel erg moeilijk om te kiezen, want al die kleurtjes zien er prachtig uit! Je kunt kiezen uit de kleuren; blauw, paars, roze, rood, oranje, geel, wit, bruin, grijs, blauw, groen, donker groen en zwart. Ik zat enorm te twijfelen maar ik ben gegaan voor wit. De zomer komt eraan en ik kan deze kleur heel gemakkelijk combineren.

Tassled horloge 03Het band materiaal is gemaakt van leer, en er zitten kleine Zirkonia steentjes in het horlogekast verwerkt. Het materiaal van de kast is van staal gemaakt.

Tassled horloge 04Het woord Tassled kan je twee keer terug vinden op het horloge. Het is verwerkt waar je normaal gesproken de cijfers ziet staan en ook als logo. Onderaan de display hebben ze een klein bloempje neergezet. Dit vind ik samen met het kwastje er echt super schattig zien!  Je kan ervoor kiezen om het kwastje eraf te halen, maar ik laat hem lekker erop zitten. Het geeft toch nog even wat meer effect.

Tassled horloge 05Ook kreeg ik deze Everlasting Moments armband er nog bij, die kan ik heel goed samen met het horloge combineren. Ook hier heb ik gekozen voor de kleur wit. Laten we hopen dat ik van de zomer lekker bruin word, zodat deze producten echt kunnen gaan knallen!

Wat vinden jullie van de Tassled horloge’s?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

37 Reacties

 1. 22 april 2016 / 07:41

  Wauw, wat gaaf zeg. Dit heb ik nog niet eerder gezien. Hij is echter echt prachtig.

 2. 22 april 2016 / 07:51

  Jaaa mooi zijn ze he! Ik heb er ook een, in turqoise, die laat ik maandag zien 😀 vind ze echt super mooi <3

  • Marushi
   Auteur
   22 april 2016 / 18:29

   Ja ik vind hem heel mooi! Turqoise is ook echt een prachtige kleur! -x-

 3. 22 april 2016 / 08:16

  Oeh die zijn leuk zeg! Dat ‘flosje’ eraan is te leuk <3 Mooie foto's heb je ervan gemaakt.

 4. 22 april 2016 / 09:15

  Super mooi! Vooral die Everlasting Moments armband.

 5. 22 april 2016 / 12:26

  Mooi, i love it! Prachtige foto’s ook!.

 6. Shiva
  22 april 2016 / 12:36

  Wow! Super leuke horloge!

 7. 22 april 2016 / 12:41

  Oh wat een schattig horloge!!!! Echt een must have!!!

 8. Marja
  22 april 2016 / 12:42

  Heel erg mooi allebei

 9. 22 april 2016 / 14:35

  Super leuk! Ook erg mooi dat hangertje aan het horloge 🙂 X

 10. 22 april 2016 / 17:04

  Heel leuk voor in de zomer. En zeker in combi met die armband

 11. 22 april 2016 / 17:20

  Dat ziet er heel erg mooi uit 🙂 leuke combinatie!

 12. 22 april 2016 / 19:44

  Oehh..mooie horloge, de armband ziet er ook prachtig uit 🙂
  X

 13. 23 april 2016 / 11:08

  Wat een mooi ding! Ik heb toevallig ook een samenwerking met Lucardi, ik wil mijn giftcard ook gaan gebruiken voor een nieuw horloge. Deze vind ik erg mooi en de foto’s zijn ook prachtig geworden! x
  Chelsey onlangs geplaatst…Aankomen doe je zo! | TipsMy Profile

 14. 23 april 2016 / 17:48

  Heel mooi die tassels <3 Lijkt me echt een horloge die mijn moeder leuk zal vinden, wellicht voor moederdag? Leuke blog heb je! En I love Japan 2, ben je er al geweest?

  • Marushi
   Auteur
   23 april 2016 / 19:40

   Dankjewel! Nee nog niet we zijn aan het sparen om volgend jaar te gaan! ^^ -x-

 15. 24 april 2016 / 12:42

  Wat een super mooie set zeg! Ik ben sowieso gek op wit. Die tassel maakt het horloge echt helemaal af! Kan me voorstellen dat je super blij bent met deze set. Geniet ervan!
  Mariëlle onlangs geplaatst…WIN! Good luck KettingMy Profile

 16. Simone
  7 mei 2016 / 23:54

  Wat een prachtig horloge zeg! Die zou ik ook wel willen.

 17. Angela
  7 mei 2016 / 23:56

  Deze zou echt helemaal bij mijn stijl passen! Vooral dat kwastje vind ik ook erg schattig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: